فسفودی استر
-
S Sara_R marked this topic as a question on
-
سلام دوستان
ایا پیوند فسفودی استر پیوند پرانرژیه؟
یعنی لفظ پرانرژی بودن براش میشه به کار برد؟
تجربیاSara_R سلام دوست من
خیر چون این پیوند بین نوکلیوتید هایی برقرار میشه که توی رشته نشستن و تک فسفاته اند و پیوند پرانرژی آخرین فسفاتش رو زمانی که سه نوکلیوتیدی بودن هیدرولیز کردیم و یه پیوند کم انرژی براش موند و گذاشتیمش توی رشته و پیوند فسفودی استر هم بین oH یه نوکلیتید با فسفات یه نوکلیوتید دیگه هستش با پیوند کم انرژی فسفات برقرار میشه . امیدوارم منظورم رو رسونده باشم اگه میتونستم بکشم رو کاغذ راحت تر منظورم بیان میشد فکر کنم -
Sara_R سلام دوست من
خیر چون این پیوند بین نوکلیوتید هایی برقرار میشه که توی رشته نشستن و تک فسفاته اند و پیوند پرانرژی آخرین فسفاتش رو زمانی که سه نوکلیوتیدی بودن هیدرولیز کردیم و یه پیوند کم انرژی براش موند و گذاشتیمش توی رشته و پیوند فسفودی استر هم بین oH یه نوکلیتید با فسفات یه نوکلیوتید دیگه هستش با پیوند کم انرژی فسفات برقرار میشه . امیدوارم منظورم رو رسونده باشم اگه میتونستم بکشم رو کاغذ راحت تر منظورم بیان میشد فکر کنمyasaman yazdani ممنونم
یعنی الان شما گزینه ج رو درست میگیرید یا غلط؟
-
yasaman yazdani ممنونم
Sara_R ج درسته چون فعالیت انزیم اکوار با مصرف atp همراه هست
-
Sara_R ج درسته چون فعالیت انزیم اکوار با مصرف atp همراه هست
Mahan Xodayi 2 بله درسته وقتی میخواد پیوند اشتراکی رو بشکنه atpمصرف میکنه
اما سوالم اینکه
توی مورد ج گفته نوعی پیوند پرانرژی که خب منظورش پیوند فسفودی استره
ایا پیوند فسفو دی استر پیوند پرانرژیه؟ -
Mahan Xodayi 2 بله درسته وقتی میخواد پیوند اشتراکی رو بشکنه atpمصرف میکنه
اما سوالم اینکه
توی مورد ج گفته نوعی پیوند پرانرژی که خب منظورش پیوند فسفودی استره
ایا پیوند فسفو دی استر پیوند پرانرژیه؟Sara_R نه پر انرژی نیست ولی چون حود انزیمه پیوند بین فسفات atp رو میشکنه تا انرژی بگیره فسفو در استر رو بشکنه میگیم جمله درسته
-
سلام دوستان
تجربیاSara_R در فسفودی استر گفته است:
سلام دوستان
تجربیاهر پیوندی انرژی داره چه بسا کم.....انتالپی پیوند رو که میدونین؟...خب فسفو دی استرم پک پیوند قوی کوالان هستش و انرژی زیاد داره.
-
Sara_R در فسفودی استر گفته است:
سلام دوستان
تجربیاهر پیوندی انرژی داره چه بسا کم.....انتالپی پیوند رو که میدونین؟...خب فسفو دی استرم پک پیوند قوی کوالان هستش و انرژی زیاد داره.
سید حسین حسینی 0 انرژیش بیشتر از هیدروژنیه ولی پیوند پر انرژی رو در حد کتابمون برا atp و بین فسفاتاش در نظر میگیریم
-
yasaman yazdani ممنونم
Sara_R والا من الان این بحث های مهندسی ژنتیک یادم نیست هنوز 2 فصل آخر دوازدهم رو نخوندم که استثناهاش یادم باشه بتونم رد گزینه کنم ولی شما اگه میدونید این فقط و فقط توی اون مبحث منظورش با پیوند فسفودی استره و هیچ استثنای دیگه ای براش پیدا نمیکنید بله غلطه
-
سلام دوستان
تجربیا -
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
Sara_R والا من الان این بحث های مهندسی ژنتیک یادم نیست هنوز 2 فصل آخر دوازدهم رو نخوندم که استثناهاش یادم باشه بتونم رد گزینه کنم ولی شما اگه میدونید این فقط و فقط توی اون مبحث منظورش با پیوند فسفودی استره و هیچ استثنای دیگه ای براش پیدا نمیکنید بله غلطه
yasaman yazdani همون فقط فسفو دی استره اما درست گرفته