7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
زنبور عسل
-
سلام دوستان ی سوال زنبور عسل ماده اش نازاست و زنبور وحشی ماده اش میتونه تخم گذاری کنه درسته؟
-
Zahrw Khaleghi اون مثالی هم که کتاب دراخرین صفحه زیست یازدهم برای زنبور وحشی زد اون هم ملکه است و با زنبور عسل فرقی نداره حداقل درسطح کنکور اینجوریه
-
Zahrw Khaleghi نه هر مادهای. ملکه زایاست
-
Matin Mousavi 1 اخه نگا کنین تو سال یازدهم اخر کتاب نوشته که زنبور رو نوزاد کرمی شکل تخم گذاری میکنه ینی ملکه پا میشه میاد اونجا تخم گذاری میکنه؟
-
قاسم محمدی عهممنون
-
Zahrw Khaleghi سلام . چون کتاب خودش گفته زنبور وحشی ، یعنی با زنبور عسل فرق داره. فکر کنم زنبور وحشی گوشتخوار هم هست.
و دکل وقتی در زنبور بحث تخم گذاری میشه ، یعنی اون زنبور ملکه (نوعی ماده) هست -
Zahrw Khaleghi آره دیگه. نر ها که این توانایی رو ندارن کارگر هم که نازاست
-
Farhan Honar نگا کنین الان من قشنگ متوجه نشدم ینی زنبور عسل و وحشی فقط ملکه شون تخم گذاری میکنه؟و ماده های دیکه شون نازان؟
-
Zahrw Khaleghi
اره -
Matin Mousavi 1 پس ینی فقط ملکه تو هردوتا زنبور عسل و وحشی تخم ریزی داره؟
-
@سمیه-صادقلو ممنون
-
Zahrw Khaleghi
خواهش -
Zahrw Khaleghi در حد کتاب ما بله. اما شاید در مباحث علمی و بالاتر، استثناهایی هم داشته باشیم
-
-
-
Matin Mousavi 1 خیلی ممنون
-
-
Farhan Honar بیخشید ی سوال چه جوری باید عکس بارگزاری کنم؟
-