مفهوم 2
-
سلام
مرا زور دادی که از مرگ،پیش
از این بی وفا خواستم کین خویش -
M Mr. Wick marked this topic as a question on
-
سلام
از این بی وفا خواستم کین خویش@Mr-Wick سلام
فک کنم میگه که بهم قبل از مرگ زور بخشید
و من از این(که مشخص نیست ضمیرش کیه) کینه خودش رو خواستم( و من ناسپاسی کردم )
معنام یکم بی معنیه ولی فک کنم درمورد ستایش خدا و اینکه بی وفایی به معشوق (خدا )کرده برداشت میشه -
@Mr-Wick سلام
فک کنم میگه که بهم قبل از مرگ زور بخشید
و من از این(که مشخص نیست ضمیرش کیه) کینه خودش رو خواستم( و من ناسپاسی کردم )
معنام یکم بی معنیه ولی فک کنم درمورد ستایش خدا و اینکه بی وفایی به معشوق (خدا )کرده برداشت میشهسالار باقری خیلی ممنون ولی قانع نشدم راستش چون پاسخنامه نوشته دشمنی و کینه...متوجهش نمیشم
-
سالار باقری خیلی ممنون ولی قانع نشدم راستش چون پاسخنامه نوشته دشمنی و کینه...متوجهش نمیشم
@Mr-Wick در مفهوم 2 گفته است:
سالار باقری خیلی ممنون ولی قانع نشدم راستش چون پاسخنامه نوشته دشمنی و کینه...متوجهش نمیشم
بعضی ابیات رو تا کل شعر رو از اول نخونی نمیتومنی بفهمی.......اگه نمیفهمی حق داری
-
@Mr-Wick عه اگه اینو معنی کرده
منم نمیفهممش معنی بیت رو بیشتر توضیح نداده -
@Mr-Wick عه اگه اینو معنی کرده
منم نمیفهممش معنی بیت رو بیشتر توضیح ندادهسالار باقری اره والا منم گیج شدم...نه همینو گفته
-
سلام
از این بی وفا خواستم کین خویش@Mr-Wick
این بیت مال انتهای قسمتیه که رستم به واسطهٔ ظلم برادرش توی چاه افتاده و داره میمیره و بعد با تمام قواش تیر میزنه و شغاد رو میکشه و برمیگرده اینو میگه.
معنیشم میشه:
به من زور دادی که قبل از مرگ از این بیوفا (شغاد) انتقامم رو گرفتم. -
@Mr-Wick
این بیت مال انتهای قسمتیه که رستم به واسطهٔ ظلم برادرش توی چاه افتاده و داره میمیره و بعد با تمام قواش تیر میزنه و شغاد رو میکشه و برمیگرده اینو میگه.
معنیشم میشه:
به من زور دادی که قبل از مرگ از این بیوفا (شغاد) انتقامم رو گرفتم.@danial-hosseiny ممنون
-
M Mr. Wick has marked this topic as solved on
-
@Mr-Wick خواهش میکنم♥