کنکور تجربی ثبت نام کردم. میتونم تغییرش بدم به ریاضی؟!
-
میشه از یه دانشگاه تو تهران قبول شد و همون جا برای کنکور خوند؟!
مثلا من علوم آزمایشگاه تهران یا بهشتی قبول بشم. همون جا برای کنکور بخونم؟!amir jedi
باید 24 ساعته درس بخونی اوقت بعدم اگ روزانه قبول بشی بری دانشگاه مجدد حق انتخاب رشته روزانه ندارین -
amir jedi
باید 24 ساعته درس بخونی اوقت بعدم اگ روزانه قبول بشی بری دانشگاه مجدد حق انتخاب رشته روزانه ندارین@سمیه-صادقلو شهریه پرداز میزنم.
چرا 24 ساعته؟! نمیشه همون جا تو خوابگاه موند برای کنکور خوند؟! -
@سمیه-صادقلو شهریه پرداز میزنم.
چرا 24 ساعته؟! نمیشه همون جا تو خوابگاه موند برای کنکور خوند؟!amir jedi
خب اولا تو خوابگاه خیلی نمیشه کنکوری درس خوند دوما به جای اینکه شهریه پرداز دانشگاه تهران بزنی اونهمه خرج کنی ی دانشگاه پیام نور یا علمی کاربردی که هزینه اش کمتره تو شهر خودتون ثبت نام کن معافیت تحصیلی بگیر بشین خوب بخون برا کنکور -
amir jedi
خب اولا تو خوابگاه خیلی نمیشه کنکوری درس خوند دوما به جای اینکه شهریه پرداز دانشگاه تهران بزنی اونهمه خرج کنی ی دانشگاه پیام نور یا علمی کاربردی که هزینه اش کمتره تو شهر خودتون ثبت نام کن معافیت تحصیلی بگیر بشین خوب بخون برا کنکور@سمیه-صادقلو اخه تو شهر خودمون فک نکنم بتونم بخونم.
میخوام یه شهر دیگه باشه. از لحاظ روحی هم یکم بهم خوردم -
@سمیه-صادقلو اخه تو شهر خودمون فک نکنم بتونم بخونم.
میخوام یه شهر دیگه باشه. از لحاظ روحی هم یکم بهم خوردمamir jedi
کدوم شهرین؟ -
@سمیه-صادقلو شهرای استان اردبیل
-
amir jedi
کدومش؟ -
@سمیه-صادقلو پارس اباد
-
دور تد سفیر خرد چاپ شده برای امسال؟
-
amir jedi
خب اول اینکه خوشوقتم هم استانی
دوم اینکه ب جای تهران برو اردبیل تو سالن مطالعه ها بخون خیلی هم بهتره فقط باید ی جایی باشه شب بمونی مثلا خوابگاه یا خودتون اگ خونه دارین -
سلام تو اگه همت کنی این دوماه و هر روز روزی ۱۳ ساعت بخونی و روزیم حداقل ۲۵۰ تا تست بزنی و روش مطالعه و تست زنیت و برنامت اصولی باشه دو هفته اخرم به روش سه روز یک بار جمع بندی کنی و اعتماد به نفست و باور به خودتم خوب کنی و افزایش بدی اگه رتبه زیر ۱۰۰۰ نشد بیا بزن تو گوش من
-
amir jedi
خب اول اینکه خوشوقتم هم استانی
دوم اینکه ب جای تهران برو اردبیل تو سالن مطالعه ها بخون خیلی هم بهتره فقط باید ی جایی باشه شب بمونی مثلا خوابگاه یا خودتون اگ خونه دارین@سمیه-صادقلو میخواستم حال و هوام عوض بشه واس همین تهران میخوام بزنم. هر رشته ای هم باشه فرق نمیکنه.
این جا سالن مطالعه نداره متاسفانه. شما کجای این استان عزیز هستین -
@سمیه-صادقلو میخواستم حال و هوام عوض بشه واس همین تهران میخوام بزنم. هر رشته ای هم باشه فرق نمیکنه.
این جا سالن مطالعه نداره متاسفانه. شما کجای این استان عزیز هستینamir jedi
من کوثر
خب اردبیل داره دگ پارس اباد نداره هم از شهرت دور میشی هم هزینه اضافی نمیکنی مگ اینکه با بعد مالی کلا مشکلی نداشته باشی -
@سمیه-صادقلو میخواستم حال و هوام عوض بشه واس همین تهران میخوام بزنم. هر رشته ای هم باشه فرق نمیکنه.
این جا سالن مطالعه نداره متاسفانه. شما کجای این استان عزیز هستینamir jedi
چون شهریه هر ترم حداقل بالای شش تومنه تهران حالا بیشترم میشه -
@سمیه-صادقلو یه ترم میشه یه سال؟!
-
amir jedi
ن ی سال دو ترمه -
@سمیه-صادقلو میشه 12 میلیون؟!
-
amir jedi
اره بسته ب رشته و دانشگاه فرق میکنه ممکنه کمتر بشه یا حتی بیشتر بشه من دوربریامو میبینم مثلا از فامیلامون ازاد کرجه ی سالش همین حدوداست -
سلام.
من کنکوری تجربی هستم. سال پیش کنکور دادم و رتبم خیلیییییی بد شد. سال دهم و یازدهم و دوازدهم رو هم اصلا خوب نخوندم در حد زیر 10 درصد.
امسال از مهر خوندم ولی کم کاری کردم و خوب نخوندم حدودای بهمن بود که فهمیدم باا این فرمون برم نمیتونم اون رشته و دانشگاهی که میخوام قبول بشم. میخواستم کنکور ریاضی ثبت نام کنم ولی خانواده ام نزاشتن.
الان هم دو ماه مونده. روقت درس میخونم فک میکنم قبول نشم چی میشه؟! یعنی یه سال دیگه باید درس بخونم؟!
اگه امید داشتم قبول میشم امسال همون کنکور تجربی رو میدادم ولی میدونم این دو ماه خیلی خوب هم بخونم فوقش 5 یا 4 هزار منطقه بیارم که نه اون رشته ای که میخوام میشه قبول شد که دندان هست نه اون دانشگاهی که میخوام که مال دانشگاه های تهران باشه.(فرق نداره پردیس یا روزانه).
از یه طرفم وضعیت روحیم و خانوادگیم یه جور نیست که سال بعدم ئشت بمونم واسه تجربی .
چون اولا معدلم پایینه (یازده!!) سال بعدم 60 درصد تاثیر معدله. 4تا درس اختصاصیه فقط. عمومی نیست. باید یه سال هر روز 10 تا 12 ساعت بخونم جایی نرم فقط تو اتاق باشم.
نیش وکنایه دوستان و آشنایان هم که بماند دایی ها و خاله های عزیز با یه تمسخری بهم نگاه میکنن که شیطونه میگه...
امسال قبول نشم از یه طرف باید سربازی برم وضع مالی هم زیاد خوب نیست که شهره بدم به دانشگاه و سال بعدم برا کنکور بخونم.
خودمم که رد دادم فقط الان میخوام یه چیزی قبول بشم از این شهر خراب شدمون برم. هرچه دورتر بهتر. اصلا یه مقدار زیادی از اینکه میخوام تهران بخونم اینه که از دوستان و آشنایان عزیز و همشری ها دور باشم.
اگه تجربی بدم فوقش پیراپزشکی قبول بشم. ولی ریاضی بدم میتونم رشته هی تاپ مهندسی قبول بشم از دانشگاه های تاپ.
الان نظرتون چیه؟
بین دوراهی هستم لطفا کمک کنید.
و اینکه منابع رشته ریاضی چیا هستن توی ریاضی و فیزیک؟!
و چه کلاس هایی خوبه برای ریاضی؟ اریان حیدری ثابتی یا بقیه اساتید؟!
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@ادمین
@همیارamir jedi بخون در حد فیزیو
رشته خوبیه -
amir jedi بخون در حد فیزیو
رشته خوبیهTragic Girl احتمالا پشت بمونم.
شما نظرتون چیه؟؟