Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. نویسندگی
برای امتحان فردا سلامت و بهداشت
A
بچه ها یکم استرس دارم همه چی تو ذهنم قاطی پاتی شده شما از معلماتون چیزی شندید ک مثلا توی امتحان باید جمله ها عین خود کتاب باشه؟ ب زبون یکم خودمونی تر و یا متن عین کتاب نباشه اما دقیقا همون منظور باشه کافیه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
سلامت ایسکمی قلبی
Hg L 0H
سلام راستش گروه دیگه ای رو جز اینجا برای سوالات سلامتم نتونستم پیدا کنم میتونین بگین اگه تعریف ایسکمی رو بخوان از کجا تا کجا باید بنویسیم؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا
سوال مشاوره ای
هایپ و انرژی زا
Hg L 0H
سلام قهوه روی من جواب نمیده و بخوام بگم چطوری؟ اینطوری که امروز یه فنجون خوردم و بعدش خوابیدم اصلا انگار نه انگار"نیم ساعت گذشته بود و باید قهوه اثر میکرد اما نکرد" قرص کافئین خیلی خطریه تپش قلبم زیاد میشه نفس تنگی میگیرم اما هایپ و انرژی زا تا حالا امتحان نکردم چطوری بوده؟ کسی خورده؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
وای پی تی
Hg L 0H
سلام مشکلم شده این اپ چند پارت که باهاش میخونم با وجود پاز زدن مطالعه تو برنامه های انتخاب نشده که میرم منو میندازه بیرون:/ هیچ کاریم نمیتونم براش بکنم مجبور میشم گوشی رو ریستارت کنم راه حلی دارین؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
ذخیره سوابق تحصیلی
N
یه سوال داشتم اینکه آیا سوابق تحصیلی سال ۱۴۰۴ برای کنکور سال ۱۴۰۵ ذخیره میشوند؟ اگر بله چجوری میشه تراز دهی ؟یعنی ممکنه تراز کمتری نسبت به سال قبل بده؟ @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @کنکوری @مشاوره-تحصیلی
سوال مشاوره ای
کارت ورود به جلسه نهایی
wanderingW
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
زیست
E
سلام. از اونجایی که در امتحانات نهایی برای زیست نوشتن جزئی و کلمه به کلمه کتاب و به یاد آوردن دقیق مطالب اهمیت زیادی داره، حتما باید برای نهایی یک دور کتاب به صورت کامل خونده بشه و بعد بریم سراغ حل نمونه سوال یا میشه از همون اول فقط نمونه سوال حل کرد؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
آیس کارامل ماکیاتوآ
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای
برنامه مطالعاتی
ا
سلام بچه ها کسی اینجا برنامه مطالعاتی شروع از تابستونو داره؟ من شروع از آبانم بعد الان نمیخوام کنکور بدم به دلایلی برا سال بعد میخوام بخونم ولی هر کار میکنم برنامه به شروع از تابستان برنمیگرده اگه کسی داره برنامه رو میشه برام بفرسته ممنون میشم
سوال مشاوره ای
مشاوره با متخصصان آلایی
Saki SakiS
سلام خدمت اساتید محترم من می‌خواهم برای سال ۱۴۰۵ بخونم و یک راهنمایی میخواهم که هم برای کنکور بخونم هم ترمیم معدل لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم هردو رو باهم خوب پیش ببرم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره
BasilB
سلام ریحانه هستم دیپلم فنی حرفه ای دارم. هدفم اینه کنکور ریاضی شرکت کنم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم آیا میتونم با فیلم دیدن یاد بگیرم یا اینکه باید برم کلاس؟
سوال مشاوره ای
ترمیم چجوریاست؟
wanderingW
سلام دوستان از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟ مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟ چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغ‌التحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟ من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟ شما چجوری وارد شدین؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
آیس کارامل ماکیاتوآ
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان
سوال مشاوره ای
عنوان
مهدی سخاویم
سلام جزوه حسابان ۲ تدریس استاد ثابتی رو نمیتونیم دانلود کنیم؟
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
آیس کارامل ماکیاتوآ
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم
سوال مشاوره ای
دوپینگ403
Hg L 0H
سلام نظرتون در مورد سوالات زیست دوپینگ 403 چیه؟ من مرور مبحثی انجام میدم میخوام محور سوالات هم آزمونی باشه هم استاندارد و ایده ی نو ممنون میشم نظرتون رو بگین @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
لطفاااا اگه اطلاع دارید جواب بدید
F ArmanF
برای نهایی من پارسال تراز دوازدهمم یه ترازی گرفته امسالم تراز نهاییم همون میمونه؟ یا چون ضرایب درسا تغییر کرده ممکنه کم و زیاد بشه؟بعد الان میشه دروس دوازدهم رو تک درس ترمیم کرد؟
سوال مشاوره ای
اختلاف
Hg L 0H
سلام من دوازدهمیم و خب حس میکنم حدودا 2 ماهی میشه که شدیدا با مامانم به اختلاف خوردم بیشتر از دو ماهه ولی این 2 ماه خیلی شدید تر شده به هیچ عنوان نمیتونم صحبتی داشته باشم و دقیقا برای همین حفظ احترام هم هست که به اتاقم پناه میارم اما خیلی جالبه انتظار تحت هر شرایطی از من قبولی پزشکیه خودمم علاقم همین رشتس و واسش تا بتونم میجنگم ولی کسی بوده سال کنکور یه همچین چیزیو تجربه کنه؟ میتونید از حالتون بهم بگین؟ واقعا دوست دارم تنها باشم از همه لحاظ دوست ندارم چیزی بشنوم اما چیزی نگم و همه چیو بریزم تو خودم... @دانشجویان-پزشکی @دوازدهم
سوال مشاوره ای

نویسندگی

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
نویسندگیانگیزشیالاادبیاتراهنمایی
34 دیدگاه‌ها 11 کاربران 802 بازدیدها 7 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • S.daniyal hosseinyS S.daniyal hosseiny

M Ebrahimi
    و اینکه ما همه‌مون داریم همه‌چیزو در کنار درسمون ادامه میدیم 🙂

Mohammad Lotfi 0M آفلاین
    Mohammad Lotfi 0M آفلاین
    Mohammad Lotfi 0
    تجربی
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

@danial-hosseiny اره
    تازه من امسال که کنکور دارم خیلی چیزای متفرقه بیشتری یاد گرفتم😂

زود بیدار شدن سخت نیست زود خوابیدن سخته!!😴

1 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • M EbrahimiM M Ebrahimi

سلام دوستان
      من تو بخش داستان نویسی و انشا نویسی و نویسندگی خیلی استعداد دارم. جوری که معلم ادبیاتمونم گفته نوشتنت عالیه خیلی استعداد داری. و حتی دوستام و اطرافیان.
      نوشتنو خیلی خیلییی دوست دارم(البته شعر اصلا نه استعدادشو دارم نه علاقه) خیلی دوست دارم تو این موضوع فعالیت داشته باشم استعدادمو تقویت کنم و ازش یه استفاده ای بکنم.
      خواستم از تون کمک بگیرم
      1_ چه کارهایی باید بکنم(برای تقویت نوشتنم)
      2_ کجاها باید فعالیت داشته باشم
      3_ چه کارهایی میتونم شروع کنم(مثلا بعضیا میگن داستان بنویس ، بعضی میگن رمان و ....)
      ممنون میشم اگه کمکم کنید💙😊

علیرضا تمدنیع آفلاین
      علیرضا تمدنیع آفلاین
      علیرضا تمدنی

M Ebrahimi
      همون طور که دنی گفت تو این کلاس ها کارگاه های آنلاین شرکت کن که یکم راجع به مقدمات و اصول نوشتن یاد بگیری
      و اینکه تا میتونی کتاب بخون...حالا اگه میخوای داستانی باشه نوشته هات، میتونی نویسنده های معروف ایرانی این حیطه (هدایت، علوی، آل احمد و ...) آثارشون رو بخونی یا مثلا خارجیا(تولستوی،هوگو و ...)
      برنامه ی کتاب باز هم از فصل دوم تا پنجم آرشیوش تو نت هست اونارم قسمت هایی که بدردت میخوره رو ببین هم سوادت می ره بالا هم کتاب خوب معرفی میکنن تا تکلیف معلوم باشه چی بخونی
      و اینکه اگه واقعا علاقه داری جدیش بگیر چون الان وقتشه اصلااااااااا نگو زوده....نویسنده های بزرگ هم تو همین سن مشغول بودن

M EbrahimiM 1 پاسخ آخرین پاسخ
      1

M Ebrahimi
        و اینکه ما همه‌مون داریم همه‌چیزو در کنار درسمون ادامه میدیم 🙂

officer kO آفلاین
        officer kO آفلاین
        officer k

@danial-hosseiny 🙂از اون حرفاست که تا مغز استخون قابل درکه

1 پاسخ آخرین پاسخ
        3

M Ebrahimi
          من چندتا از نوشته‌هام رو اینجا توی تاپیک خودنویس پست کردم قبلا. البته اکثرشون به صورت جملاتِ بلندن صرفا و داستان نیستن. اما صرفا چون درمورد سطحش گفته بودی برات فرستادم.
          https://forum.alaatv.com/topic/7668/خــــــــــودنویس/30?_=1650810207033
          میتونی بخونی. خودتم اگه متنی داشتی برامون به اشتراک بذاری.
          و اینکه بله خب آلاخونه میشه به صورت خصوصی به کسی پیام داد و باهاش چیزی رو به اشتراک گذاشت.

M EbrahimiM آفلاین
          M EbrahimiM آفلاین
          M Ebrahimi
          دانش آموزان آلاء

@danial-hosseiny باشه ممنون🌷

Fearless💪💙

1 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • M EbrahimiM آفلاین
            M EbrahimiM آفلاین
            M Ebrahimi
            دانش آموزان آلاء

باز ببخشید یه سوال داشتم از همه
            اینکه کنار درس چیزی رو یاد بگیری لطمه به درس نمیخوره بعضیا میگن باید سفت و سخت بچسبی به درسو به چیز دیگه فکر نکنی چون تجربی سخته و ...
            و خیلیا بهم گفتن دراینده کنار کار به درد نمیخوره ولی خودم خیلی دوست دارم چیزای جدید یاد بگیرم
            به نظرتون خوبه ادم کنار درس به فعالیتای دیگه هم بپردازه یا نه فقط درس؟

Fearless💪💙

S.daniyal hosseinyS 1 پاسخ آخرین پاسخ
            2
            • علیرضا تمدنیع علیرضا تمدنی

M Ebrahimi
              همون طور که دنی گفت تو این کلاس ها کارگاه های آنلاین شرکت کن که یکم راجع به مقدمات و اصول نوشتن یاد بگیری
              و اینکه تا میتونی کتاب بخون...حالا اگه میخوای داستانی باشه نوشته هات، میتونی نویسنده های معروف ایرانی این حیطه (هدایت، علوی، آل احمد و ...) آثارشون رو بخونی یا مثلا خارجیا(تولستوی،هوگو و ...)
              برنامه ی کتاب باز هم از فصل دوم تا پنجم آرشیوش تو نت هست اونارم قسمت هایی که بدردت میخوره رو ببین هم سوادت می ره بالا هم کتاب خوب معرفی میکنن تا تکلیف معلوم باشه چی بخونی
              و اینکه اگه واقعا علاقه داری جدیش بگیر چون الان وقتشه اصلااااااااا نگو زوده....نویسنده های بزرگ هم تو همین سن مشغول بودن

M EbrahimiM آفلاین
              M EbrahimiM آفلاین
              M Ebrahimi
              دانش آموزان آلاء

علیرضا تمدنی ممنونم از راهنماییتون کتاب که زیاد میخونم خیلی کمکم کرده

Fearless💪💙

1 پاسخ آخرین پاسخ
              2
              • M EbrahimiM M Ebrahimi

باز ببخشید یه سوال داشتم از همه
                اینکه کنار درس چیزی رو یاد بگیری لطمه به درس نمیخوره بعضیا میگن باید سفت و سخت بچسبی به درسو به چیز دیگه فکر نکنی چون تجربی سخته و ...
                و خیلیا بهم گفتن دراینده کنار کار به درد نمیخوره ولی خودم خیلی دوست دارم چیزای جدید یاد بگیرم
                به نظرتون خوبه ادم کنار درس به فعالیتای دیگه هم بپردازه یا نه فقط درس؟

S.daniyal hosseinyS آنلاین
                S.daniyal hosseinyS آنلاین
                S.daniyal hosseiny

M Ebrahimi
                اگه مدیریتش کنی نه... چیزی به چیز دیگه‌ای لطمه نمیزنه. ولی خب اگه نوشتن برات خیلی اولویت داره، نسبت به تجربی، بگو تا باهم صحبت کنیم...

«گلی نمانده خودت گل باش»

1

M Ebrahimi
                  اگه مدیریتش کنی نه... چیزی به چیز دیگه‌ای لطمه نمیزنه. ولی خب اگه نوشتن برات خیلی اولویت داره، نسبت به تجربی، بگو تا باهم صحبت کنیم...

M EbrahimiM آفلاین
                  M EbrahimiM آفلاین
                  M Ebrahimi
                  دانش آموزان آلاء

@danial-hosseiny ممنون، نه تجربی تو اولویت تره

Fearless💪💙

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  1
                  • M EbrahimiM M Ebrahimi

سلام دوستان
                    من تو بخش داستان نویسی و انشا نویسی و نویسندگی خیلی استعداد دارم. جوری که معلم ادبیاتمونم گفته نوشتنت عالیه خیلی استعداد داری. و حتی دوستام و اطرافیان.
                    نوشتنو خیلی خیلییی دوست دارم(البته شعر اصلا نه استعدادشو دارم نه علاقه) خیلی دوست دارم تو این موضوع فعالیت داشته باشم استعدادمو تقویت کنم و ازش یه استفاده ای بکنم.
                    خواستم از تون کمک بگیرم
                    1_ چه کارهایی باید بکنم(برای تقویت نوشتنم)
                    2_ کجاها باید فعالیت داشته باشم
                    3_ چه کارهایی میتونم شروع کنم(مثلا بعضیا میگن داستان بنویس ، بعضی میگن رمان و ....)
                    ممنون میشم اگه کمکم کنید💙😊

Dr HD آفلاین
                    Dr HD آفلاین
                    Dr H
                    دانش آموزان آلاء

M Ebrahimi چند تا کتاب اصول داستان نویسی و اینا بخون و تمرین کن حسابی
                    کلی کتاب بخون
                    فن فیکشن بنویس
                    زبان انگلیسیت رو هم کم کم تقویت کن تا بتونی ایلتس بگیری تا دو سه سال آینده
                    وقتی مهارتت رفت بالا میتونی webnovel بنویسی مثلا برا داستان هایی که هنوز لول خیلی بالایی ندارن الکترونیکی منتشرشون کن
                    وقتی یه داستان خوب نوشتی برو دنبال چاپ فیزیکی یا تو آمازون کیندل و اینا بفروش=)
                    فعلا به تجارتش خیلی فکر نکن و اول خودتو نوشته هات رو ارتقا بده

0
                    • Dr HD Dr H

M Ebrahimi چند تا کتاب اصول داستان نویسی و اینا بخون و تمرین کن حسابی
                      کلی کتاب بخون
                      فن فیکشن بنویس
                      زبان انگلیسیت رو هم کم کم تقویت کن تا بتونی ایلتس بگیری تا دو سه سال آینده
                      وقتی مهارتت رفت بالا میتونی webnovel بنویسی مثلا برا داستان هایی که هنوز لول خیلی بالایی ندارن الکترونیکی منتشرشون کن
                      وقتی یه داستان خوب نوشتی برو دنبال چاپ فیزیکی یا تو آمازون کیندل و اینا بفروش=)
                      فعلا به تجارتش خیلی فکر نکن و اول خودتو نوشته هات رو ارتقا بده

M EbrahimiM آفلاین
                      M EbrahimiM آفلاین
                      M Ebrahimi
                      دانش آموزان آلاء

Dr H ممنون خیلی مفید بود🌷

Fearless💪💙

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      0
                      • آریان حیدریآ آفلاین
                        آریان حیدریآ آفلاین
                        آریان حیدری
                        دانش آموزان آلاء

از آثار محمد علی اسلامی ندوشن استفاده کنید

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        0
                        • M.ShajarianM آفلاین
                          M.ShajarianM آفلاین
                          M.Shajarian
                          تجربی

سلام بر دوست ارجمندم
                          نمیدانم در چه پایه ای تحصیل میکنید اما اگر به پایه دهم نرسیدید، بهترین زمان برای تقویت طبع نویسندگی تان است.......

من در ان موسم ، کوتاهی کردم و نتوستم به اون چه که میخواستم باشم برسم .....
                          فقط رمان بخونید........... مثلا آنشرلی در گرین گیبلز ! چنان پیچش فضای داستان ، ادم رو مجذوب خودش میکنه که کم کم احساس میکنی همون جای موصوف نشستی ..........

هر از گاه از متن هاتون برام اگه گرایشی داشتید ارسال کنید ............
                          از ایزد منان ارزوی موفقیت برای تان خواستارم ...............

Farhad

haniye -y-H 1 پاسخ آخرین پاسخ
                          2
                          • M.ShajarianM M.Shajarian

سلام بر دوست ارجمندم
                            نمیدانم در چه پایه ای تحصیل میکنید اما اگر به پایه دهم نرسیدید، بهترین زمان برای تقویت طبع نویسندگی تان است.......

من در ان موسم ، کوتاهی کردم و نتوستم به اون چه که میخواستم باشم برسم .....
                            فقط رمان بخونید........... مثلا آنشرلی در گرین گیبلز ! چنان پیچش فضای داستان ، ادم رو مجذوب خودش میکنه که کم کم احساس میکنی همون جای موصوف نشستی ..........

هر از گاه از متن هاتون برام اگه گرایشی داشتید ارسال کنید ............
                            از ایزد منان ارزوی موفقیت برای تان خواستارم ...............

haniye -y-H آفلاین
                            haniye -y-H آفلاین
                            haniye -y-
                            دانش آموزان آلاء

@fazel-zakeri سلام . اول یک سر به کتابخونه‌ها بزنید چون معمولا انجمن‌های شعر یا نویسندگی آن جا جلساتی دارند و همینطور احتمال این که با افراد باتجربه و سرشناس آشنا بشی و سریع‌تر پیشرفت کنی؛ زیاده...یا انجمن‌های شعر و... رو تو شهرتون پرس و جو کنید و در آن که از همه بهتر بود عضو بشید.چون انجمن‌ها پیج و خم کار رو میدونند و با ناشران زیادی کار کردند و احتمال موفقیت بیشتره..فقط حواستون به انجمن‌های فیک باشه و اگر در کتابخانه شخصی رو دیدید و ازتون متن یا شعرهاتونو رو خواستن و گفت با خودت بیار قبول نکنید و فقط بهشون نشون بدید و آدرس دقیق انجمن و خلاصه همه چی رو بگیرید و چند دفعه برید و از بقیه سوال کنید.چون خب امکان دزدیدن متن اینا هست :///

فراسوی نیک و بد ، آسمان آبی است ،آبی....

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            0
                            پاسخ
                            • پاسخ به عنوان موضوع
                            وارد شوید تا پست بفرستید
                            • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                            • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                            • بیشترین رای ها

• 1
                            • 2
                            • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید