اسلوب معادله
-
سلام دوستان
لطفا این بیت رو از نظرداشتن یا نداشتن اسلوب بررسی کنیدبرق با شوقم شراری بیش نیست
شعله طفل نی سواری بیش نیست -
سلام دوستان
لطفا این بیت رو از نظرداشتن یا نداشتن اسلوب بررسی کنیدبرق با شوقم شراری بیش نیست
شعله طفل نی سواری بیش نیست -
سلام دوستان
شعله طفل نی سواری بیش نیستSara_R سلام ، به نظر منم داره.
از نظر پایه تشبیه ساخته شده .
که اگر چون تا زیرا هم نداریم که مرکب کنه .
اسلوب معادله داریم🌺🌷🍃 -
سلام دوستان
شعله طفل نی سواری بیش نیستSara_R سلام،بله اسلوب داره،دو مصرع بی ربط بهم ولی با مفهوم یکسان و معادل هم هست
-
سلام دوستان
شعله طفل نی سواری بیش نیستSara_R منم میگم داره
-
سلام دوستان
شعله طفل نی سواری بیش نیستFaez Fateminia
mahdi shokry
Seyed sadegh Razavi
Tragic Girl
ممنون دوستان 🌸
پس چرا این تست نمیتونه گزینه ۱ بشه؟

-
سلام دوستان
شعله طفل نی سواری بیش نیستSara_R
سلام. نه. نداره. -
Faez Fateminia
mahdi shokry
Seyed sadegh Razavi
Tragic Girl
ممنون دوستان 🌸

Sara_R گزینه 1 و3 به خاطر تشبیه رد میشه چون وقتی فعل جمله اسنادی منفی میشه دیگه تشبیه نداریم هرچند به ظاهر تشبیه است گزینه 4 هم بخاطر حس امیزی رد میکنیم
-
Sara_R گزینه 1 و3 به خاطر تشبیه رد میشه چون وقتی فعل جمله اسنادی منفی میشه دیگه تشبیه نداریم هرچند به ظاهر تشبیه است گزینه 4 هم بخاطر حس امیزی رد میکنیم
این پست پاک شده! -
Faez Fateminia
mahdi shokry
Seyed sadegh Razavi
Tragic Girl
ممنون دوستان 🌸

Sara_R
جوابش دوئه یا سه؟! -
فاطمه سالیکندی
لف و نشر گزینهٔ دو رو چی پس؟؟ -
فاطمه سالیکندی
لف و نشر گزینهٔ دو رو چی پس؟؟@danial-hosseiny من تجربی ام اصن لف ونشر رو نمیدونم ولی باتوجه به ارایه های دیگه میشه تستو زد چون قطعا حس امیزی و تشبیه نداره که 1 3 4 ردمیشه
-
@danial-hosseiny من تجربی ام اصن لف ونشر رو نمیدونم ولی باتوجه به ارایه های دیگه میشه تستو زد چون قطعا حس امیزی و تشبیه نداره که 1 3 4 ردمیشه
فاطمه سالیکندی
مشکل همینجاس که همون لفط قطعا شما اشتباهه و تشبیه داره بیت...
شعله (چون) طفل نیسواری بیش نیست. -
فاطمه سالیکندی
شعله (چون) طفل نیسواری بیش نیست.@danial-hosseiny این موضوعی رو که میگید هم تستش تو کنکور اومده بود و تشبیه نگرفت منم گفتم به ظاهر به تشبیه میخوره ولی نیست و این موضوع رو هم اقای حسین خانی و هم اقای حسین نژاد گفته بودن
-
فاطمه سالیکندی
شعله (چون) طفل نیسواری بیش نیست.@danial-hosseiny به عنوان مثال شیر شرزه ای نبودم و دلم از او گرفت
دراینجا بااین که میتونیم بگیم (من همچون شیر شرزه )ولی چون فعل اسنادی منفی شده این رو تشبیه نگرفت -
Sara_R
سلام. نه. نداره. -
فاطمه سالیکندی ممنونم ولی
گزینه 3 میشه تشبیه داریم -
Sara_R
جوابش دوئه یا سه؟!@danial-hosseiny
سه
-
@danial-hosseiny این موضوعی رو که میگید هم تستش تو کنکور اومده بود و تشبیه نگرفت منم گفتم به ظاهر به تشبیه میخوره ولی نیست و این موضوع رو هم اقای حسین خانی و هم اقای حسین نژاد گفته بودن
فاطمه سالیکندی
شیر شرزهای نبودم.
درسته. میگه من مثه شیر شرزه نیستم. تشبیه نداریم.
اینجا میگه شعله مانند طفل نیسواری بیش نیست. اینجا تشبیه داریم.
این جمله یعنی این
شعله مانند طفل نیسواری است و چیزی بیشتر از آن نیست.
این چرا تشبیه نداشته باشه؟!
شما فرمودههای بقیه رو صرفا رعایت میکنید؟! برای بار چندین و چندمه که میگم از جانب خودتون تفکر کنید بچهها. استاد حسینخانی سر جلسهٔ کنکور نیست که براتون تست بزنه.
این جمله تشبیه داره.
مثال عینیشم میشه وقتی که مثلا دارم به دوست صمیمی میگم:
«تو خری بیشتر نیستی.»
یعنی تو خری! و از یه خر فراتر نیستی. صرفا در حد همون خری😂
کاملا تلاش کردم مثال عینی و واضح باشه. -
Sara_R
علتش اینه که اگه مصرع دوم رو معنی کنی، راحتتر میتونیم باهم صحبت کنیم...
شعله مانند کودکی نیسوار است.
به نظرت، واقعا... این جمله میخواد همینو بگه؟! یعنی این جمله الآن به صورت کامل داره مفهوم خودش رو میرسونه یا نیاز به مفهوم عبارت قبلی داره؟
یعنی واقعا شاعر میخواسته درمورد این صحبت کنه که شعلهٔ آتش در حالت کلی شبیه طفلی نیسواره...؟
طبیعتا نه. شاعر به استناد به مصرع قبلی، داشته میگفتا شعله در مواجهه با من و شوق من، مثل طفل نیسواری بیشتر نیست.
پس مصرعها شاید مثال و مصداقی برای هم باشن، اما کاملا هم به هم مرتبطن.پس ما اسلوب نداریم.