هادی
-
Farhan Honar منم همین نظر رو داشتم
اما درست گرفته🤔
مال ازمون سنجشه
این تستشه

Sara_R نمیدونم اینم به حساب اشتباهات این آزمون در نظر بگیرم😩 یا اینکه من اشتباه کردم
Mahan Xodayi 2
و ..
دوستان ،شما نظرتون چیه؟ -
Sara_R نمیدونم اینم به حساب اشتباهات این آزمون در نظر بگیرم😩 یا اینکه من اشتباه کردم
Mahan Xodayi 2
و ..
دوستان ،شما نظرتون چیه؟Farhan Honar ممنونم🌸
-
Farhan Honar ممنونم🌸
Sara_R 🌸
-
سلام دوستان
به نظرتون این جمله درسته یا غلطانتشار تحریک از دهلیز ها به بطن ها از طریق مسیر های بین گرهی انجام میشود
-

اینو ببینید من حس میکنم اینجوری در نظر گرفته که گره پایینیه در محدوده بطنه بالایی در محدوده دهلیزکه بازم با متن کتاب تناقض داره -

اینو ببینید من حس میکنم اینجوری در نظر گرفته که گره پایینیه در محدوده بطنه بالایی در محدوده دهلیزکه بازم با متن کتاب تناقض داره@سمیه-صادقلو ممنونم🌸
اما خو با خود گره ها کاری نداره میگه مسیر های بین گرهی
که مسیر های بین گرهی کامل تو دهلیزه -
@سمیه-صادقلو ممنونم🌸
اما خو با خود گره ها کاری نداره میگه مسیر های بین گرهی
که مسیر های بین گرهی کامل تو دهلیزهSara_R
همون دگ اگه گره اول در محدوه دهیز دوم در محدوده بطن باشه مسیر های بین گرهی پیام رو از دهلیز ب بطن میبرن اما هر دو در محدوده دهلیزن طبق متن کتاب ئ جمله باگ داره -
Sara_R
همون دگ اگه گره اول در محدوه دهیز دوم در محدوده بطن باشه مسیر های بین گرهی پیام رو از دهلیز ب بطن میبرن اما هر دو در محدوده دهلیزن طبق متن کتاب ئ جمله باگ داره@سمیه-صادقلو هوم اره
حالا شاید این اشتباه گفته
یا بین غلط و غلط تره (ک البته من سر ازمون این گزینه رو با قطعیت رد کردم گفتم وا چه حرفا😂)
ولی خو در کل تو کنکور این جمله رو غلط میگیرن؟ -
@سمیه-صادقلو هوم اره
حالا شاید این اشتباه گفته
یا بین غلط و غلط تره (ک البته من سر ازمون این گزینه رو با قطعیت رد کردم گفتم وا چه حرفا😂)
ولی خو در کل تو کنکور این جمله رو غلط میگیرن؟Sara_R
نمیدونم راستش پ
گزینه سه رو بزار نگا کنم -
سلام.شما تو خیالت مسیر بین گرهی رو بردار میبینی از دهلیز به بطن منتشر نمیشه
-
Sara_R
خب گزینه های دگ باگشون بیشتره -
@سمیه-صادقلو اوهوم ممنونم🌸
-
S Sara_R marked this topic as a regular topic on
-
سلام.شما تو خیالت مسیر بین گرهی رو بردار میبینی از دهلیز به بطن منتشر نمیشه
سید حسین حسینی 0
اونوقت نوع نگارشش غلطه باید میگفت در انتشار پیام از دهلیز ب بطن مسیر های بین گرهی نقش دارن -
Mahan Xodayi 2
و ..
دوستان ،شما نظرتون چیه؟Farhan Honar بنظرمن بین گزینه های دیگه این گزینه صحیح تر هستش...درسته خودش باگ داره ولی اشتباهات سایر گزینه ها فاحش تره
-
سید حسین حسینی 0
اونوقت نوع نگارشش غلطه باید میگفت در انتشار پیام از دهلیز ب بطن مسیر های بین گرهی نقش دارن@سمیه-صادقلو در هادی گفته است:
سید حسین حسینی 0
اونوقت نوع نگارشش غلطه باید میگفت در انتشار پیام از دهلیز ب بطن مسیر های بین گرهی نقش دارناین طوری بهتره
-
Sara_R
خواهش 🌸🌸🌸 -
سلام دوستان
به نظرتون این جمله درسته یا غلطانتشار تحریک از دهلیز ها به بطن ها از طریق مسیر های بین گرهی انجام میشود
Mahan Xodayi 2
سید حسین حسینی 0
ممنونم🌸 -
Mahan Xodayi 2
سید حسین حسینی 0
ممنونم🌸Sara_R خواهش میکنم
-
Farhan Honar بنظرمن بین گزینه های دیگه این گزینه صحیح تر هستش...درسته خودش باگ داره ولی اشتباهات سایر گزینه ها فاحش تره
Mahan Xodayi 2 در هادی گفته است:
Farhan Honar بنظرمن بین گزینه های دیگه این گزینه صحیح تر هستش...درسته خودش باگ داره ولی اشتباهات سایر گزینه ها فاحش تره
اره موافقم .شاید بطور غیرمستقیم منظورش باشه
-
درود. از یه نظر میتونیم درست بگیریم چون اون شاخه هایی که میرن برای بطن ها پیام انقباض میبرن بالاخره ادامه همین مسیر بین گرهی هستن دیگه. و از یه طرف دیگه هم میشه درست بگیریم😁😁 اینکه اصلا چرا مسیر بین گرهی ایجاد شده؟ تا بره به گره دوم و بعد هم از اونجا پیام بره به بطن ها پس میسه بگیم مسیر بین گرهی برای انتقال پیام به بطن هاست وگرنه انتقال پیام به دهلیز چپ که از طریق دسته تار دهلیزی انجام میشه