بیماری های خود ایمنی کتاب (برای کنکور)
-
amir jedi دلیل نیار که عینا جمله کتابو بگو همه میدونیم حرفت درسته ولی زور کتاب بیشتره و ما هم چشم و گوش بسته باید بگیم خودایمنی نیست...
Mahan Xodayi 2 داش الان به عنوان مثال
بافت پوششی استوانه ای چند لایه داریم تو سطح کتاب یا نه؟؟؟!!! -
amir jedi عزیزم گلوتن توگندم و جو هستش اصلا بدن از خودش گلوتن در نمیکنه که
یاخته بدنم بخواد خارجی درنظر بگیرتش
خودش خارجیه
حالا کاری ندارم به خودایمنی بودنش که در اصل میدونیم هست
ولی اینی که شما گفتی دلیلش نیست@Mr-Wick داداش با دقت بخون پایین رو
-
@Mr-Wick من میدونم چی نوشتم
-
Matin Mousavi 1 الان میگم
ترکیب با فصل5 یازدهم:
سلیاک نوعی بیماری خودایمنی محسوب میشود.(بدن گلوتن را به اشتباه به عنوان عامل خارجی در نظر میگیرد و به سلول های روده که گلوتن جذب کرده اند حمله میکند)amir jedi خب طبق حرف شما باید حساسیت هم بیماری خودایمنی در نظر بگیریم دیگه.؟؟؟؟
-
دوستان من با هردو طرف موافقم.
اونایی که میگن در سطح کتاب خود ایمنی نیست ، آیا تو تستی چیزی اینو دیدین؟
منم معلممون گفته خودایمنیه
ولی بعداً دیدم حساسیته
الآنم نمیدونم ویچ وان ایز ترو -
amir jedi منم میدونم چی خوندم
️
همچنان مردم شریف جمهوری اسلامی ایران رو مشاهده میکنیم که مقاومت میکنند
آیم دان.
هرچی دوس داری بگیرش خود ایمنی بگیر تو کنکور حتما@Mr-Wick نه اخه کتاب تستی که میزنی رو فرزام نوشته یه جور داری ایراد میگیری انگار 10 ساله زیست درس میدی.
طرف 10 ساله داره زیست درس میده روشم نداریم کسی رو/میگه سلیاک خود ایمنی هست .
تمام -
@Mr-Wick نه اخه کتاب تستی که میزنی رو فرزام نوشته یه جور داری ایراد میگیری انگار 10 ساله زیست درس میدی.
تمامamir jedi این قدر مطمئن حکم نکن. هر دو رو در نظر میگیرن. هم سوتغذیه و هم خودایمنی. اصلا در زیست اینقدر حتمی و قاطع حکم نکن. هیچ قطعیتی در زیست وجود نداره. خود کتاب هم به چیزایی که میگه مطمئن نیست. هر سال داره مطالب رو آپدیت میکنه. حالا شما میگی فرزام!!؟؟ کمپل هم زیاد کامل نیست!!! پزشک ها هم اینقدر سریع حکم نمیکنن. میری پیش پزشک اول میگه برو آزمایش بده بعد نظر میده و سریع حکم نمیکنه
-
@Mr-Wick نه اخه کتاب تستی که میزنی رو فرزام نوشته یه جور داری ایراد میگیری انگار 10 ساله زیست درس میدی.
تمام -
amir jedi این قدر مطمئن حکم نکن. هر دو رو در نظر میگیرن. هم سوتغذیه و هم خودایمنی. اصلا در زیست اینقدر حتمی و قاطع حکم نکن. هیچ قطعیتی در زیست وجود نداره. خود کتاب هم به چیزایی که میگه مطمئن نیست. هر سال داره مطالب رو آپدیت میکنه. حالا شما میگی فرزام!!؟؟ کمپل هم زیاد کامل نیست!!! پزشک ها هم اینقدر سریع حکم نمیکنن. میری پیش پزشک اول میگه برو آزمایش بده بعد نظر میده و سریع حکم نمیکنه
Matin Mousavi 1 فری نکات ابهام دارو میگه مثلا میگه توی گاج اینو میگه توی قلمچی اینو میگه سنجش اینو میگه.
شما حتما با موقاری نگاه می کنید.اقای موقاری نکته انچنانی نمیگن. -
Matin Mousavi 1 فری نکات ابهام دارو میگه مثلا میگه توی گاج اینو میگه توی قلمچی اینو میگه سنجش اینو میگه.
شما حتما با موقاری نگاه می کنید.اقای موقاری نکته انچنانی نمیگن.amir jedi من با موقاری قلمچی رو ۷۰ به بالا میزنم عزیز جان. تا حالا هم دبیری بهتر از سلطان موقاری ندیدم
-
amir jedi من با موقاری قلمچی رو ۷۰ به بالا میزنم عزیز جان. تا حالا هم دبیری بهتر از سلطان موقاری ندیدم
Matin Mousavi 1 اگه موقاری سلطانه سلطان میخواد کجا بره؟؟!!
-
Matin Mousavi 1 اگه موقاری سلطانه سلطان میخواد کجا بره؟؟!!
amir jedi سلطان میشه درباز کن دربار
-
amir jedi من با موقاری قلمچی رو ۷۰ به بالا میزنم عزیز جان. تا حالا هم دبیری بهتر از سلطان موقاری ندیدم
Matin Mousavi 1 الان یه سوال دیگه/ دیگه همین جا میگم تاپیک نمیزنم.
الان بافت پوششی داریم که انواع مختلفی دارن و تو یک یا چند لایه سازمان یافتن.
حالا طبق کتاب ما بافت پوششی مکعبی چند لایه داریم یا نه؟! -
1)دیابت نوع یک
2)MS یا ام اس
3)سلیاک=در افرادی که زمینه ژنتیکی دارند
4)کم خونی خطرناک= دستگاه ایمنی سلول های کناری معده رو از بین میبره.
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشمی-ها-زیستamir jedi سلیاک کی تا حالا خودایمنی شده
-
Matin Mousavi 1 الان یه سوال دیگه/ دیگه همین جا میگم تاپیک نمیزنم.
الان بافت پوششی داریم که انواع مختلفی دارن و تو یک یا چند لایه سازمان یافتن.
حالا طبق کتاب ما بافت پوششی مکعبی چند لایه داریم یا نه؟!amir jedi بله داریم. شکلش توی کتاب هم هست
-
amir jedi بله داریم. شکلش توی کتاب هم هست
Matin Mousavi 1 کدوم شکل؟
-
دوستان بنظرم بحثتون تا اینجا کافی باشه.
@همیار
@Kosar-Mortazavi
لطفاً شما هم نظرتونو بفرمایید -
Matin Mousavi 1 کدوم شکل؟
amir jedi معذرت شکل نه کتاب فقط اسمش رو گفته. دارم تست میزنم یه لحظه مباحث قاطی شد