از کنکوریع ۴۰۱ به کنکوریع ۴۰۲
-
تقلب تو ازمونا ممنوع
سعی کنید حضوری بدید
ذهنتون رو خسته و درگیر حواشی نکنید.
الکی هی منابع اضافه نخرید. موفقیت به پول خرج کردن نیست.
عشق و عاشقی ممنوع(یعنی بعد کنکور هر غلطی میخوای بکن ولی این دوران رو وللش).
آقایون برادران ارجمند شما هم اون کار های جانگولکی که در میارید رو ترک کنید از همین الان تا عوارضش برطرف بشه( استیکر مرد متاسف)
زود خسته نشید و زود جا نزنید. الان بعد 8 ماه تازه من قلق زیست دستم اومده.
یه هدفی بگیرید که بشه بهش رسید. یواش یواش هدفتون رو بالا ببرید. یه دفعه از پزشکی تهران نچسبید.
اگه یه روزم ب کنکور مونده بلند شید درس بخونید. چه برسه به یک یا دو ماه تا اگه قبولم نشدید خدایی نکرده یه توشه خوبی واسه سال بعدتون داشته باشید.
اگه سال 12 هستید اولویت با امتحان نهاییه بعد کنکور. البته اگه خوب بخونید واسه کنکور چیز خاصی نیست.
***3 ماه آخر کنکور جایی هست که خیلیا جا میزنن. اینو از من بشنوید که با امسال دومین کنکورم حساب میشه.
سعی کنید میزان خواب تون رو یواش یواش پایین بیارید یه دفعه جو نگیره ساعت 4 یا 5 بلند شید. هر روز 15 یا 10 دقیقه زود تر بلند شید خوبه.
وسواسی نباشید. صدای بچه های کوچه نمیزاره صبحونه باید اینو بخورم اینو نباید بخورم. و الا ماشاءالله -
-
Alii Askari داداش تجربیات چند ساله بچه هاست.
آویزه گوشت کن تا عمرت رو هدر ندی -
سلام بچه های کنکوریع ۴۰۱
می خواستم اینجا درباره امسال کنکورتون صحبت کنین
اینکه اگه برمیگشتین به قبل چیکارا میکردین !؟
که ما ۱۴۰۲یی ها هم درس عبرت بگیریم انجام ندیم
ممنون:)Alii Askari
نوسانی درس نخونید
روزی ۵ ساعت بخون ولی مداوم باشه
هیچ وقت دوازدهم رو فدای پایه نکن
اولویت همیشه دوازدهم باشه
تابستون رو استفاده کنید ، نه برا همه دروس
برا درسی که توش مشکل داری
حداقل سعی کنید اون درسایی که ضعیف هستید رو تابستون جلو ببرید
حتی شده یک مبحث
چون خیلییی جلوتون میندازه
دایره لغات رو بیشتر کنید
برا شروع هیچ وقت دیر نیست ( خطاب به موقعی که ناامید هستید و میگین دیگه نمیشه از این به بعد جواب نمیده ) -
وقتتون رو با مطالب مشاوره ای و انگیزشی مشاورای دوهزاری هم هدر ندید
اگه به مطالب اصولی برا درس خوندن نیاز دارید
بنظرم دوره شروع از نو آلا میتونه کمکتون کنه
و همچنین سایت نکته زیست مطالب مفیدی داره
هرگز هم دنبال راه میان بُر نباشید
برای رسیدن به هر هدفی باید و بایدددد سختی کشید و تلاش کرد
والسلام -
خیلی ممنون
ببخشید میشه نظرتون هم درباره اینکه مشاور داشته باشیم بگید. اگر کسی گیج هست و خودش یک روز می خونه یک روز نع به نظرتون مشاوره بگیره یا نه؟ -
خیلی ممنون
ببخشید میشه نظرتون هم درباره اینکه مشاور داشته باشیم بگید. اگر کسی گیج هست و خودش یک روز می خونه یک روز نع به نظرتون مشاوره بگیره یا نه؟@jahad-128
اگه مشاوره حضوری باشه و خوب باشه اره.
ولی به نظرم نگیرید خوبه. چون خود آدم خودشو بهتر از همه میشناسه. من که 6 تا مشاور داشتم اخر فهمیدم خودم از همه خوب تر میتونم فقط یه بهانه هست که ادم درس نمیخونه میخواد دنبال دواش توی خارج از خودش باشه در حالی که مشکل از خودش هست که نمیخونه -
@jahad-128
اگه مشاوره حضوری باشه و خوب باشه اره.
ولی به نظرم نگیرید خوبه. چون خود آدم خودشو بهتر از همه میشناسه. من که 6 تا مشاور داشتم اخر فهمیدم خودم از همه خوب تر میتونم فقط یه بهانه هست که ادم درس نمیخونه میخواد دنبال دواش توی خارج از خودش باشه در حالی که مشکل از خودش هست که نمیخونهamir jedi
آره بهونه است یا ترسه یا حالا هرچی
ولی من خودم تا اسفند این جا ها مشاور داشتم ول کردم البته چون مريض شدم و... به مدت یک ماه و اصلان ریختم بهم..
نشستم فیلم آموزشی يام دارم می بینم ولی بدون مشاور دیگه نه نظمی درستی دارم بعدم بیشتر آون درسی که دوست دارم می خونمش
چه فایده. حداقل وقت مشاور باشه مجبوریم که شده درس ول نمی کنم که بعدش از بار درس ها ندونم چه کنم
شما با اقای ا فشار داشتید؟ تا حالا؟
می خوام برای بعد امتحان هها بگیرم.
چون من اصلان نه برنامه ریختم درسته نه انجام دادنم نه نظم درس خوندم -
amir jedi
آره بهونه است یا ترسه یا حالا هرچی
ولی من خودم تا اسفند این جا ها مشاور داشتم ول کردم البته چون مريض شدم و... به مدت یک ماه و اصلان ریختم بهم..
نشستم فیلم آموزشی يام دارم می بینم ولی بدون مشاور دیگه نه نظمی درستی دارم بعدم بیشتر آون درسی که دوست دارم می خونمش
چه فایده. حداقل وقت مشاور باشه مجبوریم که شده درس ول نمی کنم که بعدش از بار درس ها ندونم چه کنم
شما با اقای ا فشار داشتید؟ تا حالا؟
می خوام برای بعد امتحان هها بگیرم.
چون من اصلان نه برنامه ریختم درسته نه انجام دادنم نه نظم درس خوندم@jahad-128 سال چندمی
-
@jahad-128 کنکوری نیستی؟
-
@jahad-128 خوبه. فک کردم کنکوری امسالی.
چه مدرسه ای میخونی؟
فکرت به معدلت باشه.
یدونم سعی کن تو همینن تابستون نسخه کنکور رو بپیچی -
@jahad-128 خوبه. فک کردم کنکوری امسالی.
چه مدرسه ای میخونی؟
فکرت به معدلت باشه.
یدونم سعی کن تو همینن تابستون نسخه کنکور رو بپیچیamir jedi
معدل که برای 12 هست که احتمال اجرای نشدنشم هس و ریسکه که حتی عمومیا نخونیم.
آخه این اتفاق ها یکی از سال های کنکور تکرار شده
بعد نزدیک شهریور زدن زیر ش و تاثیر کردن +مدرسه نمونه.
که هم وقت گیره از نظر اینکه بعضی درسا خودم بخونم ویا فیلم ها آموزشی ببینم بهتره تا مدرسه و هم مفیده برای بعضی درسا مثل شیمی که دبیر خیلی خوبی داریم ولی خب اینکه دوشیفت هست وو.. اینا هم درد سراشه همین امروز عصر ساعت 4و خوردی رسیدماز صبح مدرسه
ولی خب برای سال 12، 4 شنبه هام گمونم تعطیل کردنندبرای 12 دهم دیگه دوازد
یکم راحت. تر میگیرند بهمون -
amir jedi
که هم وقت گیره از نظر اینکه بعضی درسا خودم بخونم ویا فیلم ها آموزشی ببینم بهتره تا مدرسه و هم مفیده برای بعضی درسا مثل شیمی که دبیر خیلی خوبی داریم ولی خب اینکه دوشیفت هست وو.. اینا هم درد سراشه همین امروز عصر ساعت 4و خوردی رسیدماز صبح مدرسه
یکم راحت. تر میگیرند بهمون@jahad-128 یادم رفت مدرسه هست خخخخ.
من یازدهم از اسفند و کل دوازدهم به خاطر کرونا نرفتم مدرسه. -
فقط ریاضی م اصلان با این که آیند فرمول ها طبق کتاب کار بخوام بخونم يخلي برام سخته جوري که 10 تا سوال 50 دقیقه درگیرش با تحلیلش
نظرتون درباره يا دبیر ریاضی آریان حیدری چیه؟
-
amir jedi
یکم راحت. تر میگیرند بهمون@jahad-128 کدوم شهری.
مدرسه نمونه و سمپاد خوب تره نسبت به عادی.
جو خوب تری دارن -
@jahad-128 از شهرستان هاش