سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
از کنکوریع ۴۰۱ به کنکوریع ۴۰۲
-
Alii Askari سلام
چن تایی که به ذهنم میرسه رو جدا جدا میگم ..... امیدوارم بقیه هم بچه های1401هم بگن چون حتما این تاپیک رو خیلی خیلی درک میکنن... -
Alii Askari
پیوستگی
از الان از یک ساعت شروع کنی
تا اخر سال هر ماهم یه ساعت اضافه کنی
با حداقل 11 ساعت جا افتاده! وارد سال بعد میشی
حالا چرا جا افتاده؟
چون تو ریز به ریز ظرفیتتو افزایش دادی و وقتی 11 ساعت درس میخونی
نه خسته میشی نه کلافه نه سردردی نه احساس زندانی بودنی و نه صدتا مرض دیگه
تنها راه حداقل 11 ساعت شنگول درس خوندن همین پیوستگیه
از صفرم شروع کنی میرسی
اگه تو تابستون روزی 4-5 ساعت با کیفیت بخونی بنظرم معجزه کردی -
Alii Askari
هر چند وقت بار نگو آیا میشه؟
هرچند وقت بار نگو از صفر شروع کنم؟
از الان یه جدول درست کن
برای هردرس
مبحث هارو بچین تو جدول
برای هرکدومشم یه جا باز برای مطالعه-مرور-تست آموزشی-تست زماندار
اینارو پر کن
بعد از مدتی که باز سوال میاد تو ذهنت که بازم میشه یا نه؟ از صفرشروع کنم یا نه؟ کافیه جدول هاتو نگا کنی که اینقدشو خوندیا قبلا فقط یه مرور در حد دوسه روزه داره پس از صفر شروع نکنم
بهتره ادامه بدم
چون شکست حتما میلد سراغت
چون اگه نیاد باید شک کنی
مهم اینه در کمترین زمان مشکلتو حل کنی و به مسیرت برگردی -
-
اول از منابع شروع میکنم:
سراغ حرف آخر و گیلنا و امثالهم نمیری.
موسسه های مورد اطمینان : ماز(حرفه ای ترین و بی حاشیه ترین و به صرفه ترین)- آلا( که دیگه نیاز به توضیح نیست خودتون در جریانید). اینا هم ازلحاظ مالی و هم کیفیت خوبن.
برای معلم ها:
زیست: فرزام فرهمند نیا- پوریا خیر اندیش ( رو اینا دبیر زیست نداریم)
فیزیک: ارسلان رحمانی - آقای یاری- فرید شهریاری(البته کتابش بهتره)
شیمی: فرشاد هادیان فرد( بی نظیر)- حامد پویان نظر-بهمن بازرگانی
ریاضی: اریان حیدری- مهدی عزیزی-اقای ثابتی
عمومی هم که نیست. -
و حالا ادامه:
**الکی سراغ مشاور اینا نمیری. گاماس 20 - سیب ترش و امثالهم.
البته باید بدونی کدوم کتاب رو بزنی چطور درس بخونی چطور تست بزنی. از کی شروع کنی تابستون چیکار کنی کدوم مباحث رو بخونی چند ساعت بخونی دی چیکار کنی عید چیکار کنی جمع بندی چیکار کنی و...
البته اگه دبیر داشته باشید اینا رو بهتون میگه(اگه کلاس حضوری یا انلاین آنلاین باشه که بهتر).
سراغ حواشی نمیری.
پیوستگی از همه مهم تره. مثل من نباشید که یه روز 13 ساعت روز بعد 5 ساعت. یا یه رور 15 ساعت بعدش 3 روز درس نخون.
*** آزمون: اگه 10 و 11 توی باغالیا بودی و میخوای از مهر شروع کنی اصلا توصیه نمیکنم قلمچی و گاج بری.چون بودجه بندیش زیاده و وقتم کمه. قشنگ چند ماه ببخشید که اینو میگم اما تر میزنی. 10 ساعت میخونی ولی تراز پایین. اگه روحیه جنگنده هم نداشته باشی خودتو میبازی و دیگه شاید ادامه ندی. پس اگه از مهر شروع کنی قلمچی و گاج نمیری اگه بری هم بعد 3 ماه یعنی از دی که آزمون های جمع بندیه میری. اگه میخوای از همون مهر بری گزینه 2 خوبه.از تابستون اگه بخونی فرق نداره کدوم بری ولی قلمچی واسه تند خوان ها خوبه گزینه 2 واسه کند خوان ها -
Alii Askari کاری که من انجام دادم و به توام میگم انجامش بدی
اینستا و تلگرام رو کامل حذف کن -
تقلب تو ازمونا ممنوع
سعی کنید حضوری بدید
ذهنتون رو خسته و درگیر حواشی نکنید.
الکی هی منابع اضافه نخرید. موفقیت به پول خرج کردن نیست.
عشق و عاشقی ممنوع(یعنی بعد کنکور هر غلطی میخوای بکن ولی این دوران رو وللش).
آقایون برادران ارجمند شما هم اون کار های جانگولکی که در میارید رو ترک کنید از همین الان تا عوارضش برطرف بشه( استیکر مرد متاسف)
زود خسته نشید و زود جا نزنید. الان بعد 8 ماه تازه من قلق زیست دستم اومده.
یه هدفی بگیرید که بشه بهش رسید. یواش یواش هدفتون رو بالا ببرید. یه دفعه از پزشکی تهران نچسبید.
اگه یه روزم ب کنکور مونده بلند شید درس بخونید. چه برسه به یک یا دو ماه تا اگه قبولم نشدید خدایی نکرده یه توشه خوبی واسه سال بعدتون داشته باشید.
اگه سال 12 هستید اولویت با امتحان نهاییه بعد کنکور. البته اگه خوب بخونید واسه کنکور چیز خاصی نیست.
***3 ماه آخر کنکور جایی هست که خیلیا جا میزنن. اینو از من بشنوید که با امسال دومین کنکورم حساب میشه.
سعی کنید میزان خواب تون رو یواش یواش پایین بیارید یه دفعه جو نگیره ساعت 4 یا 5 بلند شید. هر روز 15 یا 10 دقیقه زود تر بلند شید خوبه.
وسواسی نباشید. صدای بچه های کوچه نمیزاره صبحونه باید اینو بخورم اینو نباید بخورم. و الا ماشاءالله -
-
Alii Askari داداش تجربیات چند ساله بچه هاست.
آویزه گوشت کن تا عمرت رو هدر ندی -
Alii Askari
نوسانی درس نخونید
روزی ۵ ساعت بخون ولی مداوم باشه
هیچ وقت دوازدهم رو فدای پایه نکن
اولویت همیشه دوازدهم باشه
تابستون رو استفاده کنید ، نه برا همه دروس
برا درسی که توش مشکل داری
حداقل سعی کنید اون درسایی که ضعیف هستید رو تابستون جلو ببرید
حتی شده یک مبحث
چون خیلییی جلوتون میندازه
دایره لغات رو بیشتر کنید
برا شروع هیچ وقت دیر نیست ( خطاب به موقعی که ناامید هستید و میگین دیگه نمیشه از این به بعد جواب نمیده ) -
وقتتون رو با مطالب مشاوره ای و انگیزشی مشاورای دوهزاری هم هدر ندید
اگه به مطالب اصولی برا درس خوندن نیاز دارید
بنظرم دوره شروع از نو آلا میتونه کمکتون کنه
و همچنین سایت نکته زیست مطالب مفیدی داره
هرگز هم دنبال راه میان بُر نباشید
برای رسیدن به هر هدفی باید و بایدددد سختی کشید و تلاش کرد
والسلام -
خیلی ممنون
ببخشید میشه نظرتون هم درباره اینکه مشاور داشته باشیم بگید. اگر کسی گیج هست و خودش یک روز می خونه یک روز نع به نظرتون مشاوره بگیره یا نه؟ -
@jahad-128
اگه مشاوره حضوری باشه و خوب باشه اره.
ولی به نظرم نگیرید خوبه. چون خود آدم خودشو بهتر از همه میشناسه. من که 6 تا مشاور داشتم اخر فهمیدم خودم از همه خوب تر میتونم فقط یه بهانه هست که ادم درس نمیخونه میخواد دنبال دواش توی خارج از خودش باشه در حالی که مشکل از خودش هست که نمیخونه -
amir jedi
آره بهونه است یا ترسه یا حالا هرچی
ولی من خودم تا اسفند این جا ها مشاور داشتم ول کردم البته چون مريض شدم و... به مدت یک ماه و اصلان ریختم بهم..
نشستم فیلم آموزشی يام دارم می بینم ولی بدون مشاور دیگه نه نظمی درستی دارم بعدم بیشتر آون درسی که دوست دارم می خونمش
چه فایده. حداقل وقت مشاور باشه مجبوریم که شده درس ول نمی کنم که بعدش از بار درس ها ندونم چه کنم
شما با اقای ا فشار داشتید؟ تا حالا؟
می خوام برای بعد امتحان هها بگیرم.
چون من اصلان نه برنامه ریختم درسته نه انجام دادنم نه نظم درس خوندم