جمعبندی و مرور دروس عمومی
-
سلام.من واسه جمعبندی دروس عمومی به نتیجه نرسیدم.نمیدونم باید شروع کنم مجموعه سوال جامع بزنم(مثلا کتاب عمومی کانون) یا کتابای موج آزمون بگیرم درس به درس پیش برم و یا ...
لطفا از کنکوریای پارسال اگه کسی هست منو راهنمایی کنه
فارغ-التحصیلان-آلاء
دانش-آموزان-آلاء -
سلام.من واسه جمعبندی دروس عمومی به نتیجه نرسیدم.نمیدونم باید شروع کنم مجموعه سوال جامع بزنم(مثلا کتاب عمومی کانون) یا کتابای موج آزمون بگیرم درس به درس پیش برم و یا ...
فارغ-التحصیلان-آلاء
دانش-آموزان-آلاء@Mr-Fantastic من ک شروع نکردم تو ی راهنمایی ب ما کن چطور شروع کنمااا مخصوصا فارسی
-
فارغ-التحصیلان-آلاء
دانش-آموزان-آلاء@Mr-Fantastic تا الان چقدر از عمومی هارو خوندید ؟ اگه بر اساس برنامه آزمون پیش رفته باشید یه حجم بالایی میشه که خوندید و بلدید و قبلا درس به درس تست زدید از الان شروع کنید کنکور عمومی بزنید سر ساعت 8:30 صبح دقیقا مثل کنکور تایم بگیرید حالا یا همون کتاب زرد کانون یا کنکوریوم یا دور دنیا یا ... فقط سوالای سراسری یا مشابه ش باشه 4k ریاضی و تجربی آلا هم خوبه
بزنید و بعد تحلیل آزمون خودتون موقع تحلیل آزمون میفهمید دیگه کجاها را ضعف دارید (اگه از کتاب کانون میزنید ) چون تعداد آزموناش کمه یک روز در میون بزنید و مثلا اون روزی که آزمون نمیزنید را اشکالاتی که از آزمون قبل داشتیدو رفع کنید ولی اگه تعدادشون بالاس که هر روز بزنید
دانشجو نیستم ولی تجربه ایه که از کنکور پارسال داشتم ... -
@Mr-Fantastic تا الان چقدر از عمومی هارو خوندید ؟ اگه بر اساس برنامه آزمون پیش رفته باشید یه حجم بالایی میشه که خوندید و بلدید و قبلا درس به درس تست زدید از الان شروع کنید کنکور عمومی بزنید سر ساعت 8:30 صبح دقیقا مثل کنکور تایم بگیرید حالا یا همون کتاب زرد کانون یا کنکوریوم یا دور دنیا یا ... فقط سوالای سراسری یا مشابه ش باشه 4k ریاضی و تجربی آلا هم خوبه
بزنید و بعد تحلیل آزمون خودتون موقع تحلیل آزمون میفهمید دیگه کجاها را ضعف دارید (اگه از کتاب کانون میزنید ) چون تعداد آزموناش کمه یک روز در میون بزنید و مثلا اون روزی که آزمون نمیزنید را اشکالاتی که از آزمون قبل داشتیدو رفع کنید ولی اگه تعدادشون بالاس که هر روز بزنید
دانشجو نیستم ولی تجربه ایه که از کنکور پارسال داشتم ...@mitra-ism-rahmani
ممنون -
فارغ-التحصیلان-آلاء
دانش-آموزان-آلاء@Mr-Fantastic سلام
من اکثرا واسه عمومی آزمون جامع میزدم اگه اشکالی تو تست داشتم همون قسمت از کتاب یا ...مرور میکردمواسه فارسی حتما لغات مرور کنین
عربی خلاصه یا نوتی که نوشته بودم مرور میکردم
تو دینی جاهای مهم مثل آیه و... مرور میکردمولی بیشتر سعی کنین با آزمون زدن و مدیریت زمان پیش برین واسه مرور
-
فارغ-التحصیلان-آلاء
دانش-آموزان-آلاء@Mr-Fantastic سلام
تو سه روز یکبار ها که دفترچه عمومی هست اون خودش یه مرور و جمع بندیه برا عمومی ها
غیر از اون ببینید که اگه ضعف دارن تو مورد خاص و خودتون میدونید چیه( مثلا: من تر تشخیص افعال عربی ، کلوز زبان و آرایه ها مشکل دارم )برید سراغ مبحثی زدن
اما اگه ضعف خاصی نیست و یا نمیدونید کجا مشکل دارید و به راحتی نمیتوانید نقطه ضعف را پیدا کنید, برید سراغ کنکور های عمومی -
z Gheibi
@kosar-mottaghi
مچکر -
z Gheibi
@kosar-mottaghi
مچکر -
M monirs این موضوع را از مشاوره تحصیلی جابهجا کرد