موازنه
-
@Alzahra-Daftar
سلام زهرا ببخشید منشنتو الان دیدم راستش من تو این مباحث خیلی داغونم🙏🏻💔 -
والا از دیشب منتظرم حامد صباحی اینجا ویدیو تحلیلشو بفرسته😕
-
@حامد-صباحی
-
@سمیه-صادقلو موازنه AS2 و دو تا فراورده اول که کاری نداره همون روش عادی خودمونه برای موازنه دوتا واکنش دهنده دوم و فراورده اخر میشه هم باید بدونیم که ضریبn ها باید برابر باشه پس برای جفتشون a میزاریم و میمونن فقطh2o که اونم b بزارین حل کنید خودتون متوجه میشین سخت نیس....
😂😶اره گزینه نیس دستتون بستس
-
@سمیه-صادقلو موازنه AS2 و دو تا فراورده اول که کاری نداره همون روش عادی خودمونه برای موازنه دوتا واکنش دهنده دوم و فراورده اخر میشه هم باید بدونیم که ضریبn ها باید برابر باشه پس برای جفتشون a میزاریم و میمونن فقطh2o که اونم b بزارین حل کنید خودتون متوجه میشین سخت نیس....
😂😶اره گزینه نیس دستتون بستس
Mahan Xodayi 2
آها با ریاضی ن اونو بلدم با اکسایش کاهش چجوری میشه؟
😂🥲 -
Mahan Xodayi 2
آها با ریاضی ن اونو بلدم با اکسایش کاهش چجوری میشه؟
😂🥲@سمیه-صادقلو با اکسایش کاهشم میشه منتها حوصله میخاد بابد دونه دونه حساب کرد ضرب کرد در غرببه های اکسایشی و...دوباره از نو
-
@سمیه-صادقلو با اکسایش کاهشم میشه منتها حوصله میخاد بابد دونه دونه حساب کرد ضرب کرد در غرببه های اکسایشی و...دوباره از نو
Mahan Xodayi 2
میشه لطفاً با اکسایش کاهش حل کنید🙏🏻✨ -
Mahan Xodayi 2
میشه لطفاً با اکسایش کاهش حل کنید🙏🏻✨@سمیه-صادقلو چشم حل میکنم میفرستم
-
@سمیه-صادقلو چشم حل میکنم میفرستم
Mahan Xodayi 2
ممنونم ببخشید زحمت میشه🙏🏻🌺 -
Mahan Xodayi 2
ممنونم ببخشید زحمت میشه🙏🏻🌺@سمیه-صادقلو ن باوا چ حرفیه😅
-
@سمیه-صادقلو
@Mr-Wick
سلام ببخشین از دیروز به امروز نتونستم آنلاین بشم تا چند دقیقه دیگه ضبط می کنم می فرستم -
Mahan Xodayi 2
میشه لطفاً با اکسایش کاهش حل کنید🙏🏻✨@سمیه-صادقلو
البته دو هشت رو میشه ساده هم کرد

یکم ی جوریه اصن روش خوبی نیس،خودتونم یبار اعداد اکسایشی رو بنویسین حل میشه -
@Mr-Wick
قانون کلی موازنه به روش اکسایش و کاهش رو می دونی یا اونم تو فیلم توضیح بدم؟ -
@سمیه-صادقلو
البته دو هشت رو میشه ساده هم کرد

یکم ی جوریه اصن روش خوبی نیس،خودتونم یبار اعداد اکسایشی رو بنویسین حل میشهMahan Xodayi 2
ممنونم 🙏🏻✨ -
@سمیه-صادقلو
@Mr-Wick
سلام ببخشین از دیروز به امروز نتونستم آنلاین بشم تا چند دقیقه دیگه ضبط می کنم می فرستم@حامد-صباحی
تشکر🙏🏻✨ -
@Alzahra-Daftar
این درسته -
به نظرم روش اکسایش و کاهش برای موازنه های پیچیده تر رو یاد نگیرین بهتره چون قاطی می کنین
همون روش تعیین معادله خوبه
ولی الان @Mr-Wick قانون کلی اکسایش و کاهش رو بلدی ؟ -
به نظرم روش اکسایش و کاهش برای موازنه های پیچیده تر رو یاد نگیرین بهتره چون قاطی می کنین
ولی الان @Mr-Wick قانون کلی اکسایش و کاهش رو بلدی ؟@حامد-صباحی در موازنه گفته است:
ولی الان @Mr-Wick قانون کلی اکسایش و کاهش رو بلدی ؟یا توضیح می خواد روشش؟
-
ولی الان @Mr-Wick قانون کلی اکسایش و کاهش رو بلدی ؟@حامد-صباحی بلدم...وهمیشه با این راه جواب گرفتم این یدونه رو نمیتونم تا ته برم