موازنه
-
@حامد-صباحی
-
@سمیه-صادقلو موازنه AS2 و دو تا فراورده اول که کاری نداره همون روش عادی خودمونه برای موازنه دوتا واکنش دهنده دوم و فراورده اخر میشه هم باید بدونیم که ضریبn ها باید برابر باشه پس برای جفتشون a میزاریم و میمونن فقطh2o که اونم b بزارین حل کنید خودتون متوجه میشین سخت نیس....
😂😶اره گزینه نیس دستتون بستس
-
@سمیه-صادقلو موازنه AS2 و دو تا فراورده اول که کاری نداره همون روش عادی خودمونه برای موازنه دوتا واکنش دهنده دوم و فراورده اخر میشه هم باید بدونیم که ضریبn ها باید برابر باشه پس برای جفتشون a میزاریم و میمونن فقطh2o که اونم b بزارین حل کنید خودتون متوجه میشین سخت نیس....
😂😶اره گزینه نیس دستتون بستس
Mahan Xodayi 2
آها با ریاضی ن اونو بلدم با اکسایش کاهش چجوری میشه؟
😂🥲 -
Mahan Xodayi 2
آها با ریاضی ن اونو بلدم با اکسایش کاهش چجوری میشه؟
😂🥲@سمیه-صادقلو با اکسایش کاهشم میشه منتها حوصله میخاد بابد دونه دونه حساب کرد ضرب کرد در غرببه های اکسایشی و...دوباره از نو
-
@سمیه-صادقلو با اکسایش کاهشم میشه منتها حوصله میخاد بابد دونه دونه حساب کرد ضرب کرد در غرببه های اکسایشی و...دوباره از نو
Mahan Xodayi 2
میشه لطفاً با اکسایش کاهش حل کنید🙏🏻✨ -
Mahan Xodayi 2
میشه لطفاً با اکسایش کاهش حل کنید🙏🏻✨@سمیه-صادقلو چشم حل میکنم میفرستم
-
@سمیه-صادقلو چشم حل میکنم میفرستم
Mahan Xodayi 2
ممنونم ببخشید زحمت میشه🙏🏻🌺 -
Mahan Xodayi 2
ممنونم ببخشید زحمت میشه🙏🏻🌺@سمیه-صادقلو ن باوا چ حرفیه😅
-
@سمیه-صادقلو
@Mr-Wick
سلام ببخشین از دیروز به امروز نتونستم آنلاین بشم تا چند دقیقه دیگه ضبط می کنم می فرستم -
Mahan Xodayi 2
میشه لطفاً با اکسایش کاهش حل کنید🙏🏻✨@سمیه-صادقلو
البته دو هشت رو میشه ساده هم کرد

یکم ی جوریه اصن روش خوبی نیس،خودتونم یبار اعداد اکسایشی رو بنویسین حل میشه -
@Mr-Wick
قانون کلی موازنه به روش اکسایش و کاهش رو می دونی یا اونم تو فیلم توضیح بدم؟ -
@سمیه-صادقلو
البته دو هشت رو میشه ساده هم کرد

یکم ی جوریه اصن روش خوبی نیس،خودتونم یبار اعداد اکسایشی رو بنویسین حل میشهMahan Xodayi 2
ممنونم 🙏🏻✨ -
@سمیه-صادقلو
@Mr-Wick
سلام ببخشین از دیروز به امروز نتونستم آنلاین بشم تا چند دقیقه دیگه ضبط می کنم می فرستم@حامد-صباحی
تشکر🙏🏻✨ -
@Alzahra-Daftar
این درسته -
به نظرم روش اکسایش و کاهش برای موازنه های پیچیده تر رو یاد نگیرین بهتره چون قاطی می کنین
همون روش تعیین معادله خوبه
ولی الان @Mr-Wick قانون کلی اکسایش و کاهش رو بلدی ؟ -
به نظرم روش اکسایش و کاهش برای موازنه های پیچیده تر رو یاد نگیرین بهتره چون قاطی می کنین
ولی الان @Mr-Wick قانون کلی اکسایش و کاهش رو بلدی ؟@حامد-صباحی در موازنه گفته است:
ولی الان @Mr-Wick قانون کلی اکسایش و کاهش رو بلدی ؟یا توضیح می خواد روشش؟
-
ولی الان @Mr-Wick قانون کلی اکسایش و کاهش رو بلدی ؟@حامد-صباحی بلدم...وهمیشه با این راه جواب گرفتم این یدونه رو نمیتونم تا ته برم
-
سلام اینو لطفا موازنه کنید.

@Mr-Wick
سلام تو این روش اکسایش و کاهش مرحله اول تعیین عدد اکسایش هست اش
بعدش اش باید تغییرات عدد اکسایش عنصری رو که اعداد اکسایش تغییر کرده ضربدر زیروند اون عنصر کنی و بدی به عنوان ضریب واکنش دهنده دیگر
تعیین عدد اکسایش رو روی هر عنصر کشیدم
بعدش تغییر اش رو حساب کردم
تو مرحله بعد که این کار رو انجام دادی میری سراغ موازنه کل واکنش اون ضریب های قرمز حاصل تعیین عدد اکسایش مرحله اول هست
بعدش با رنگ سبز موازنه کردم

البته این روش موازنه با روش اکسایش و کاهش استثناها و قانون خاص خودشو داره که بنظر من یاد نگیرین بهتره
و اگر هم قبلا با این روش می رفتین اصلا این روش رو فراموش کنین
این روش برای موازنه هایی که دو عنصر اکسایش و کاهش یافتم کاربرد داره بقیه اش استثنا دارهامیدوارم متوجه شده باشی 🙏🏻🙏🏻🌹🌹
ببخشین تاخیر داشتم 🌺🌸 -
@حامد-صباحی بلدم ولی اگه خواستی توضیح بده بقیه عزیزان هم یاد بگیرن
-
@Mr-Wick
ارسال کردم