پیوندِ وات؟🤔😕
-
اول سلام
دوم اینکه شیمی علماستثنائات هستش به خصوص گروه 14 ، یه مثالشم اینکه براساس کتاب سیلیسیم برخلاف کربن ترکیب مولکولی نمیده
اما پس تکلیف سیلیسیم تترا کلرید چی میشه ؟؟؟؟این مشکل کتاب هست که به هرچیزی رسیده یه نوک بهش زده و تامام.سوم اینکه این ترکیب کوالانسی هست و اینکه فراتر از اطلاعات کتاب هستش چون براساس کتاب قلع کاتیون میده
-
اول سلام
دوم اینکه شیمی علماستثنائات هستش به خصوص گروه 14 ، یه مثالشم اینکه براساس کتاب سیلیسیم برخلاف کربن ترکیب مولکولی نمیده
اما پس تکلیف سیلیسیم تترا کلرید چی میشه ؟؟؟؟این مشکل کتاب هست که به هرچیزی رسیده یه نوک بهش زده و تامام.سوم اینکه این ترکیب کوالانسی هست و اینکه فراتر از اطلاعات کتاب هستش چون براساس کتاب قلع کاتیون میده
-
اول سلام
@Alzahra-Daftar بله SiCl4 مولکولیه
ممنون بابت توضیحاتتون...
لطفا در مورد SnCl2 توضیح بفرمایین که شماهم معتقدین که این ترکیب یونی نیست؟؟؟؟ -
@Alzahra-Daftar بله SiCl4 مولکولیه
ممنون بابت توضیحاتتون...
لطفا در مورد SnCl2 توضیح بفرمایین که شماهم معتقدین که این ترکیب یونی نیست؟؟؟؟ -
@Alzahra-Daftar
اخه چه طور بخار میشه یونی... من نمیفهمم. -
@Alzahra-Daftar
اخه چه طور بخار میشه یونی... من نمیفهمم.سید حسین حسینی 0
اون قلع تتراکلرید هستش که بخار میده -
سید حسین حسینی 0
اون قلع تتراکلرید هستش که بخار میده@Alzahra-Daftar
ولی من در کتتب شیمی میکرو دهم دیدم قلع دو کلرید رو در قسمت ترکیبات کوالانسی ساختار لوییس براش رسم کرده بود... -
@Alzahra-Daftar
ولی من در کتتب شیمی میکرو دهم دیدم قلع دو کلرید رو در قسمت ترکیبات کوالانسی ساختار لوییس براش رسم کرده بود... -
@Alzahra-Daftar
ولی من در کتتب شیمی میکرو دهم دیدم قلع دو کلرید رو در قسمت ترکیبات کوالانسی ساختار لوییس براش رسم کرده بود...سید حسین حسینی 0
یه لحظه 😶😶 -
سید حسین حسینی 0
پیکربندی والنسیا
در تصویر بالا ، در گوشه بالا سمت چپ ، یک مولکول جدا شده SnCl نشان داده شده است2.هندسه مولکولی باید مسطح باشد زیرا ترکیبی از اتم مرکزی sp است2 (3 عدد اوربیتال)2 و یک اوربیتال p خالص برای تشکیل پیوندهای کووالانسی) ، اما جفت الکترون های آزاد حجم را اشغال می کند و اتمهای کلر را به پایین هل می دهد ، به هندسه زاویه ای به مولکول می دهد.
در فاز گاز ، این ترکیب جدا شده است ، بنابراین با مولکول های دیگر تعامل ندارد.
مال یه سایته -
سید حسین حسینی 0
یه لحظه 😶😶@Alzahra-Daftar
اوربیتال که میدونین چیه. -
سید حسین حسینی 0
پیکربندی والنسیا
در تصویر بالا ، در گوشه بالا سمت چپ ، یک مولکول جدا شده SnCl نشان داده شده است2.هندسه مولکولی باید مسطح باشد زیرا ترکیبی از اتم مرکزی sp است2 (3 عدد اوربیتال)2 و یک اوربیتال p خالص برای تشکیل پیوندهای کووالانسی) ، اما جفت الکترون های آزاد حجم را اشغال می کند و اتمهای کلر را به پایین هل می دهد ، به هندسه زاویه ای به مولکول می دهد.
در فاز گاز ، این ترکیب جدا شده است ، بنابراین با مولکول های دیگر تعامل ندارد.
مال یه سایتهداداش منم قاتی کردم .🤦♀️🤒🤒
حالا ولی از روی یه چی میشه تشخیص داد البته اگه استثنا نداشته باشه، اونم عدد الکترونگاتیویته ی کل ترکیب هستش 🤔🤔🤔
-
@Alzahra-Daftar
اوربیتال که میدونین چیه.سید حسین حسینی 0 بلی
-
داداش منم قاتی کردم .🤦♀️🤒🤒
حالا ولی از روی یه چی میشه تشخیص داد البته اگه استثنا نداشته باشه، اونم عدد الکترونگاتیویته ی کل ترکیب هستش 🤔🤔🤔
@Alzahra-Daftar
اگه یکم دیگه طول بکشه من هم قاطی میکنم.. احتمالا
-
داداش منم قاتی کردم .🤦♀️🤒🤒
-
@Alzahra-Daftar
این طوری که عدد الکترونگاتیویته برای کلر ۳ و برای قلع ۱.۹۶ هست و برای پیوند های کوالان باید این دو تا عدد رو از هم کم کنیم و باید جواب بدست آمده بین ۰.۴ تا ۱.۷ باشهاز مغزم دیگه داره دود بلند میشه 😶🌫️😶🌫️😶🌫️🤕
@Alzahra-Daftar
یکم سطح بالا شده بحث بهتره تمومش کنیم. -
@Alzahra-Daftar
یکم سطح بالا شده بحث بهتره تمومش کنیم.سید حسین حسینی 0
موافقم 😅🏳🏳🏳🏳🏳 -
@Alzahra-Daftar
سریع میخواستی مثال نقض پیدا کنیا. -
@Alzahra-Daftar
سریع میخواستی مثال نقض پیدا کنیا.سید حسین حسینی 0 😁😁
یه همچین چیزیو یه جا دیده بودم ولی یادم نمیاد کجااا؟