هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@سمیه-صادقلو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@sania-Andiravan
اره داخلیه بعضی مدارس دانش اموزا دست ب یکی میکنن مثل ما نمیرن نوبت دومو:)
من ولی اولو ی کلمه هم نخوندم همرو تقلب کردم خخخاین خوبه
زندگی زیباتر شدغم گرفته بودم چجوری مدیریت بخونم
مرسی ازت@sania-Andiravan
خواهش -
مجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@sania-Andiravan شما همونی که جلو دانشگاه تهران عکس گرفته بود یا اون یک سانیا دیگست ؟
آیدی و اسم که همونه...
@sania-Andiravan اها
-
@سمیه-صادقلو دمش گرم سوالات رو کامل تو گروه مدرسه گذاشته به عنوان نمونه سوال . عشقی ناظم عشق
مجتبی ازاد
خب پس اگ سولاتو دارین بخونین راحتتره -
از اون بیب بیبا باید گوشی موشی رو لای الومینیوم بپیچی ببری
اینم یک روش سوپر حرفه ای از من
مجتبی ازاد
ازون چیا؟ -
مجتبی ازاد
خو بزار تو جیبت بعدم من گوشی گذاشته بودم رو پام خیلی اروم اون ته ته نشستم نوشتم بعدم حتی اگ بگیرنتم نمی ارزه خوندنش ی مشت چرت و پرت نوشته همشم تو کتاب دخترا میخواد بگه ازدواج کنید درس بعدانم میشه خوند0_0@سمیه-صادقلو این کتاب سمی پسرا یک بخشیش الان باز کردم خوندم نوشته بود بچه رو باید بعد بلوغ (15) نامزدش کنید
اینجوری فشار فکر کمتر میشه . با خودم گفتم ای ناقص العقل. ای خدا زده ی بدبخت . این جماعت بی دول ساز همینجوریش رقاصن . چه برسه دول و ساز هم بنوازی براشون نامزد کنیشون
-
مجتبی ازاد
ازون چیا؟@سمیه-صادقلو سانیا نوشت یک بار اون بیب بیبا مچش رو گرفتن منم راه حل دادم همون فلز یاب خودمون رو میگه
-
مجتبی ازاد
خب پس اگ سولاتو دارین بخونین راحتتره@سمیه-صادقلو اره بابا ایزی شده اینجوری یک ربع قبل ازمون میشینم دو صفحه هست میخونم
-
مجتبی ازاد
ولی خب تقلبم کیف خودشو داره :))
من اولین بارم همون امتحان مدیریت بود دومین اخرین بارم شیمی که ب موفقیت نزاشتن برسه /: -
مجتبی ازاد
ولی خب تقلبم کیف خودشو داره :))
من اولین بارم همون امتحان مدیریت بود دومین اخرین بارم شیمی که ب موفقیت نزاشتن برسه /:@سمیه-صادقلو تقلب حضوری بخونی بهتره تا تقلب کنی .
مجازی که شده بود امتحانی نبود که 20 نگرفته باشم
جوری امتحان میگرفتنن که همه بچه ها به حضوری راضی میشدن ولی حتی یک بارم یادم نیست در پیدا کردن راه حل خلاقانه برای حل سوالاتم به مشکل خورده باشم . شبا میرفتم تو انجمن های خارجی یکی دو نفر نشون میکردم سر صحبت باز میکردم محبت زیاد میکردم صبح که میشد میگفتم رفیق بیا اینا رو برات ترجمه میکنم برام حل کن .سر سایت هم که میگرفتن سر یک دقیقه جوابا رو در میاوردم )
-
امتحان حسابان داشتم دیروز . نخونده بودم هیچی نرفتم سر جلسه :| دلم برای اون یک دونه صفری که گرفتم میسوزه
-
@سمیه-صادقلو تقلب حضوری بخونی بهتره تا تقلب کنی .
جوری امتحان میگرفتنن که همه بچه ها به حضوری راضی میشدن ولی حتی یک بارم یادم نیست در پیدا کردن راه حل خلاقانه برای حل سوالاتم به مشکل خورده باشم . شبا میرفتم تو انجمن های خارجی یکی دو نفر نشون میکردم سر صحبت باز میکردم محبت زیاد میکردم صبح که میشد میگفتم رفیق بیا اینا رو برات ترجمه میکنم برام حل کن .سر سایت هم که میگرفتن سر یک دقیقه جوابا رو در میاوردم )
خخخ اره ولی مدیریت چون مباحثش قلبا قبول ندارم تو مخم نمیره چون کاملا با همچین کتابی مخالفم زورم میمومد بخونم شیمی هم ازمون جمعبندی پایه امتحان شیمی 12 بود من نتونستم بخونم در کل خیلی اهلش نیستم مخصوصا اگ تو خونه نگم این دوبارم ب بابام گفته بود گفت تو برو بنویس اگ مشکلی پیش اومد خودم پشتتم :)))
اره من خودم هو.ش سیاه اکیپمونم خخخ -
امتحان حسابان داشتم دیروز . نخونده بودم هیچی نرفتم سر جلسه :| دلم برای اون یک دونه صفری که گرفتم میسوزه
مجتبی ازاد
خب غیبت میکردی ک بهتر بود -
خخخ اره ولی مدیریت چون مباحثش قلبا قبول ندارم تو مخم نمیره چون کاملا با همچین کتابی مخالفم زورم میمومد بخونم شیمی هم ازمون جمعبندی پایه امتحان شیمی 12 بود من نتونستم بخونم در کل خیلی اهلش نیستم مخصوصا اگ تو خونه نگم این دوبارم ب بابام گفته بود گفت تو برو بنویس اگ مشکلی پیش اومد خودم پشتتم :)))
اره من خودم هو.ش سیاه اکیپمونم خخخ@سمیه-صادقلو اخرین صفحه کتاب نوشته راه و روش انتخاب همسر از طریق خانواده . یک صفحه بی شرف پر کرده بعد اخرش نوشته راه حل و مطلب اصلی در کتاب خواهران
یعنی من کلشو بگیرم با اسفالت تو کوچه یکی کنم
-
@سمیه-صادقلو اخرین صفحه کتاب نوشته راه و روش انتخاب همسر از طریق خانواده . یک صفحه بی شرف پر کرده بعد اخرش نوشته راه حل و مطلب اصلی در کتاب خواهران
یعنی من کلشو بگیرم با اسفالت تو کوچه یکی کنم
مجتبی ازاد
تو کتاب ماهم ی مشت چرندیات گفته -
اره من خودم هو.ش سیاه اکیپمونم خخخ@سمیه-صادقلو هوش سیاه نه ولی بی کله شاید . از اونایی که سر نترس داری سر جلسه . هوش سیاه ها اصن یک جور دیگه ان
-
@سمیه-صادقلو هوش سیاه نه ولی بی کله شاید . از اونایی که سر نترس داری سر جلسه . هوش سیاه ها اصن یک جور دیگه ان
مجتبی ازاد
ن اتفاقا ترسوعم میگم بابام گف پشتمه دل و جرئت پیدا کردم وگرنه عمرا میبردم با خودم
هوش سیاه من فقط در زمینه مجازی و این داستانا کار میکنه تو حضوری خیلی نمیشه کاری کرد -
@Infinitie-A در فاطی دو صفر
گفته است:
@mitra-ism-rahmani در فاطی دو صفر
گفته است:
@Infinitie-A نه . نفهمیدم
خب چرا ۱۲۶ + ۲ نه ؟
چرا ۱۲۸ + ۲ نه ؟
چرا ۲۱۵ + ۲ نه ؟
دیگه اگر نفهمیدی، نشون از باهوش نبودن شماست
من یه بار بیشتر توضیح نمیدمنکشیمون با اون هوشت
بابا اسمارت
-
مجتبی ازاد
ن اتفاقا ترسوعم میگم بابام گف پشتمه دل و جرئت پیدا کردم وگرنه عمرا میبردم با خودم
هوش سیاه من فقط در زمینه مجازی و این داستانا کار میکنه تو حضوری خیلی نمیشه کاری کرد@سمیه-صادقلو مجازی بهت بگن رو به رو به اینه وایستا سوال جواب بده چه میکنی ؟
-
@سمیه-صادقلو مجازی بهت بگن رو به رو به اینه وایستا سوال جواب بده چه میکنی ؟
مجتبی ازاد
فیلم یا لایو؟ -
مجتبی ازاد
فیلم یا لایو؟@سمیه-صادقلو لایو دیگ