از فیزیک یازدهم متنفرم:))))))
-
انیشتین وقتی به ما می رسید میگفت F=mg
بقیه جاها 🥲 -
یادمه استادمون اول سال قبل از تدریس فیزیک یازدهم گفت که فیزیک یازدهم از دهم شیرین تره و اینا و دهم سخت تره و فلان (فک کنم میخواسته روحیه بده مثلا ذهنمون بگه عا این فیزیک یازدهم آسون تره ایول
)
(و اما قیافه من بعد از ی مدت از دیدن تدریس فیزیک یازدهمجوریکه نه تنها فصل اول بلکه دیدم ۳ فصل یازدهم کلا مثل همن ی جورایی
)
یادمه دهم هر فصل فیزیک ک تستش تموم میشد با ذوق فصل بعد شروع میکردم. از بس تنوع زیاد بود و ۴ فصل واقعا جدا از هم:))♡ (فقط قلبی که من گذاشتمخب خدایی الان قدر فیزیک دهم رو میدونم
....یازدهم کلا انگار ۱ فصل داره...من فصل اول تمام شد گفتم آخيش بعد دیدم نه فصل دو هم ک همونه انگار....دیگه تیر نهایی رو فصل ۳ بهم زد
)
بعد الان اصلا دلم میخواد کل فیزیک یازدهم حذف کنممممم:/// ک خب بله میدونم نمیشه://
کسی مثل من بوده و یا هست؟!! پیشنهادتون برای من چیه؟!
به نظرتون کار عاقلانه ای هست که برای فیزیک یازدهم برای تست زدن از فصل ۳ شروع کرد؟! باز حس بهتری نسبت به فصل سومش دارم الحمدالله://
پیشاپیش مرسی از پيشنهادات طلاییتون🥲
@تجربیا
@ریاضیا
@دوازدهم
@یازدهمسارا M 0 برعکس تو من دقیقا عاشق فیزیک یازدهمم و از دهم متنفرم
دهم خیلی رو مخه اصلا نمیتونم هضمش کنم /: -
یادمه استادمون اول سال قبل از تدریس فیزیک یازدهم گفت که فیزیک یازدهم از دهم شیرین تره و اینا و دهم سخت تره و فلان (فک کنم میخواسته روحیه بده مثلا ذهنمون بگه عا این فیزیک یازدهم آسون تره ایول
)
(و اما قیافه من بعد از ی مدت از دیدن تدریس فیزیک یازدهمجوریکه نه تنها فصل اول بلکه دیدم ۳ فصل یازدهم کلا مثل همن ی جورایی
)
یادمه دهم هر فصل فیزیک ک تستش تموم میشد با ذوق فصل بعد شروع میکردم. از بس تنوع زیاد بود و ۴ فصل واقعا جدا از هم:))♡ (فقط قلبی که من گذاشتمخب خدایی الان قدر فیزیک دهم رو میدونم
....یازدهم کلا انگار ۱ فصل داره...من فصل اول تمام شد گفتم آخيش بعد دیدم نه فصل دو هم ک همونه انگار....دیگه تیر نهایی رو فصل ۳ بهم زد
)
بعد الان اصلا دلم میخواد کل فیزیک یازدهم حذف کنممممم:/// ک خب بله میدونم نمیشه://
به نظرتون کار عاقلانه ای هست که برای فیزیک یازدهم برای تست زدن از فصل ۳ شروع کرد؟! باز حس بهتری نسبت به فصل سومش دارم الحمدالله://
@تجربیا
@ریاضیا
@دوازدهم
@یازدهمسارا M 0
سلاام سارا جان خوبیی؟
عه یازدهمی.من همش فکر میکردم کنکوری هستی
تنها چیزی که میتونم بگم اینه که قطعا پیدا میشن درسایی که ما ازشون خوشمون نمیاد ولی مجبوریم بخونیم میدونی:)
حالا در مورد فیزیک یازدهم. ببین بیا از این زاویه بهش نگاه کنیم که چون کلش رو پایه الکتریسیته و آخراش مغناطیس میچرخه انگار اطلاعات مارو از اون حوزه ها خیلی زیاد میکنه. من خودم بعضا دیدم اینجوری خلاقیت تو حل سوالا یا شاید فهمیدنشون خیلی راحت تر میشه.
اما فیزیک دهم من با فیزیک دهم جور نیستم
بزرگترین دلیل جور بودن یا نبودن با یه مبحثی فکر کنم تست زدن ازشه
تو از فیزیک یازدهم سوال حل کن. برو تو دل مسئله هاش
بعد از یه مدت که میبینی میتونی حل کنی علاقه مند میشی مطمئنم:) -
@Mr-Wick
-
سارا M 0 برعکس تو من دقیقا عاشق فیزیک یازدهمم و از دهم متنفرم
دهم خیلی رو مخه اصلا نمیتونم هضمش کنم /:hasan pasavand
دهم به این مظلومی و خوبی
یازدهم کلا انگار ی فصله://
-
سارا M 0
سلاام سارا جان خوبیی؟
عه یازدهمی.من همش فکر میکردم کنکوری هستی
تنها چیزی که میتونم بگم اینه که قطعا پیدا میشن درسایی که ما ازشون خوشمون نمیاد ولی مجبوریم بخونیم میدونی:)
حالا در مورد فیزیک یازدهم. ببین بیا از این زاویه بهش نگاه کنیم که چون کلش رو پایه الکتریسیته و آخراش مغناطیس میچرخه انگار اطلاعات مارو از اون حوزه ها خیلی زیاد میکنه. من خودم بعضا دیدم اینجوری خلاقیت تو حل سوالا یا شاید فهمیدنشون خیلی راحت تر میشه.
اما فیزیک دهم من با فیزیک دهم جور نیستم
بزرگترین دلیل جور بودن یا نبودن با یه مبحثی فکر کنم تست زدن ازشه
تو از فیزیک یازدهم سوال حل کن. برو تو دل مسئله هاش
بعد از یه مدت که میبینی میتونی حل کنی علاقه مند میشی مطمئنم:) -
)
)
)
@تجربیا
@ریاضیا
@دوازدهم
@یازدهمولی جدی...با دیدن پست بعضیا که گفتن اتفاقا فیزیک یازدهم رو دوست دارن.... تعجب کردم، و برام جالب شد چطور آخه؟:)) مسائلش خسته کننده و تقریبا تکراری نیست واستون؟! ://
-
Mehrsa 14
سلام قشنگم، ممنونم خوبم ، تو خوبی؟
اره جانم یازدهمم
خیلی ممنون بابت نظرت، اره دیدم رو سعی میکنم عوض کنم بلکه راحت تر باهاش کنار بیامسارا M 0
عزیزدلیی🥰
عه پس وقت هست تا حسابی باهاش رفیق بشی
والا من فقط اینا به نظرم میاد واسه خودم موثر بوده
۱.ازش زیاد سوال حل کنی مسلط بشی خیلی باهاش اوکی تر میشیی
۲.برای خودت کد های بامزه بذار یا درسو بامزه برای خودت درس بده
۳.راجب تاریخ اون علم بخون یا دانشمندش که یه چیز اضافه تر از کتاب بدونی. البته نه در حد تخصصی و وقت گیر.همون عادی
امیدوارم مفید باشه برات🥰
-
سارا M 0
عزیزدلیی🥰
عه پس وقت هست تا حسابی باهاش رفیق بشی
والا من فقط اینا به نظرم میاد واسه خودم موثر بوده
۱.ازش زیاد سوال حل کنی مسلط بشی خیلی باهاش اوکی تر میشیی
۲.برای خودت کد های بامزه بذار یا درسو بامزه برای خودت درس بده
۳.راجب تاریخ اون علم بخون یا دانشمندش که یه چیز اضافه تر از کتاب بدونی. البته نه در حد تخصصی و وقت گیر.همون عادی
امیدوارم مفید باشه برات🥰
-
ولی جدی...با دیدن پست بعضیا که گفتن اتفاقا فیزیک یازدهم رو دوست دارن.... تعجب کردم، و برام جالب شد چطور آخه؟:)) مسائلش خسته کننده و تقریبا تکراری نیست واستون؟! ://
سارا M 0 شاید علتش این باشه که از همون اول این درسو بهتر یاد گرفتیم و بیشتر تونستیم باهاش ارتباط برقرار کنیم
مثلا من از فیزیک دهم بدم نمیاد ، فیزیک یازدهمو دوست دارم ، ولی از فیزیک دوازدهم متنفرم چون حالا که بهش فکر میکنم میبینم دبیرمون اصلا درس نمیداد فیزیکو چون مجازی بود من از آلا میدیدم و خب برام سخت بود
شاید اگر خوب تدریس میشد دوستش میداشتم -
سارا M 0 شاید علتش این باشه که از همون اول این درسو بهتر یاد گرفتیم و بیشتر تونستیم باهاش ارتباط برقرار کنیم
مثلا من از فیزیک دهم بدم نمیاد ، فیزیک یازدهمو دوست دارم ، ولی از فیزیک دوازدهم متنفرم چون حالا که بهش فکر میکنم میبینم دبیرمون اصلا درس نمیداد فیزیکو چون مجازی بود من از آلا میدیدم و خب برام سخت بود
شاید اگر خوب تدریس میشد دوستش میداشتممحدثه شعبانی
درسته.....اینم هست🥲
-
سارا M 0
قربونت زیبا
آرهه انشاالله درست بشه چند وقت دیگه بیای بگی با هم رفیقای جون جونی شدین -
س سارا M 0 has marked this topic as solved on
-
@Felli