کنکورچه ها
-
سلام وقتتون بخیر🧡🧡
بنظرتون برای دوران جمع بندی تستای کنکورچه بدرد میخوره؟
ادبیات تستاشو تا فرسنگ ۶ زدم
دینی تا فرسنگ ۷
زبان تا فرسنگ ۳
عربی تا فرسنگ ۶
وبقیه دروس ب همین شکل
بنظرتوناز این ب بعد تستای کنکورچه رو فقط بزنم و آزمون های ازمایشی کافیه؟
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-همخوانی
بچه-های-تجربی-کنکور-1401 -
🌱اوکیه🌱
🌵بعد اونا کنکورهای سال قبل یادت نره🌵 -
🌱اوکیه🌱
🌵بعد اونا کنکورهای سال قبل یادت نره🌵mahdi komari آره کنکورا که حتما.
فقط تست فرسنگارو کامل نزنم؟
یکم استرس دارم از اینکه تست ابریشمو کامل نزنم😕
چون تو درسنامه های بعضی دروس ضعف دارم مجبورم همچین کاری کنم.
ممنون بابت نظرتون🌻🌻 -
mahdi komari آره کنکورا که حتما.
فقط تست فرسنگارو کامل نزنم؟
یکم استرس دارم از اینکه تست ابریشمو کامل نزنم😕
چون تو درسنامه های بعضی دروس ضعف دارم مجبورم همچین کاری کنم.
ممنون بابت نظرتون🌻🌻مژده احمدی تا جایی که میتونی تستاشونو بزن اما بدون اولویت آزمون های آزمایشی و کنکور هاست رو اینا هم مسلط باشید حله کنکور امسال قطعا از کتاب درسیه چون رئیس سازمان سنجش عوض شده و همون رئیس دهه هشتاد اومده که تو کنکور دهه هشتاد فقط از کتاب بود خودش هم گفته سوالات از کتاب هست و اینکه دیگه طراحی نیس چون تمام معلمان ایران سوالاتی طرح میکنن و در داشبورد سازمان سنجش انتقال میدن نکته قابل توجه اینه که آزمون های جامع سنجش که همه تقریباً شرکت میکنن خیلی به کنکور شباهت داره و امسال خیلی راحت بود سوالاتش حتی زیست چند تا سوالش قشنگ متن کتاب درسی بود اصلأ نگران نباش تو خوب بخون باقیش خدا بزرگه🌱
🌱انشالله موفق باشی🌱
-
مژده احمدی تا جایی که میتونی تستاشونو بزن اما بدون اولویت آزمون های آزمایشی و کنکور هاست رو اینا هم مسلط باشید حله کنکور امسال قطعا از کتاب درسیه چون رئیس سازمان سنجش عوض شده و همون رئیس دهه هشتاد اومده که تو کنکور دهه هشتاد فقط از کتاب بود خودش هم گفته سوالات از کتاب هست و اینکه دیگه طراحی نیس چون تمام معلمان ایران سوالاتی طرح میکنن و در داشبورد سازمان سنجش انتقال میدن نکته قابل توجه اینه که آزمون های جامع سنجش که همه تقریباً شرکت میکنن خیلی به کنکور شباهت داره و امسال خیلی راحت بود سوالاتش حتی زیست چند تا سوالش قشنگ متن کتاب درسی بود اصلأ نگران نباش تو خوب بخون باقیش خدا بزرگه🌱
🌱انشالله موفق باشی🌱
mahdi komari انشالله
-
M monirs این موضوع را از مشاوره تحصیلی جابهجا کرد