هادی
-
S Sara_R marked this topic as a question on
-
سلام دوستان
به نظرتون این جمله درسته یا غلطانتشار تحریک از دهلیز ها به بطن ها از طریق مسیر های بین گرهی انجام میشود
Sara_R غلطه. انتشار تحریک از دهلیز ها به بطن از طریق دسته تار بطنی انجام میگیره
مسیر های بین گرهی ، تحریک رو در خود دهلیز راست منتشر میکنن
-
Sara_R غلطه. انتشار تحریک از دهلیز ها به بطن از طریق دسته تار بطنی انجام میگیره
مسیر های بین گرهی ، تحریک رو در خود دهلیز راست منتشر میکنن
Farhan Honar منم همین نظر رو داشتم
اما درست گرفته🤔
مال ازمون سنجشه
این تستشه

-
Farhan Honar منم همین نظر رو داشتم
اما درست گرفته🤔
مال ازمون سنجشه
این تستشه

Sara_R نمیدونم اینم به حساب اشتباهات این آزمون در نظر بگیرم😩 یا اینکه من اشتباه کردم
Mahan Xodayi 2
و ..
دوستان ،شما نظرتون چیه؟ -
Sara_R نمیدونم اینم به حساب اشتباهات این آزمون در نظر بگیرم😩 یا اینکه من اشتباه کردم
Mahan Xodayi 2
و ..
دوستان ،شما نظرتون چیه؟Farhan Honar ممنونم🌸
-
Farhan Honar ممنونم🌸
Sara_R 🌸
-
سلام دوستان
به نظرتون این جمله درسته یا غلطانتشار تحریک از دهلیز ها به بطن ها از طریق مسیر های بین گرهی انجام میشود
-

اینو ببینید من حس میکنم اینجوری در نظر گرفته که گره پایینیه در محدوده بطنه بالایی در محدوده دهلیزکه بازم با متن کتاب تناقض داره -

اینو ببینید من حس میکنم اینجوری در نظر گرفته که گره پایینیه در محدوده بطنه بالایی در محدوده دهلیزکه بازم با متن کتاب تناقض داره@سمیه-صادقلو ممنونم🌸
اما خو با خود گره ها کاری نداره میگه مسیر های بین گرهی
که مسیر های بین گرهی کامل تو دهلیزه -
@سمیه-صادقلو ممنونم🌸
اما خو با خود گره ها کاری نداره میگه مسیر های بین گرهی
که مسیر های بین گرهی کامل تو دهلیزهSara_R
همون دگ اگه گره اول در محدوه دهیز دوم در محدوده بطن باشه مسیر های بین گرهی پیام رو از دهلیز ب بطن میبرن اما هر دو در محدوده دهلیزن طبق متن کتاب ئ جمله باگ داره -
Sara_R
همون دگ اگه گره اول در محدوه دهیز دوم در محدوده بطن باشه مسیر های بین گرهی پیام رو از دهلیز ب بطن میبرن اما هر دو در محدوده دهلیزن طبق متن کتاب ئ جمله باگ داره@سمیه-صادقلو هوم اره
حالا شاید این اشتباه گفته
یا بین غلط و غلط تره (ک البته من سر ازمون این گزینه رو با قطعیت رد کردم گفتم وا چه حرفا😂)
ولی خو در کل تو کنکور این جمله رو غلط میگیرن؟ -
@سمیه-صادقلو هوم اره
حالا شاید این اشتباه گفته
یا بین غلط و غلط تره (ک البته من سر ازمون این گزینه رو با قطعیت رد کردم گفتم وا چه حرفا😂)
ولی خو در کل تو کنکور این جمله رو غلط میگیرن؟Sara_R
نمیدونم راستش پ
گزینه سه رو بزار نگا کنم -
سلام.شما تو خیالت مسیر بین گرهی رو بردار میبینی از دهلیز به بطن منتشر نمیشه
-
Sara_R
خب گزینه های دگ باگشون بیشتره -
@سمیه-صادقلو اوهوم ممنونم🌸
-
S Sara_R marked this topic as a regular topic on
-
سلام.شما تو خیالت مسیر بین گرهی رو بردار میبینی از دهلیز به بطن منتشر نمیشه
سید حسین حسینی 0
اونوقت نوع نگارشش غلطه باید میگفت در انتشار پیام از دهلیز ب بطن مسیر های بین گرهی نقش دارن -
Mahan Xodayi 2
و ..
دوستان ،شما نظرتون چیه؟Farhan Honar بنظرمن بین گزینه های دیگه این گزینه صحیح تر هستش...درسته خودش باگ داره ولی اشتباهات سایر گزینه ها فاحش تره
-
سید حسین حسینی 0
اونوقت نوع نگارشش غلطه باید میگفت در انتشار پیام از دهلیز ب بطن مسیر های بین گرهی نقش دارن@سمیه-صادقلو در هادی گفته است:
سید حسین حسینی 0
اونوقت نوع نگارشش غلطه باید میگفت در انتشار پیام از دهلیز ب بطن مسیر های بین گرهی نقش دارناین طوری بهتره
-
Sara_R
خواهش 🌸🌸🌸 -
سلام دوستان
Mahan Xodayi 2
سید حسین حسینی 0
ممنونم🌸