مفهوم
-
Mahan Xodayi 2
ببخشید کتابتون چیه انقد تستاش سخته؟@سمیه-صادقلو الگو
-
Mahan Xodayi 2 گزینه سه؟
@سمیه-صادقلو نه متاسفانه
-
@سمیه-صادقلو نه متاسفانه
Mahan Xodayi 2 یک اونوقت؟
-
Mahan Xodayi 2 یک اونوقت؟
@سمیه-صادقلو بله درسته و چرا؟؟
-
سلام
مفهوم بیت عبارت زیر چیه!؟
خردمند ان است که به هر نعمتی و عشوه ای که زمانه دهد،فریفته نشود و بر حذر باشد که باز ستدنش سخت زشت ستاند
من با مفهوم دل به دنیا مبند تستو میزدم که نوشته اون نیس:/
تجربیا
دانش-آموزان-آلاءMahan Xodayi 2 سلام
فک کنم با مفهوم عبارت
به هر شادی و غم که از روزگار میرسد زود اندوهگین و زود نالان نشو ارتباط داره -
@سمیه-صادقلو نه متاسفانه
Mahan Xodayi 2
گزینه ۲ آقا ماهان -
@سمیه-صادقلو بله درسته و چرا؟؟
Mahan Xodayi 2
ببین اونجا که میگه سخت زشت ستاند منظورش اینه داره پس میگیره بدم پس میگیره فک کنم اینجاهم میگه هرچی دنیا ب من داده بود عمر داره میگیره روی سوالم میگه ب داده های دنیا دل نبند که خودش قراره بگیرتشون
فقط اینکه فریفته نعمت اورده ادمو گمراه میکنه سمت قناعت و حرص و این بازیا ک اصلا ربط نداره ب این -
Mahan Xodayi 2
گزینه ۲ آقا ماهان@حامد-صباحی نه گزینه یکه جواب
-
Mahan Xodayi 2 سلام
فک کنم با مفهوم عبارت
به هر شادی و غم که از روزگار میرسد زود اندوهگین و زود نالان نشو ارتباط دارهسالار باقری نه اینم نیست مفهومش منم اتفاقا با دیدگاه شبیه همین چهار رو زدم که غلطه
-
سالار باقری نه اینم نیست مفهومش منم اتفاقا با دیدگاه شبیه همین چهار رو زدم که غلطه
Mahan Xodayi 2
تست شماره چنده؟ -
Mahan Xodayi 2
ببین اونجا که میگه سخت زشت ستاند منظورش اینه داره پس میگیره بدم پس میگیره فک کنم اینجاهم میگه هرچی دنیا ب من داده بود عمر داره میگیره روی سوالم میگه ب داده های دنیا دل نبند که خودش قراره بگیرتشون
فقط اینکه فریفته نعمت اورده ادمو گمراه میکنه سمت قناعت و حرص و این بازیا ک اصلا ربط نداره ب این@سمیه-صادقلو نه اخه گفته روی سوال به این اشاره داره که جهان در برابر انچه میدهد عمرت را میگیرد با این نمیتونم ارتباط بگیرم
-
Mahan Xodayi 2
تست شماره چنده؟@حامد-صباحی جواب یکه
۴۸۳ -
@سمیه-صادقلو نه اخه گفته روی سوال به این اشاره داره که جهان در برابر انچه میدهد عمرت را میگیرد با این نمیتونم ارتباط بگیرم
Mahan Xodayi 2
خب دگ الان مثلا خوشی میده جهان ولی تو برای تجربه خوشی مثلا باید ده دیقه از عمرتو بدی دگ -
Mahan Xodayi 2
خب دگ الان مثلا خوشی میده جهان ولی تو برای تجربه خوشی مثلا باید ده دیقه از عمرتو بدی دگ@سمیه-صادقلو خب اینو از کجای متن در اورده؟؟ برحذر باشد که سخت باز ستاند ؟اینکه به عمر اشاره ای نکرده فقط گفته دنیا ازت همه چیو پس میگیره
-
@سمیه-صادقلو خب اینو از کجای متن در اورده؟؟ برحذر باشد که سخت باز ستاند ؟اینکه به عمر اشاره ای نکرده فقط گفته دنیا ازت همه چیو پس میگیره
Mahan Xodayi 2
فک میکنم %(#37ff0f)[سخت زشت ستاندن]
چون انسان تنها چیز ارزشمندی که داره همین عمرشه دگ و خیلی مهمه چجوری صرف بشه حالا از ادم بگیرنش چی میشه %(#0004ff)[میشه مرگ] خب این بدترین نوع پس گرفتنه
شایدم کل داستان یا حکایتش ربط داشته -
@danial-hosseiny
میشه لطفا ی کمکی بکنید بیزحمت -
Mahan Xodayi 2
فک میکنم %(#37ff0f)[سخت زشت ستاندن]
چون انسان تنها چیز ارزشمندی که داره همین عمرشه دگ و خیلی مهمه چجوری صرف بشه حالا از ادم بگیرنش چی میشه %(#0004ff)[میشه مرگ] خب این بدترین نوع پس گرفتنه
شایدم کل داستان یا حکایتش ربط داشته@سمیه-صادقلو اره شاید ی داستانی پشتش هست
@danial-hosseiny -
@سمیه-صادقلو اره شاید ی داستانی پشتش هست
@danial-hosseinyMahan Xodayi 2
@سمیه-صادقلو
سلام.
میگه که خردمند اون کسیه که به هر نعمتی که بهش میدن یهو منقلب نشه و مواظب باشه از چیزی که در ازاش میده. (بازستندش) که به شدت زشت، کریه، ناپسند و ناراحتکننده پس میگیره. (که سختْ زشت سِتانَد)
که خب بیت اول داره میگه زمانه هرچی به من داد به جاش عمرمو گرفت.
و درواقع زشت پس گرفته🤷🏻♂️ -
Mahan Xodayi 2
@سمیه-صادقلو
سلام.
میگه که خردمند اون کسیه که به هر نعمتی که بهش میدن یهو منقلب نشه و مواظب باشه از چیزی که در ازاش میده. (بازستندش) که به شدت زشت، کریه، ناپسند و ناراحتکننده پس میگیره. (که سختْ زشت سِتانَد)
که خب بیت اول داره میگه زمانه هرچی به من داد به جاش عمرمو گرفت.
و درواقع زشت پس گرفته🤷🏻♂️@danial-hosseiny
خیلی ممنون(نوشتم مرسی دیدم شمایی پاک کردما 😂)
پس ی جورایی منم کم و بیش درست گفتم دگ ن؟ -
@danial-hosseiny
خیلی ممنون(نوشتم مرسی دیدم شمایی پاک کردما 😂)
پس ی جورایی منم کم و بیش درست گفتم دگ ن؟@سمیه-صادقلو
سپاسیجات بسیار😂😂
بله. درست گفتی. ولی تیر خلاصو نزدی😂