زبان و ادبیات فارسی محمد صادقی دوران طلایی ( جمع بندی ) (95-94)
-
سلام،دوستان برای تاریخ ادبیات باید تمام آثار نویسندگان و شاعران رو بلد باشیم یا فقط اون آثاریو که تو کتاب درسی هستن؟چون من یه کتاب مهر وماه دارم که تمام آثار رو حتی اونایی که تو کتاب نیستن هم از نویسندگان و شعرا اورده،نظر شما چیست؟
-
درود
ببخشید من دارم یک کتاب ادبیات برای آمادگی در ازمون استخدامی میخوانم سوال بدین شرح آمده:
کدام گزینه اضافه تعلقی است؟ 1-عنوان نامه 2-گل لاله 3-کشور ایران 4-دست ارادت
به نظر من جواب درست گزینه 3 است اما کتاب گزینه یک را زده به نظر شما کتاب اشتباه نکرده؟وگرنه می شود توضیح بفرمایید؟ -
درود بر دوستان/ARYIA158عزیز:پیرو سوالتان درباره کتاب مورد مطالعه تان/گزینه یک1صحیح میباشد.اضافه تعلقی:مضاف عضو یا قسمتی از مضاف الیه میباشد.نوک قلم-آینه ماشین-سطر کتاب-تیتر مقاله-عنوان نامه
-
-
در جلسه 28 پاسخ ماضی نقلی است اما چرا آقای صادقی مضارع اخباری را بعنوان پاسخ معرفی میکنند؟ آیا اشتباه لفظی روی داده است؟ لطفا بررسی شود با تشکر
-
ندانی وندانی که ندانی و نخواهی که بدانی که ندانی
در این تست که در جلسه برسی شد
میخوام بدونم که به جز این معنی که=تو نمی دانی و نمی دانی که نمیدانی و نمیخواهی که بدانی که نمیدانی.
میتوان اینجوری معنی کرد؟ که تو نادان هستی(ندان هستی) و نمیدانی که ندان هستی و نمیخواهی که بدانی که ندان هستی.
اینجوری ؟بعد تعداد فعل مضارع اخباری اون هستی ها هم باز حساب میشه؟ -
سلام چرا جزوه ای که خود استاد از روش درس میده رو نمیذارین؟؟؟
-
ادمین sohrab دانش-آموزان-آلاء دوستان این جزوه تست رو که استاد تستاشو حل میکنه کسی نداره ؟؟؟؟ادمین عزیز جزوه رو چطوری میشه تهیه کرد ؟
@dr.sobhan سلام کدوم جزوه؟
-
roghayeh salimi در زبان و ادبیات فارسی محمد صادقی دوران طلایی ( جمع بندی ) (95-94) گفته است:
سلام همین که تست ها رو ازش میزنن !منظورم همون جزوه تسته !
-
roghayeh salimi در زبان و ادبیات فارسی محمد صادقی دوران طلایی ( جمع بندی ) (95-94) گفته است:
سلام همین که تست ها رو ازش میزنن !منظورم همون جزوه تسته !
@dr.sobhan بنظرم توسایت هست قسمت جزوات .
-
اگه بود که دیگه نمی پرسیدم :)))
-
چون استاداقاجانی ک تدریس میکردن ازرو جزوه من نداشتمش و ازسایت دانلود کردم
-
اگه بود که دیگه نمی پرسیدم :)))
@dr.sobhan اخه من خودم پیدا کردم واسه اون گفتم خخخ:hand:
-
-
الان ماله ادبیات رو پیدا کردید یا ماله شیمی رو !!!
-
ادمین sohrab دانش-آموزان-آلاء دوستان این جزوه تست رو که استاد تستاشو حل میکنه کسی نداره ؟؟؟؟ادمین عزیز جزوه رو چطوری میشه تهیه کرد ؟
@dr.sobhan در زبان و ادبیات فارسی محمد صادقی دوران طلایی ( جمع بندی ) (95-94) گفته است:
اره نیستش
-
@dr.sobhan در زبان و ادبیات فارسی محمد صادقی دوران طلایی ( جمع بندی ) (95-94) گفته است:
اره نیستش
Orkide yas در زبان و ادبیات فارسی محمد صادقی دوران طلایی ( جمع بندی ) (95-94) گفته است:
اره نیستش
یعنی هیچ کس نداره : | ؟