حذف فعل معنوی
-
سلام دوستان در این تست گزینه دو درست گرفته شده
فعل هایی که حذف شده چی هستند ؟
@همیار @دانش-آموزان-آلاء@mitra-ism-rahmani سلام
ای مرغ و ای دل منادا واقع شدن و منادا جزو حذف به قرینه معنوی محسوب میشه -
@mitra-ism-rahmani سلام
ای مرغ و ای دل منادا واقع شدن و منادا جزو حذف به قرینه معنوی محسوب میشه -
@mitra-ism-rahmani ببخشید پاسخنامه رو نخوندم
خب مناداست دگ مثلا چجوری شبه جمله هستن مثلا ممکنه بگه ای دل با تو هستم
اصن مهم نیست چی حذف شده همه منادا ها قرینه معنوی ان -
@mitra-ism-rahmani
یا ای دل گوش کن ... -
@mitra-ism-rahmani ببخشید پاسخنامه رو نخوندم
خب مناداست دگ مثلا چجوری شبه جمله هستن مثلا ممکنه بگه ای دل با تو هستم
اصن مهم نیست چی حذف شده همه منادا ها قرینه معنوی ان -
@سمیه-صادقلو عا این یه اصله که کلا هرچی مناداس حذف به قرینه معنویه . اولین باره میشنوم !
ممنونم@mitra-ism-rahmani
اره دبیرمون گفته تو کنکور هم حذف به قرینه معنوی گرفته شده ولی نشرالگو میگه باهاش مخالفه به دلایل خودش ولی طبق کنکورای اخیر اونم حذف گرفته و گفته اگ حذف بهتری نبود منادارو بگیرین ولی بقیه ازمونا و منابع که من کارکردم همه با قطعیت منادا رو حذف گرفتن
خواهش میکنم -
@mitra-ism-rahmani
اره دبیرمون گفته تو کنکور هم حذف به قرینه معنوی گرفته شده ولی نشرالگو میگه باهاش مخالفه به دلایل خودش ولی طبق کنکورای اخیر اونم حذف گرفته و گفته اگ حذف بهتری نبود منادارو بگیرین ولی بقیه ازمونا و منابع که من کارکردم همه با قطعیت منادا رو حذف گرفتن
خواهش میکنم -
@mitra-ism-rahmani
️بسیار خواهش
-
@همیار @دانش-آموزان-آلاء@mitra-ism-rahmani سلام از نظرمن درادبیات ما دوقرینه داریم یکیش قرینه لفظیه یکیش قرینه معنایی.قرینه معنایی:زمانی اتفاق میوفته که تومعنی شعریک فعل یا چندین فعل حذف بشه میشه قرینه معنایی چون بیشترتومعنا حذف میشه واماقرینه لفظی:زمانی که درخوندن شعرجاهایی رو شاعرحذف میکنه برای زیباترشدن شعرواما درلفظ وخوندن شعرحذفیاتی وجودداره که بهش میگن قرینه لفظی حالا قرینه معنوی جدیده درکنکوروگرنه این دوتاقرینه تو ادبیات وجود داره شاید هم قرینه معنوی گسترده شده قرینه معنویم منادارو تو شعرباید حذف کنه اصلاً فعلی رو حذف نمیکنه فعل زمانی حذف میشه که قرینه معنایی باشه دوست عزیز
-
@همیار @دانش-آموزان-آلاء@mitra-ism-rahmani برای حل شدن سوالتون شعرهارو معنی کنیدومفهومشو بدست بیارید چون من توجه نکردم به پاسخنامه اگر میگه فعل حذف شده قطعاً جواب سوالتونو تو مفهوم ومعنی شعر پیدا میکنید پس معنیش کنیدتاببینید چه فعلی حذف شده بعضی وقتا افعال اسنادی درمعنی شعرحذف میشن
-
@mitra-ism-rahmani سلام از نظرمن درادبیات ما دوقرینه داریم یکیش قرینه لفظیه یکیش قرینه معنایی.قرینه معنایی:زمانی اتفاق میوفته که تومعنی شعریک فعل یا چندین فعل حذف بشه میشه قرینه معنایی چون بیشترتومعنا حذف میشه واماقرینه لفظی:زمانی که درخوندن شعرجاهایی رو شاعرحذف میکنه برای زیباترشدن شعرواما درلفظ وخوندن شعرحذفیاتی وجودداره که بهش میگن قرینه لفظی حالا قرینه معنوی جدیده درکنکوروگرنه این دوتاقرینه تو ادبیات وجود داره شاید هم قرینه معنوی گسترده شده قرینه معنویم منادارو تو شعرباید حذف کنه اصلاً فعلی رو حذف نمیکنه فعل زمانی حذف میشه که قرینه معنایی باشه دوست عزیز
Haniyeh Ahmadi
بدون درنظر گرفتن نظر شما، کلا توی حذفیات فعل ما دو نوع حذف داریم.
حذف به قرینهٔ معنوی که از روی معنا باید متوجهش شد.
و حذف به قرینهٔ لفظی که شاعر یا نویسنده در جهت تکرار نکردن مجدد واژگان این حذف رو انجام میده.چون جملهبندیت اصلا واضح نبود و اینکه اولش رو با «به نظر من» شروع کرده بودی، احساس کردم نیاز به ویرایش نظرت هست
-
Haniyeh Ahmadi
و حذف به قرینهٔ لفظی که شاعر یا نویسنده در جهت تکرار نکردن مجدد واژگان این حذف رو انجام میده.چون جملهبندیت اصلا واضح نبود و اینکه اولش رو با «به نظر من» شروع کرده بودی، احساس کردم نیاز به ویرایش نظرت هست
@danial-hosseiny
ببخشیدالان از نظر شما مناداها قرینه معنوی حساب میشن دگ؟یا اشتباه گفتم من ؟ -
@سمیه-صادقلو
اگه اشکالی دیده بودم اصلاح میکردم
درست گفتی. -
@سمیه-صادقلو
اگه اشکالی دیده بودم اصلاح میکردم
درست گفتی.@danial-hosseiny
اها مرسی
خب الان هانیه خانم که گفت چه ربطی ب منادا داشت ؟ من نفهمیدم -
Haniyeh Ahmadi
@danial-hosseiny اهان من فکر کردم قرینه معنایی بامعنوی فرق داره شرمنده مچکرم که اصلاح کردید
-
@danial-hosseiny اهان من فکر کردم قرینه معنایی بامعنوی فرق داره شرمنده مچکرم که اصلاح کردید
Haniyeh Ahmadi خواهش میکنم