پیوندِ وات؟🤔😕
-
سید حسین حسینی 0
پیکربندی والنسیا
در تصویر بالا ، در گوشه بالا سمت چپ ، یک مولکول جدا شده SnCl نشان داده شده است2.هندسه مولکولی باید مسطح باشد زیرا ترکیبی از اتم مرکزی sp است2 (3 عدد اوربیتال)2 و یک اوربیتال p خالص برای تشکیل پیوندهای کووالانسی) ، اما جفت الکترون های آزاد حجم را اشغال می کند و اتمهای کلر را به پایین هل می دهد ، به هندسه زاویه ای به مولکول می دهد.
در فاز گاز ، این ترکیب جدا شده است ، بنابراین با مولکول های دیگر تعامل ندارد.
مال یه سایته -
سید حسین حسینی 0
یه لحظه 😶😶@Alzahra-Daftar
اوربیتال که میدونین چیه. -
سید حسین حسینی 0
پیکربندی والنسیا
در تصویر بالا ، در گوشه بالا سمت چپ ، یک مولکول جدا شده SnCl نشان داده شده است2.هندسه مولکولی باید مسطح باشد زیرا ترکیبی از اتم مرکزی sp است2 (3 عدد اوربیتال)2 و یک اوربیتال p خالص برای تشکیل پیوندهای کووالانسی) ، اما جفت الکترون های آزاد حجم را اشغال می کند و اتمهای کلر را به پایین هل می دهد ، به هندسه زاویه ای به مولکول می دهد.
مال یه سایتهداداش منم قاتی کردم .🤦♀️🤒🤒
حالا ولی از روی یه چی میشه تشخیص داد البته اگه استثنا نداشته باشه، اونم عدد الکترونگاتیویته ی کل ترکیب هستش 🤔🤔🤔
-
@Alzahra-Daftar
اوربیتال که میدونین چیه.سید حسین حسینی 0 بلی
-
داداش منم قاتی کردم .🤦♀️🤒🤒
حالا ولی از روی یه چی میشه تشخیص داد البته اگه استثنا نداشته باشه، اونم عدد الکترونگاتیویته ی کل ترکیب هستش 🤔🤔🤔
@Alzahra-Daftar
اگه یکم دیگه طول بکشه من هم قاطی میکنم.. احتمالا
-
داداش منم قاتی کردم .🤦♀️🤒🤒
-
@Alzahra-Daftar
این طوری که عدد الکترونگاتیویته برای کلر ۳ و برای قلع ۱.۹۶ هست و برای پیوند های کوالان باید این دو تا عدد رو از هم کم کنیم و باید جواب بدست آمده بین ۰.۴ تا ۱.۷ باشهاز مغزم دیگه داره دود بلند میشه 😶🌫️😶🌫️😶🌫️🤕
@Alzahra-Daftar
یکم سطح بالا شده بحث بهتره تمومش کنیم. -
@Alzahra-Daftar
یکم سطح بالا شده بحث بهتره تمومش کنیم.سید حسین حسینی 0
موافقم 😅🏳🏳🏳🏳🏳 -
@Alzahra-Daftar
سریع میخواستی مثال نقض پیدا کنیا. -
@Alzahra-Daftar
سریع میخواستی مثال نقض پیدا کنیا.سید حسین حسینی 0 😁😁
یه همچین چیزیو یه جا دیده بودم ولی یادم نمیاد کجااا؟ -
بالاخره مشخص نشد که این SnCl2 در سطح دبیرستانه یا نه؟؟؟
-
@Mr-Wick
نه درسطح دبیرستان نیست وای تو داشته باش به احتمال بسیارزیاد مولکولیس -
سلام
Sncl4 پیوندش چیه؟ففط میدونم یونی نیست...ولی نمیدونم چرا یونی نیست؟
داخل جزوه م نوشته بودمش الان نمیدونم حتی +Pb² و +Sn² یونی تشکیل میدن یا نه؟!
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
راه-ابریشمی-ها-شیمی@Mr-Wick
سلام
Sncl2 یونی هست
Sncl4 کووالانسی
یونی بودن Sncl2 که چیز غیر معمولی نیست... بالاخره فلز با نافلز قاعدتا پیوند یونی میده
اما کووالانسی بودن Sncl4 برمیگرده به قواعد فاجانس که خارج از کتابه. خلاصه اش این میشه که چون یون قلع +4 کوچیک هست ( نسبت به +2 ) و یون کلرید هم بزرگ، انیون به سمت کاتیون خم میشه و همپوشانی زیاد باعث کووالانسی بودن پیوند میشه. -
سید حسین حسینی 0
پیکربندی والنسیا
مال یه سایتهسید حسین حسینی 0 در پیوندِ وات؟🤔😕 گفته است:
سید حسین حسینی 0
پیکربندی والنسیا
مال یه سایته.
-
@Mr-Wick
سلام
Sncl2 یونی هست
Sncl4 کووالانسی
یونی بودن Sncl2 که چیز غیر معمولی نیست... بالاخره فلز با نافلز قاعدتا پیوند یونی میده
اما کووالانسی بودن Sncl4 برمیگرده به قواعد فاجانس که خارج از کتابه. خلاصه اش این میشه که چون یون قلع +4 کوچیک هست ( نسبت به +2 ) و یون کلرید هم بزرگ، انیون به سمت کاتیون خم میشه و همپوشانی زیاد باعث کووالانسی بودن پیوند میشه.Scientist 17 منم همینو دُفتم که 🥲🥲
-
@Mr-Wick
سلام
Sncl2 یونی هست
Sncl4 کووالانسی
اما کووالانسی بودن Sncl4 برمیگرده به قواعد فاجانس که خارج از کتابه. خلاصه اش این میشه که چون یون قلع +4 کوچیک هست ( نسبت به +2 ) و یون کلرید هم بزرگ، انیون به سمت کاتیون خم میشه و همپوشانی زیاد باعث کووالانسی بودن پیوند میشه.Scientist 17 ییییسسسسسس آی نووو ایییت😂🙌🏼👌🏼🌹
البته از استادمم پرسیدم اونم که جواب داد بهتون میگم