بیماری های خود ایمنی کتاب (برای کنکور)
-
amir jedi من با موقاری قلمچی رو ۷۰ به بالا میزنم عزیز جان. تا حالا هم دبیری بهتر از سلطان موقاری ندیدم
Matin Mousavi 1 الان یه سوال دیگه/ دیگه همین جا میگم تاپیک نمیزنم.
الان بافت پوششی داریم که انواع مختلفی دارن و تو یک یا چند لایه سازمان یافتن.
حالا طبق کتاب ما بافت پوششی مکعبی چند لایه داریم یا نه؟! -
1)دیابت نوع یک
2)MS یا ام اس
3)سلیاک=در افرادی که زمینه ژنتیکی دارند
4)کم خونی خطرناک= دستگاه ایمنی سلول های کناری معده رو از بین میبره.
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشمی-ها-زیستamir jedi سلیاک کی تا حالا خودایمنی شده
-
Matin Mousavi 1 الان یه سوال دیگه/ دیگه همین جا میگم تاپیک نمیزنم.
الان بافت پوششی داریم که انواع مختلفی دارن و تو یک یا چند لایه سازمان یافتن.
حالا طبق کتاب ما بافت پوششی مکعبی چند لایه داریم یا نه؟!amir jedi بله داریم. شکلش توی کتاب هم هست
-
amir jedi بله داریم. شکلش توی کتاب هم هست
Matin Mousavi 1 کدوم شکل؟
-
دوستان بنظرم بحثتون تا اینجا کافی باشه.
@همیار
@Kosar-Mortazavi
لطفاً شما هم نظرتونو بفرمایید -
Matin Mousavi 1 کدوم شکل؟
amir jedi معذرت شکل نه کتاب فقط اسمش رو گفته. دارم تست میزنم یه لحظه مباحث قاطی شد
-
@همیار
@Kosar-Mortazavi
لطفاً شما هم نظرتونو بفرماییدFarhan Honar
سلام مطالب خارج کتاب که زیاده و کتابهای درسی هم هر سال تغییر میکنن پس اجازه بدید الان کتاب های امسال رو نگاه بندازم بهتون بگم -
@همیار
@Kosar-Mortazavi
لطفاً شما هم نظرتونو بفرماییدFarhan Honar ما ایرانی ها آخر کارمون به جاهای باریک میکشه خخخخخ
-
Farhan Honar ما ایرانی ها آخر کارمون به جاهای باریک میکشه خخخخخ
amir jedi نه عزیز جان جای باریک نیست. داریم بحث میکنیم سر درس و مباحث علمی
-
الان سوال شما رو از اسیست ماز پرسیدم.
که خود ایمنی هست یا نه سلیاک./ جواب داد اگه ناراحت نشید و دعوام نکنید میگم -
Farhan Honar ما ایرانی ها آخر کارمون به جاهای باریک میکشه خخخخخ
amir jedi میگیم که هر گروه که داریم اشتباه میکنیم موضوع برامون روشن شه تا تست ها رو اشتباه نزنیم
-
الان سوال شما رو از اسیست ماز پرسیدم.
که خود ایمنی هست یا نه سلیاک./ جواب داد اگه ناراحت نشید و دعوام نکنید میگمamir jedi گفتم که هر دو رو در نظر میگیرن. هیچکی نمیتونه نظر قاطع بده
-
ما ایرانی ها هم مثل همه آدم های دنیا هستیم و نظرات مختلفی داریم و خیلی وقتا هم جواب سوالها رو نمیدونیم
حالا من رفتم کتاب رو دیدم مثل قبل نوشته بود در اثر گلوتن و میدونیم که یه جور حساسیته و در اصل هم یک بیماری خود ایمنی حساب میشه ولی چون داخل کتاب درموردش حرف نزده پس احتمال خیلی بالا از این جنبه تو کنکور بهش نمیپردازن.
-
ما ایرانی ها هم مثل همه آدم های دنیا هستیم و نظرات مختلفی داریم و خیلی وقتا هم جواب سوالها رو نمیدونیم
حالا من رفتم کتاب رو دیدم مثل قبل نوشته بود در اثر گلوتن و میدونیم که یه جور حساسیته و در اصل هم یک بیماری خود ایمنی حساب میشه ولی چون داخل کتاب درموردش حرف نزده پس احتمال خیلی بالا از این جنبه تو کنکور بهش نمیپردازن.
@Kosar-Mortazavi بله نمیپرسن. اگه کنکور چیزی آورده بود میتونستیم حکم کنیم ولی نه کتاب و نه کنکور مشخصا چیزی نگفتن
-
دوستان من با هردو طرف موافقم.
اونایی که میگن در سطح کتاب خود ایمنی نیست ، آیا تو تستی چیزی اینو دیدین؟
منم معلممون گفته خودایمنیه
ولی بعداً دیدم حساسیته
الآنم نمیدونم ویچ وان ایز تروFarhan Honar اصن اونقدر گنگه مه تستم ندارن....
-
@Kosar-Mortazavi ممنونم
-
@Kosar-Mortazavi ممنونم
Farhan Honar خواهش میکنم.موفق باشی
من ممکنه گاهی چند روز خیلی کار داشته باشم نرسم بیام انجمن و منشن هاتون گم بشه و نبینم دوباره منشنم کنین که بیاد بالای پیاما
به بقیه بچه هام بگین -
Farhan Honar خواهش میکنم.موفق باشی
من ممکنه گاهی چند روز خیلی کار داشته باشم نرسم بیام انجمن و منشن هاتون گم بشه و نبینم دوباره منشنم کنین که بیاد بالای پیاما
به بقیه بچه هام بگین@Kosar-Mortazavi تشکر فراوان
-
@همیار
@Kosar-Mortazavi
لطفاً شما هم نظرتونو بفرماییدFarhan Honar در بیماری های خود ایمنی کتاب (برای کنکور) گفته است:
@همیار
@Kosar-Mortazavi
لطفاً شما هم نظرتونو بفرماییدچه کمکی از دستم برمیاد ؟