سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
کنکور تجربی ثبت نام کردم. میتونم تغییرش بدم به ریاضی؟!
-
سلام.
من کنکوری تجربی هستم. سال پیش کنکور دادم و رتبم خیلیییییی بد شد. سال دهم و یازدهم و دوازدهم رو هم اصلا خوب نخوندم در حد زیر 10 درصد.
امسال از مهر خوندم ولی کم کاری کردم و خوب نخوندم حدودای بهمن بود که فهمیدم باا این فرمون برم نمیتونم اون رشته و دانشگاهی که میخوام قبول بشم. میخواستم کنکور ریاضی ثبت نام کنم ولی خانواده ام نزاشتن.
الان هم دو ماه مونده. روقت درس میخونم فک میکنم قبول نشم چی میشه؟! یعنی یه سال دیگه باید درس بخونم؟!
اگه امید داشتم قبول میشم امسال همون کنکور تجربی رو میدادم ولی میدونم این دو ماه خیلی خوب هم بخونم فوقش 5 یا 4 هزار منطقه بیارم که نه اون رشته ای که میخوام میشه قبول شد که دندان هست نه اون دانشگاهی که میخوام که مال دانشگاه های تهران باشه.(فرق نداره پردیس یا روزانه).
از یه طرفم وضعیت روحیم و خانوادگیم یه جور نیست که سال بعدم ئشت بمونم واسه تجربی .
چون اولا معدلم پایینه (یازده!!) سال بعدم 60 درصد تاثیر معدله. 4تا درس اختصاصیه فقط. عمومی نیست. باید یه سال هر روز 10 تا 12 ساعت بخونم جایی نرم فقط تو اتاق باشم.
نیش وکنایه دوستان و آشنایان هم که بماند دایی ها و خاله های عزیز با یه تمسخری بهم نگاه میکنن که شیطونه میگه...
امسال قبول نشم از یه طرف باید سربازی برم وضع مالی هم زیاد خوب نیست که شهره بدم به دانشگاه و سال بعدم برا کنکور بخونم.
خودمم که رد دادم فقط الان میخوام یه چیزی قبول بشم از این شهر خراب شدمون برم. هرچه دورتر بهتر. اصلا یه مقدار زیادی از اینکه میخوام تهران بخونم اینه که از دوستان و آشنایان عزیز و همشری ها دور باشم.
اگه تجربی بدم فوقش پیراپزشکی قبول بشم. ولی ریاضی بدم میتونم رشته هی تاپ مهندسی قبول بشم از دانشگاه های تاپ.
الان نظرتون چیه؟
بین دوراهی هستم لطفا کمک کنید.
و اینکه منابع رشته ریاضی چیا هستن توی ریاضی و فیزیک؟!
و چه کلاس هایی خوبه برای ریاضی؟ اریان حیدری ثابتی یا بقیه اساتید؟!
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@ادمین
@همیار -
سلام ویرایش ثبت نام دیگه تمدید نمیشه ......یعنی مجبوری تجربی بدی و هیچجوره نمیتونی ریاضی بدی مگه یه جوری زنگ بزنی به دفتر خود سازمان سنجش که بازم بعید میدونم بهت جواب درستی بدن0.....ضمن اینکه ریاضی هم سختی های خودشو داره توی این دو ماه چه جوری میخوای حسابان 1و2 و ریاضییات گسسته و امارو احتمالو هندسه رو بخونی خیلی سخته مگه این که از قبل خونده باشی.....حالا سربازی رو میشه یه کاریش کرد و بری معافیت تحصیلی بگیری واسه کنکور سال بعد و ریاضی شرکت کنی .
-
danial hosseiny
فکر کنم ایشون بتونن کمکتون بکنن
چون خودشون هم رشتشون ریاضی بوده و هم مشاور خوبی هستن
موفق باشید -
amir jedi
سلام رفیق. نه... الآن که دیگه اصلا توان تغییر چیزی وجود نداره... نمیشه عوضش کنی.
و راستش نمیدونم چی بهت بگم و چطور راهنمائیت کنم... اما صرفا میتونم ازت بخوام که ناامید نباشی و با تمام روحیهت کنکورت رو بدی️ -
amir jedi
به نظر من اصلا گوش نکنید به حرف اطرافیان هر چقدرم نگاه و حرفاشون آزار دهنده باشه
چون اگر چشماتونو ببندید و برای هدفتون تلاش کنید و موفق بشید همون آدما خودشونو میکشن تا یه روز رو با شما بگذرونن
پس با خیال راحت تا هر وقت که دوست داشتید پشت کنکور بمونید به شرط اینکه هر سال بهتر از سال قبل بشید -
Nafas Hadian 0
لطف دارین به من.
اما امکان تغییر رشته دیگه نیست و خب باید حتما همین مسیر رو پیش برن... فقط میتونن تمام سعیشون رو بکنن... همین...
هیچ حرف دیگهای واقعا ندارم که بزنم. -
amir jedi سلام وقت بخیر
به نظرم این که الان به فکر این افتادید که کنکور ریاضی بدین کاملا اشتباهه
چون اولا رشته شما تجربی بوده و با دروس رشته ریاضی آشنا نیستین که سختی های خودشو داره
برای رشته خوب و دانشگاه های تاپ نیاز داره پایه قوی داشته باشی به خصوص در دروس حسابان و هندسه
بعد بازار کار در دروس ریاضی به نسبت تجربی پایین تره بیشتر افرادی که دانشگاه های تاپ مثل تهران،خواجه نصیر،امیر کبیر صنعتی شریف و...قبول میشن آینده شغلی دارن
شما بهتر بود همون مسیر خودتون رو ادامه میدادین حداقل تا انتها تلاش میکردین که بعدا حسرتش رو نخورین
البته هنوزم دیر نشده از این دوماه حداکثر استفاده رو بکنین حتی اگه نشد بازم حداقل تا لحظه آخر جنگیدید
ببینید آدم هدفمند اصلا به حرف بقیه و اطرافیان توجهی نمیکنه و تا آخر برای هدفش میجنگه هر چند سال هم طول بکشه ادامه میده
اینکه شما الان به تلاش تون ادامه بدین امسال ۴ یا ۵ هزار بیارین و پشت کنکور بمونین سال بعد به احتمال بالاتر نسبت به کسی که مطالعه خوبی نداشته و ۱۰ هزار یا ۲۰ هزار آورده میتوتین رشته خوبی کسب کنین یعنی کار شما سال بعد راحت تره
امیدوارم موفق باشین -
سلام انشالله ببین اینو از سر خیرخواهی میگم وگرنه خودت مختاری، نه که چون فکر کنی خودم ریاضیم ، به یک نفر تاثیری نداریم بر هم دیگه ، تصورت از رشته ریاضی جابجا هست اگر دقت کرده باشی نفرات برتر کشور رو داخل کانون تقریباً از اول سال هر کسی ربتش فوق فوق فوقش ۲ تا تغییر کرده تراز هر کسی هم ته تهش ۳۰۰ تا تغییر کرده درحالی که تجربی خیلی متغیر هستی بچه هایی که اومدن ریاضی ( منظورم بچه های ضعیف نیست) ضعیف هارو بذار کنار اگر فقط تهران و دانشگاه های تاپ رو در نظر بگیری واسه قبولی اصلأ ساده نیست که بگی چند ماهو میخونم تموم میکنمش ، من الان رفیقم تقریباً اولای سال شروع کرد برنز نجوم داشت ترازش اولای سال بود ۶۵۰۰ تازه اون حسابان و فیریکو تقریباً نمیخوند چون کامل بلد بود درصداشم اکثرا خوب بود الان ترازش اوج اوجش شده ۶۷۰۰ پیشرفت توی ریاضی خیلی متراکم هست ادامه تحصیل دادن هم یک خورده سخت تر هست دروس مهندسی توی دانشگاه های تاپ یک کم کسی نخونه همون امار احتمال مهندسی لنگ میزنه ،، نمیخوام همش بد بگم
تجربی هم سخت هست ها ولی اگر هدفت صرفا قبول شدن باشه به نظرم اگر به رشته کمتری قناعت کنی راحت
تر قبولی ،، ولی حالا منابع ریاضی رو میگم بازم دوست داشتی بخون البته من برحسب درصد متوسط به بالا میگم انشالله مفیدت باشه
گسسته اگر میخوای فیلم ببینی تدریس استاد دارابی خیلی کامل و جامع هست اگر میتونی بزنی کتاب میکرو گسسته از ۰ تا ۱۰۰ همه تستارو پوشش داده چه هندسه و چه گسسته یکیش فکر کنم نوشته اقای شعاعی هست
واسه حسابان نشرالگو موج آزمون رو بگیر اون ایده های اولیه که باید دانش آموز داشته باشه رو همرو گذاشته منطبق با سرفصل قلم چی یا ازمونای دیگه هم یک سری آزمون تهش گذاشته جمعا ۱۷۰ تا هست اگر روزی ۶ تا بزنی میرسی بهشون فیزیک زیاد با تجربی فرقی نداره اکثر بچه ها هم ترمودینامیک رو حذف کردن ولی همه کتابا یکی هستن چندان تفاوتی نمیکنه از روی کی بخونی
فیزیک یازدهم یک کم اضافه داریم خوندنشون ساده هست ( فیلم زیاد نبین وقتتو میگیره)
فیزیک فصل آخرمون هم مشترک با تجربی زیاد داره اما پراش رو اونا ندارن توی اینترنت بزنی تدریس همه خوبه یکبار ببینی بقیش حل تستاشه سخت نیست مبحثش اما جالبه
سقوط آزاد که ساده ترین درس ممکنه کلا خوندنش ۱۵ دقیقه وقت میگیره ازت
دینامیک حرکت دایره ای رو من جات بودم موقتا حذف میکردم اگر رسیدی تدریس آقای یاری خوبه ولی کلا مبحث بد قلقیه
هندسه یازدهم و دهم و دوازدهم اگر میتونی ۰ تا ۱۰۰ های آقای وحید کبریایی رو با دور تند یا ۱.۵ ببین چون واقعا هندسه همش سوالات کتاب هست بعدش هم جزوشونو تستاشو خودت بزن خیلی کامل درس میده
انشالله موفق باشی -
amir jedi
خب رفیقِ من
چرا الان به فکرت افتاده ک تغییر رشته بدی؟!
واسم سوال شد
فک نکنم بتونی تغیرش بدی
حالا اگ تغیر هم بدی چجور برسی ب خوندن این همه کتاب
نمیخام ناامیدت کنم ولی...
چقد متنفرم از کسایی ک نیشُ کنایه میزنن-_-
زندگی خودتهِ ب کسی چ اخه
مهم نباشه واست
واقعا نمیدونم چی بگم
دیر ب این فکر رسیدی:( -
میشه بگید ریاضی چند تا کتابه؟!
گسستههندسه حسابان خود ریاضی.. -
amir jedi در کنکور تجربی ثبت نام کردم. میتونم تغییرش بدم به ریاضی؟! گفته است:
گسستههندسه حسابان خود ریاضی..حسابان 1و2
ریاضی 3 پایه
ریاضیات گسسته
امارواحتمال
هندسه -
amir jedi در کنکور تجربی ثبت نام کردم. میتونم تغییرش بدم به ریاضی؟! گفته است:
گسستههندسه حسابان خود ریاضی..گسسته
هندسه یک
هندسه دو
حسابان ها همون ریاضی تجربیا هست فقط دو تا تفاوت کوچولو داره نقاط عطف هست بقیش فرقی ندارن
امار احتمال
هندسه سه
هندسه یک رو هم بچه ها تجربی نصفشو خوندن -
amir jedi سلام
یه چیزی رو به ما میگفتن من نمیدونم هنوزم میشه همچین حرکتی زد یانه
اونم اینکه اگه قراره به هرقیمتی دانشگاه بری،آزاد رو هم بزنی و بری
دو ترم مرخصی بگیری و بخونی برای کنکور سال بعد(توی اون ترم هایی که مرخصی گرفتی باید شهریه ثابت رو پرداخت کنی)
واسه همین آزاد رفتنم باید یه حداقلی خونده باشی
حالا نمیدونم این مرخصی با سربازی رفتن منافات داره یانه
حرفم چیز دیگه ایه
توهمین دوماه مونده خیلیا جا میزنن
خیلیا یعنی خیلیا خیلی زیاد
بحث امیددادن هم نیست واقعیته
نصفشون میشن سیاه لشکر
پیشنهادم اینه همونیکه تا الان خوندی حتی نصفه و نیمه رو ببندی و مبحث جدیدی شروع نکنی
روهمینایی که خوندی مسلط شی هرچی مسلط تر بهتر
نهایتش اینه دفترچتو کم تر میزنی ولی درست میزنی -
اگه ترمیم معدل بدم کدوم معدلم توی کنکور تاثیر خواهد داشت؟!
اونی که ترمیم شده یا همون نمره فاجعه؟! -
میشه از یه دانشگاه تو تهران قبول شد و همون جا برای کنکور خوند؟!
مثلا من علوم آزمایشگاه تهران یا بهشتی قبول بشم. همون جا برای کنکور بخونم؟! -
amir jedi
خب اولا تو خوابگاه خیلی نمیشه کنکوری درس خوند دوما به جای اینکه شهریه پرداز دانشگاه تهران بزنی اونهمه خرج کنی ی دانشگاه پیام نور یا علمی کاربردی که هزینه اش کمتره تو شهر خودتون ثبت نام کن معافیت تحصیلی بگیر بشین خوب بخون برا کنکور