یک آیه یک زندگی
-
-
-
سلام به همه ی دوستان گل آلایی
صبحتون به خیر
همین طوری که طنین اذان رو میشنیدم یه فکری اومد به سرم که چند وقت قبل هم بهش فکر کرده بودم
اینجا می خوام آیات بی نظیر قرآن رو قرار بدیم
گوش دل بسپاریم به آیات عشق
شاد باشینو آروم
دلتون آروم باشه و مملو از حس خوب و انرژی
@دانش-آموزان-آلاء
%(#ff0000)[يمعشر الجن والإنس إن استطعتم أن تنفذوا من أقطار السموت والأرض فانفذوا، لا تنفذون الا بسلطان...]
(33 - الرحمن)ای گروه جنّ و انس، اگر میتوانید از اطراف آسمانها و زمین (و از قبضه قدرت الهی) بیرون شوید، بیرون شوید (ولی این خیال محالی است زیرا) هرگز خارج از ملک و سلطنت خدا نتوانید شد.
-
%(#ff0000)[مَرَجَ الْبَحْرَيْنِ يَلْتَقِيَانِ ﴿۱۹﴾]
دو دريا را [به گونه اى] روان كرد [كه] با هم برخورد كنند (۱۹)%(#ff0000)[بَيْنَهُمَا بَرْزَخٌ لَا يَبْغِيَانِ ﴿۲۰﴾]
ميان آن دو حد فاصلى است كه به هم تجاوز نمى كنند (۲۰)%(#ff0000)[فَبِأَيِّ آلَاءِ رَبِّكُمَا تُكَذِّبَانِ ﴿۲۱﴾]
پس كدام يك از نعمتهاى پروردگارتان را منكريد (۲۱)( 19 - 20 / الرحمن )
-
فَلَا تَكُنْ مِنَ الْقَانِطِينَ
نڪنه نااُمید بشی..!حجر | ۵۵
-
الَّذِي خَلَقَنِي فَهُوَ يَهْدِينِ ﴿٧٨﴾
همان کسی که مرا آفرید و هم او مرا هدایت می کند،وَالَّذِي هُوَ يُطْعِمُنِي وَيَسْقِينِ ﴿٧٩﴾
و آنکه او طعامم می دهد و سیرابم می کندوَإِذَا مَرِضْتُ فَهُوَ يَشْفِينِ ﴿٨٠﴾
و هنگامی که بیمار می شوم، او شفایم می دهدوَالَّذِي يُمِيتُنِي ثُمَّ يُحْيِينِ ﴿٨١﴾
و آنکه مرا می میراند سپس زنده ام می کند .وَالَّذِي أَطْمَعُ أَنْ يَغْفِرَ لِي خَطِيئَتِي يَوْمَ الدِّينِ ﴿٨٢﴾
و آنکه امید دارم روز جزا خطایم را بر من بیامرزد.رَبِّ هَبْ لِي حُكْمًا وَأَلْحِقْنِي بِالصَّالِحِينَ ﴿٨٣﴾
پروردگارا! به من حکمت بخش، و مرا به شایستگان ملحق کن.وَاجْعَلْ لِي لِسَانَ صِدْقٍ فِي الْآخِرِينَ ﴿٨٤﴾
و برای من در آیندگان نامی نیک و ستایشی والا مرتبه قرار ده،وَاجْعَلْنِي مِنْ وَرَثَةِ جَنَّةِ النَّعِيمِ ﴿٨٥﴾
و مرا از وارثان بهشت پرنعمت گردانوَاغْفِرْ لِأَبِي إِنَّهُ كَانَ مِنَ الضَّالِّينَ ﴿٨٦﴾
و پدرم را بیامرز که او از گمراهان است .وَلَا تُخْزِنِي يَوْمَ يُبْعَثُونَ ﴿٨٧﴾
و روزی که [مردگان] برانگیخته می شوند، رسوایم مکن .يَوْمَ لَا يَنْفَعُ مَالٌ وَلَا بَنُونَ ﴿٨٨﴾
روزی که هیچ مال و اولادی سود نمی دهد .إِلَّا مَنْ أَتَى اللَّهَ بِقَلْبٍ سَلِيمٍ ﴿٨٩﴾
مگر کسی که دلی سالم [از رذایل و خبایث] به پیشگاه خدا بیاورد .سوره شعرا . آیات ۷۸ تا ۸۹ (:
-
وَتَوَكَّل عَلَى اللَّهِ ۚ وَكَفىٰ بِاللَّهِ وَكيلًا
و بر خدا توکّل کن، و همین بس که خداوند حافظ و مدافع (انسان) باشد!
سوره احزاب_آیه۳
پ.ن:برام جالب بود دقیقا همین عبارت در سوره نساء آیه ۸۱ هم اومده!
-
-
از رحمت خدا ناامید نشوید !
(:
پ.ن : امیدوارم لینکو ادمین پاک نکنه .... روی متن آیه بزنید .
-
-
-
-
https://www.aparat.com/v/4LkA7
خبر آمد ز مهی بوی خدا می آید
ماه داغ دل ما غرق نوا می آید
دل ببازید عزیزان که زمان الم است
ماه اشک و الم و کرب و بلا می آید
-