کنکورچه ها
-
سلام وقتتون بخیر
بنظرتون برای دوران جمع بندی تستای کنکورچه بدرد میخوره؟
ادبیات تستاشو تا فرسنگ ۶ زدم
دینی تا فرسنگ ۷
زبان تا فرسنگ ۳
عربی تا فرسنگ ۶
وبقیه دروس ب همین شکل
بنظرتوناز این ب بعد تستای کنکورچه رو فقط بزنم و آزمون های ازمایشی کافیه؟
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-همخوانی
بچه-های-تجربی-کنکور-1401 -
اوکیه
بعد اونا کنکورهای سال قبل یادت نره
-
اوکیه
بعد اونا کنکورهای سال قبل یادت نره
mahdi komari آره کنکورا که حتما.
فقط تست فرسنگارو کامل نزنم؟
یکم استرس دارم از اینکه تست ابریشمو کامل نزنم
چون تو درسنامه های بعضی دروس ضعف دارم مجبورم همچین کاری کنم.
ممنون بابت نظرتون -
mahdi komari آره کنکورا که حتما.
فقط تست فرسنگارو کامل نزنم؟
یکم استرس دارم از اینکه تست ابریشمو کامل نزنم
چون تو درسنامه های بعضی دروس ضعف دارم مجبورم همچین کاری کنم.
ممنون بابت نظرتونمژده احمدی تا جایی که میتونی تستاشونو بزن اما بدون اولویت آزمون های آزمایشی و کنکور هاست رو اینا هم مسلط باشید حله کنکور امسال قطعا از کتاب درسیه چون رئیس سازمان سنجش عوض شده و همون رئیس دهه هشتاد اومده که تو کنکور دهه هشتاد فقط از کتاب بود خودش هم گفته سوالات از کتاب هست و اینکه دیگه طراحی نیس چون تمام معلمان ایران سوالاتی طرح میکنن و در داشبورد سازمان سنجش انتقال میدن نکته قابل توجه اینه که آزمون های جامع سنجش که همه تقریباً شرکت میکنن خیلی به کنکور شباهت داره و امسال خیلی راحت بود سوالاتش حتی زیست چند تا سوالش قشنگ متن کتاب درسی بود اصلأ نگران نباش تو خوب بخون باقیش خدا بزرگه
انشالله موفق باشی
-
مژده احمدی تا جایی که میتونی تستاشونو بزن اما بدون اولویت آزمون های آزمایشی و کنکور هاست رو اینا هم مسلط باشید حله کنکور امسال قطعا از کتاب درسیه چون رئیس سازمان سنجش عوض شده و همون رئیس دهه هشتاد اومده که تو کنکور دهه هشتاد فقط از کتاب بود خودش هم گفته سوالات از کتاب هست و اینکه دیگه طراحی نیس چون تمام معلمان ایران سوالاتی طرح میکنن و در داشبورد سازمان سنجش انتقال میدن نکته قابل توجه اینه که آزمون های جامع سنجش که همه تقریباً شرکت میکنن خیلی به کنکور شباهت داره و امسال خیلی راحت بود سوالاتش حتی زیست چند تا سوالش قشنگ متن کتاب درسی بود اصلأ نگران نباش تو خوب بخون باقیش خدا بزرگه
انشالله موفق باشی
mahdi komari انشالله
-
M monirs این موضوع را از مشاوره تحصیلی جابهجا کرد