نکات فصل 6 دوازدهم
-
@nazanin-mirzai
سلام و با تشکر از شما
ببخشید امکانش هست تصویر پاسخنامه این سوال رو ارسال کنید؟محیا صاحبی پاسخنامه نداره تحلیلش ویدیویی بود.
-
@nazanin-mirzai
سلام و با تشکر از شما
ببخشید امکانش هست تصویر پاسخنامه این سوال رو ارسال کنید؟محیا صاحبی اگر قانع نشدید تحلیل و مشکل تون رو بفرمایید تا ایراد کار رو متوجه بشید.
-
سلام عذر میخوام نتونستم شرکت کنم
یه نکته بگم براتون براساس شکل:
مولکول های رنگیزه فتوسیستم یک بیشتر از دو عه
و اگه شد یه تست هم میزارم.... نمیدونم میدونستید یانه ولی خب گذاشتم. -
محیا صاحبی پاسخنامه نداره تحلیلش ویدیویی بود.
@nazanin-mirzai شما پاسخشو دیدین؟؟؟
-
سلام عذر میخوام نتونستم شرکت کنم
یه نکته بگم براتون براساس شکل:
مولکول های رنگیزه فتوسیستم یک بیشتر از دو عه
و اگه شد یه تست هم میزارم.... نمیدونم میدونستید یانه ولی خب گذاشتم.سید حسین حسینی 0
تست**
کدام مورد ازموارد زیر به درستی بیان شده؟
✓ میتوان میزان فتوسنتز هر جاندار فتوسنتز کننده ای را با اکسیژن تولیدی اندازه گرفت.
✓فتوسیستم ها درغشای تیلاکوئیدها با مولکول های حامل الکترون به هم مرتبط میشوند.
✓تراکم سلولی پارانشیمی در محل روزنه های هوایی کمتراز سایرجا هاست
✓ میان تیلاکوئید های یک کلروپلاس یاخته روپوستی هیچ ارتباطی وجود ندارد. -
سید حسین حسینی 0
تست**
کدام مورد ازموارد زیر به درستی بیان شده؟
✓ میتوان میزان فتوسنتز هر جاندار فتوسنتز کننده ای را با اکسیژن تولیدی اندازه گرفت.
✓فتوسیستم ها درغشای تیلاکوئیدها با مولکول های حامل الکترون به هم مرتبط میشوند.
✓تراکم سلولی پارانشیمی در محل روزنه های هوایی کمتراز سایرجا هاست
✓ میان تیلاکوئید های یک کلروپلاس یاخته روپوستی هیچ ارتباطی وجود ندارد.سید حسین حسینی 0 گزینه سه؟
-
سید حسین حسینی 0 گزینه سه؟
Mahan Xodayi 2 تحلیلشو بزار برای بقیه اگه میتونی چون نکات خوبی داره.
-
Mahan Xodayi 2 تحلیلشو بزار برای بقیه اگه میتونی چون نکات خوبی داره.
سید حسین حسینی 0
گزینه یک الزاما طی هر نوع فتوسنتزی اکسیژن تولید نمیشود
گزینه دو واضحه
گزینه سه هم درسته طبق شکل زیر یاخته های نگهبان یاخته های میانبرگ فاصله دارند و ی فضای نسبتا خالی هم ایجاد شده
گزینه چهار طبق شکل تیلاکوئد ها باهم ارتباط دارن -
محیا صاحبی پاسخنامه نداره تحلیلش ویدیویی بود.
@nazanin-mirzai
ممنون، آخه با توجه به توضیح قبلیتون به نظر میاد مورد ث هم درست باشه، چون در دو قله جذب b هم نمودار کلروفیل a زیر نمودار b هست و در کل انگار گزینه ۱ درست باشه! -
@nazanin-mirzai شما پاسخشو دیدین؟؟؟
Mahan Xodayi 2 بله.
-
@nazanin-mirzai
ممنون، آخه با توجه به توضیح قبلیتون به نظر میاد مورد ث هم درست باشه، چون در دو قله جذب b هم نمودار کلروفیل a زیر نمودار b هست و در کل انگار گزینه ۱ درست باشه!محیا صاحبی نه خب ببینید در اون نمودار کلروفیل b دو قله جذبی داره قله اولش که در محدوده ۴۰۰ تا ۵۰۰ هست جذب کلروفیل a کمتره ولی قله دوم کلروفیل b که در محدوده ۶۰۰ تا ۷۰۰ هست اینجا دیگه جذب کلروفیل a نه تنها کمتر نیست بلکه بيشتره .
پس در نتیجه چون در صورت سوال هم گفته قطعا و درباره ی هر دوقله کلروفیل b صدق نمیکنه پس این گزینه غلطه. -
@nazanin-mirzai جواب گزینه چنده؟؟یک یا سه؟
-
این جوابشو ندارم.
Farhan Honar در نکات فصل 6 دوازدهم گفته است:
این جوابشو ندارم.
اول سلام
دوم ، اینکه سوال اولیه یکم سنگین بود
سوم اینکه ، در مورد این تیپ سوالات ، من خودم همیشه اول میرم سراغ گزینه ای میگردم که به تنفس مربوط باشه و یا بهتره بگم جملات همواره صحیحی باشن.
خب اینجاهم جواب میشه۳ -
@nazanin-mirzai جواب گزینه چنده؟؟یک یا سه؟
Mahan Xodayi 2 گزینه۳.
-
Mahan Xodayi 2 گزینه۳.
@nazanin-mirzai مورد اخرشو ممکن زده؟؟ما سر این مورد یکم بحث داشتیم چون الزاما توقف نداریم که...
-
محیا صاحبی نه خب ببینید در اون نمودار کلروفیل b دو قله جذبی داره قله اولش که در محدوده ۴۰۰ تا ۵۰۰ هست جذب کلروفیل a کمتره ولی قله دوم کلروفیل b که در محدوده ۶۰۰ تا ۷۰۰ هست اینجا دیگه جذب کلروفیل a نه تنها کمتر نیست بلکه بيشتره .
پس در نتیجه چون در صورت سوال هم گفته قطعا و درباره ی هر دوقله کلروفیل b صدق نمیکنه پس این گزینه غلطه.@nazanin-mirzai
راستش گیج شدم!
وقتی سوال میگه در طول موج باید تو همون نقطه بررسی بشه، اگه بخوایم محدوده ای بررسی کنیم پس مورد ت هم درست میشه چون تو محدوده ۶۰۰ تا ۷۰۰ قله b پائینتر از قله a هست و در کل جذب b کمتره ولی در محدوده ۴۰۰ تا ۵۰۰ برعکسه! -

جواب اینم ندارمFarhan Honar در نکات فصل 6 دوازدهم گفته است:

جواب اینم ندارمدر رابطه با این هم نظری ندارم ....
یعنی با حرفایی که خودتون گفتید موافقم -
@nazanin-mirzai مورد اخرشو ممکن زده؟؟ما سر این مورد یکم بحث داشتیم چون الزاما توقف نداریم که...
Mahan Xodayi 2 منظورتون مورد (ث) هست؟
-
Mahan Xodayi 2 منظورتون مورد (ث) هست؟
@nazanin-mirzai مورد شماری نداره، عبارت پنجم رو میگم
-
Farhan Honar در نکات فصل 6 دوازدهم گفته است:
این جوابشو ندارم.
اول سلام
دوم ، اینکه سوال اولیه یکم سنگین بود
سوم اینکه ، در مورد این تیپ سوالات ، من خودم همیشه اول میرم سراغ گزینه ای میگردم که به تنفس مربوط باشه و یا بهتره بگم جملات همواره صحیحی باشن.
خب اینجاهم جواب میشه۳@Alzahra-Daftar علیک سلام.
بله گزینه ی ۳ درسته.
سوال اول هم میشه گزینه ۲ .