آرایه
-
همیار تجربیا راه-ابریشمی-ها-ادبیات

سلام وقت بخیر در سوال ۷۴ توضیحی که برای گزینه ۴ داده من متوجه نمی شم یعنی چی؟

در این سوال ۶۸ هم همینطور... سوالی که برای سیم بر داده رو نمی فهمم .

و در این سوال گزینه ۳ من اصلا بیت رو نمیفهمم که بخوام استعاره اش رو پیدا کنم چجوره نمی فهمم
و ی سوال دیگه شور عشق اضافه تشبیهی هست یا نیست؟؟ -

و در این سوال گزینه ۳ من اصلا بیت رو نمیفهمم که بخوام استعاره اش رو پیدا کنم چجوره نمی فهمم
و ی سوال دیگه شور عشق اضافه تشبیهی هست یا نیست؟؟Leili Salahi سلام ۷۴ رو با یک مثال میگم بهتون
به عنوان مثال او دلبر است که دلبر صفته
حالا مثلا میخوایم بگیم او به بیرون رفت به عنوان خودش از صفتش استفاده میکنیم یعنی میگیم دلبر به بیرون رفت اینجا صفت جانشین اسم شده ولی تشبیهی نساخته که رکنی حذف بشه و استعاره ساخته بشه امیدوارم فهمیده باشید -
Leili Salahi سلام ۷۴ رو با یک مثال میگم بهتون
به عنوان مثال او دلبر است که دلبر صفته
حالا مثلا میخوایم بگیم او به بیرون رفت به عنوان خودش از صفتش استفاده میکنیم یعنی میگیم دلبر به بیرون رفت اینجا صفت جانشین اسم شده ولی تشبیهی نساخته که رکنی حذف بشه و استعاره ساخته بشه امیدوارم فهمیده باشیدAli Ebrahimy
دوست من، «او دلبر است» دلبر صفت نیست. مسنده.
برای مثالت باید بگی «معشوقهٔ دلبری دارم». اونوقت دلبر صفته. بعد اگه ما فقط بگیم:«دلبری دارم.» یعنی یک صفت جانشین موصوف شده. -

و ی سوال دیگه شور عشق اضافه تشبیهی هست یا نیست؟؟Leili Salahi
درمورد سؤال دومت:
سیمبر یعنی سیمینبر، یعنی انسانی که صورتش مثه سیمین و نقره باشه، درواقع صورت سفیدی داشته باشه.
خب اصل عبارت این بوده:«معشوقهٔ سیمبرم آمد.» اینجا معشوقه هسته بوده و سیمبر صفت. حالا معشوقه حذف شده.«سیمبرم آمد.» صفت، جانشین موصوف شده و ما استعاره نداریم. درواقع یه راه راحتترش برای تشخیص این صفت جانشین موصوفا، اینه که بیای فکر کنی آیا خود معشوق میتونه سیمبر باشه یا نه.
مثلا معشوق نمیتونه شمس باشه. یا قمر باشه... اینا استعارهن. اما خب میتونه سیمبر باشه دیگه. پس این سیمبر استعاره از معشوق نیست. درواقع سیمبر به خودی خود به معشوق تشبیه نشده. صرفا یادآور صفتی از معشوقه...درمورد سؤال سومت:
میگه در قفس آبگونه (آسمان) طاووسی که پرای آتشین داره(خورشید) رو ببین که از پر زدنش (تابیدنش) آسمان زیور بسته و زیبا شد.درمورد سؤال چهارمت:
جفتش میتونه باشه. باید داخل بیت بررسی بشه. -
Leili Salahi
درمورد سؤال دومت:
سیمبر یعنی سیمینبر، یعنی انسانی که صورتش مثه سیمین و نقره باشه، درواقع صورت سفیدی داشته باشه.
خب اصل عبارت این بوده:«معشوقهٔ سیمبرم آمد.» اینجا معشوقه هسته بوده و سیمبر صفت. حالا معشوقه حذف شده.«سیمبرم آمد.» صفت، جانشین موصوف شده و ما استعاره نداریم. درواقع یه راه راحتترش برای تشخیص این صفت جانشین موصوفا، اینه که بیای فکر کنی آیا خود معشوق میتونه سیمبر باشه یا نه.
مثلا معشوق نمیتونه شمس باشه. یا قمر باشه... اینا استعارهن. اما خب میتونه سیمبر باشه دیگه. پس این سیمبر استعاره از معشوق نیست. درواقع سیمبر به خودی خود به معشوق تشبیه نشده. صرفا یادآور صفتی از معشوقه...درمورد سؤال سومت:
میگه در قفس آبگونه (آسمان) طاووسی که پرای آتشین داره(خورشید) رو ببین که از پر زدنش (تابیدنش) آسمان زیور بسته و زیبا شد.درمورد سؤال چهارمت:
جفتش میتونه باشه. باید داخل بیت بررسی بشه.@danial-hosseiny خیلی ممنونم از توضیح کاملتون.
در واقع اگر صفتی از خود اون معشوقه یا هرچیزی باشه استعاره نیست صفت جایگزین موصوفه؟.
شور عشق هم سوال به این صورت بود که یه عالمه کلمه داده بود و یک گزینه باید همه ش اضافه استعاری می شد.
حالا شور عشق اصلا جزو گزینه درست نبود اما پاسخنامه همه توضیحی نداره بود برام سوال پیش اومد که اضافه تشبیهی هست یا نه.
چون به نظرم نیست عشق رو نمیشه به شور تشبیه کرد . -
@danial-hosseiny خیلی ممنونم از توضیح کاملتون.
در واقع اگر صفتی از خود اون معشوقه یا هرچیزی باشه استعاره نیست صفت جایگزین موصوفه؟.
شور عشق هم سوال به این صورت بود که یه عالمه کلمه داده بود و یک گزینه باید همه ش اضافه استعاری می شد.
حالا شور عشق اصلا جزو گزینه درست نبود اما پاسخنامه همه توضیحی نداره بود برام سوال پیش اومد که اضافه تشبیهی هست یا نه.
چون به نظرم نیست عشق رو نمیشه به شور تشبیه کرد .Leili Salahi یعنی به نظرم صرفا ترکیب تضافیه نه اضافه تشبیهی و استعاری
-
@danial-hosseiny خیلی ممنونم از توضیح کاملتون.
چون به نظرم نیست عشق رو نمیشه به شور تشبیه کرد .Leili Salahi
بله. اگه به جای اومدن موصوف و صفت، فقط صفت بیاد، استعاره نیست و صفت جانشین موصوف شده.
اونم میتونه تشبیهی باشه. صرفا میتونه... -
Ali Ebrahimy
دوست من، «او دلبر است» دلبر صفت نیست. مسنده.
برای مثالت باید بگی «معشوقهٔ دلبری دارم». اونوقت دلبر صفته. بعد اگه ما فقط بگیم:«دلبری دارم.» یعنی یک صفت جانشین موصوف شده.@danial-hosseiny اره درست میگید
-
Leili Salahi
بله. اگه به جای اومدن موصوف و صفت، فقط صفت بیاد، استعاره نیست و صفت جانشین موصوف شده.
اونم میتونه تشبیهی باشه. صرفا میتونه...@danial-hosseiny اخه چه شباهتی بین شور و عشق میشه باشه
-
@danial-hosseiny اخه چه شباهتی بین شور و عشق میشه باشه
Leili Salahi
چرا نباشه؟
عشق چرا مثه شور و شوق نمیتونه باشه؟