پیوندِ وات؟🤔😕
-
@Mr-Wick
طبق منطق شیمی که خوندم... خب میدونم کوالانسیست.سید حسین حسینی 0 طبق منطق شیمی فلز با نافلز میشع یونی چرا اینجا کوالانسی شده؟؟
-

طبق قوانین و مواردی که بهم یاد داده شده تو سطح کتاب درسی چه نظام قدیم چه نظام جدید
این چنتا موردی که تو تست22 مشخص کردم شماره پنجمش که مشخص کردم نوشته که Pb,sn با ظرفیت دوشون یونی میدن
پس sncl2 یونیه🤷🏽♂️
چون ظرفیت دوشو داده@Mr-Wick
من اینیکه میگم کوالانسیه از کتاب میکرو شیمی فهمیدم از خودم که در نمیارم. -
@Mr-Wick
من اینیکه میگم کوالانسیه از کتاب میکرو شیمی فهمیدم از خودم که در نمیارم.سید حسین حسینی 0 والا منم از خودم در نیاوردم اونیکه یهم درس دادنو فرستادم شماهم ملاحضه کنی
-
سید حسین حسینی 0 طبق منطق شیمی فلز با نافلز میشع یونی چرا اینجا کوالانسی شده؟؟
Mahan Xodayi 2
خب شیمی استثنایی هم داره دیگه مثلا دوتا نافلزهم میتونن یونی بدن -
Mahan Xodayi 2
خب شیمی استثنایی هم داره دیگه مثلا دوتا نافلزهم میتونن یونی بدنسید حسین حسینی 0 بله استثنا داره ولی من در گروه استثنا ها اینو ندیدم اگر مطمئنید که گوشه جیب بزاریمش
-
سید حسین حسینی 0 بله استثنا داره ولی من در گروه استثنا ها اینو ندیدم اگر مطمئنید که گوشه جیب بزاریمش
Mahan Xodayi 2
واسه کنکور اینارو نمیاران حالا گوشه جیب این دوتا استثنا رو داشته باش. -
Mahan Xodayi 2
واسه کنکور اینارو نمیاران حالا گوشه جیب این دوتا استثنا رو داشته باش. -
M Mr. Wick marked this topic as a regular topic on
-
سید حسین حسینی 0 بله استثنا داره ولی من در گروه استثنا ها اینو ندیدم اگر مطمئنید که گوشه جیب بزاریمش
Mahan Xodayi 2 در پیوندِ وات؟🤔😕 گفته است:
شما جیبتون مگه چقدر جا داره 😂
-
Mahan Xodayi 2 در پیوندِ وات؟🤔😕 گفته است:
شما جیبتون مگه چقدر جا داره 😂
Farhan Honar شش جیبه دیگه😂
-
Farhan Honar شش جیبه دیگه😂
Mahan Xodayi 2 😂😂👌
-
اول سلام
دوم اینکه شیمی علماستثنائات هستش به خصوص گروه 14 ، یه مثالشم اینکه براساس کتاب سیلیسیم برخلاف کربن ترکیب مولکولی نمیده
اما پس تکلیف سیلیسیم تترا کلرید چی میشه ؟؟؟؟این مشکل کتاب هست که به هرچیزی رسیده یه نوک بهش زده و تامام.سوم اینکه این ترکیب کوالانسی هست و اینکه فراتر از اطلاعات کتاب هستش چون براساس کتاب قلع کاتیون میده
-
اول سلام
دوم اینکه شیمی علماستثنائات هستش به خصوص گروه 14 ، یه مثالشم اینکه براساس کتاب سیلیسیم برخلاف کربن ترکیب مولکولی نمیده
اما پس تکلیف سیلیسیم تترا کلرید چی میشه ؟؟؟؟این مشکل کتاب هست که به هرچیزی رسیده یه نوک بهش زده و تامام.سوم اینکه این ترکیب کوالانسی هست و اینکه فراتر از اطلاعات کتاب هستش چون براساس کتاب قلع کاتیون میده
-
اول سلام
@Alzahra-Daftar بله SiCl4 مولکولیه
ممنون بابت توضیحاتتون...
لطفا در مورد SnCl2 توضیح بفرمایین که شماهم معتقدین که این ترکیب یونی نیست؟؟؟؟ -
@Alzahra-Daftar بله SiCl4 مولکولیه
ممنون بابت توضیحاتتون...
لطفا در مورد SnCl2 توضیح بفرمایین که شماهم معتقدین که این ترکیب یونی نیست؟؟؟؟ -
@Alzahra-Daftar
اخه چه طور بخار میشه یونی... من نمیفهمم. -
@Alzahra-Daftar
اخه چه طور بخار میشه یونی... من نمیفهمم.سید حسین حسینی 0
اون قلع تتراکلرید هستش که بخار میده -
سید حسین حسینی 0
اون قلع تتراکلرید هستش که بخار میده@Alzahra-Daftar
ولی من در کتتب شیمی میکرو دهم دیدم قلع دو کلرید رو در قسمت ترکیبات کوالانسی ساختار لوییس براش رسم کرده بود... -
@Alzahra-Daftar
ولی من در کتتب شیمی میکرو دهم دیدم قلع دو کلرید رو در قسمت ترکیبات کوالانسی ساختار لوییس براش رسم کرده بود... -
@Alzahra-Daftar
ولی من در کتتب شیمی میکرو دهم دیدم قلع دو کلرید رو در قسمت ترکیبات کوالانسی ساختار لوییس براش رسم کرده بود...سید حسین حسینی 0
یه لحظه 😶😶 -
سید حسین حسینی 0
پیکربندی والنسیا
در تصویر بالا ، در گوشه بالا سمت چپ ، یک مولکول جدا شده SnCl نشان داده شده است2.هندسه مولکولی باید مسطح باشد زیرا ترکیبی از اتم مرکزی sp است2 (3 عدد اوربیتال)2 و یک اوربیتال p خالص برای تشکیل پیوندهای کووالانسی) ، اما جفت الکترون های آزاد حجم را اشغال می کند و اتمهای کلر را به پایین هل می دهد ، به هندسه زاویه ای به مولکول می دهد.
در فاز گاز ، این ترکیب جدا شده است ، بنابراین با مولکول های دیگر تعامل ندارد.
مال یه سایته