مفهوم ☆
-
@mitra-ism-rahmani در مفهوم ☆ گفته است:
نخواهی که باشی چو دف روی ریش
چو چنگ ای برادر سر انداز پیشفک کنم میگه ک:اگه نمیخای مثل ساز دف،چهره ات ریش(زخمی)باشد،مثل ساز چنگ باش!
-
@mitra-ism-rahmani
https://ganjoor.net/saadi/boostan/bab7/sh7
این چهار بیت رو بخون ببینم خودت متوجه مفهومش میشی یا نه... -
@mitra-ism-rahmani
https://ganjoor.net/saadi/boostan/bab7/sh7
این چهار بیت رو بخون ببینم خودت متوجه مفهومش میشی یا نه... -
@mitra-ism-rahmani
خب حالا بگو ببینم درست متوجه شدی یا نه🥺
-
@mitra-ism-rahmani در مفهوم ☆ گفته است:
سلام ممنون میشم محبت کنید مفهوم این بیتو بگید لطفا
نخواهی که باشی چو دف روی ریش
چو چنگ ای برادر سر انداز پیشسلام دف یه نوع موسیقی هست وچنگ هم یه نوع موسیقیه میگه اگر نمیخوای روسیاه نباشی یا سرافکنده نباشی یا چهره ات زخمی نباشه مثل سازدف باید تلاش کنی مثل سازچنگ باشی تاآبرووشخصیت تو حفظ شوداگراشتباه نکنم این معنیش میشه
-
@mitra-ism-rahmani
خب حالا بگو ببینم درست متوجه شدی یا نه🥺
@danial-hosseiny عا
خب پیر بهش گفت که : اگر میخوای که مثل دف روی جراحت نداشته باشی (از اون جهت که دف را هعی توی آهنگ سازی میزنن . عا البته اینکه دوستان میگن ساز دف من نمیدونم اشتباه متوجه شدم ولی توی شهر ما دف ساز نیست یعنی اون دید سازی که من دارم را نداره مثل تبله) مثل چنگ (که اینجا نشون به اون خمیدگی چنگ داره که مثلا سر به زیره ) سر به زیر و ساکت باش .
که خب اینم توی یه تستی که مفهومش را سکوت و خاموشی گرفته بود و الان متوجه شدم .
البته اگه درست متوجه شده باشم .
پ.ن : اون ساز هم فکنم سازی که توی ذهنه من هست نیست یعنی همون الات موسیقی حالا نه صرفا ساز دهانی درسته ؟ -
@danial-hosseiny عا
خب پیر بهش گفت که : اگر میخوای که مثل دف روی جراحت نداشته باشی (از اون جهت که دف را هعی توی آهنگ سازی میزنن . عا البته اینکه دوستان میگن ساز دف من نمیدونم اشتباه متوجه شدم ولی توی شهر ما دف ساز نیست یعنی اون دید سازی که من دارم را نداره مثل تبله) مثل چنگ (که اینجا نشون به اون خمیدگی چنگ داره که مثلا سر به زیره ) سر به زیر و ساکت باش .
پ.ن : اون ساز هم فکنم سازی که توی ذهنه من هست نیست یعنی همون الات موسیقی حالا نه صرفا ساز دهانی درسته ؟ -
@danial-hosseiny عا
پ.ن : اون ساز هم فکنم سازی که توی ذهنه من هست نیست یعنی همون الات موسیقی حالا نه صرفا ساز دهانی درسته ؟@mitra-ism-rahmani
آری. مفهومی که برداشت کردی درسته.
ولی اصلا توضیحت درمورد دف رو نفهمیدم. -
@mitra-ism-rahmani
آری. مفهومی که برداشت کردی درسته.
ولی اصلا توضیحت درمورد دف رو نفهمیدم. -
@danial-hosseiny
چرت و پرت بودساز را فکر میکردم فقط به ساز های دهانی میگن ساز ( مثل نی ) بعد فهمیدم کلا به هر نوع الات موسیقی میگن ساز .
@mitra-ism-rahmani خسه نباشی.
-
@mitra-ism-rahmani خسه نباشی.