اسلوب معادله سنجش
-
Sara_R
این بیت تشبیه و تناقض نداره
ایهام تناسب داره
پرده: نوای موسیقی.... حجاب و پوشش
جواب درست احتمالا دو باشه...نیست؟؟
وقتی اسلوب داشته باشه دیگه تشبیه رو نمیتونیم اجزای متناظر باهم بگیریم.سید حسین حسینی 0
بو میتونه ایهامش باشه. ولی مطمئن نیستم دربارش.
معنی: احتمالا برگ گل همون گلبرگ گل باشه که میگه به خاطر انها ارزو یا بوی گل فاش شد..... و بی پرده کردن راز هم یعنی افشا شدن راز ها که احتمالا راز استعاره از چیزی هست..... وشاعر میگه به خاطر ناله ها مرتب و منظمم هم این راز فاش شد
اسلوب و اجزای متناظر:
برگ گل~ناله و پردهای من
رسوا شد~پرده دریده شده
بوی گل~راز -
سلام دوستان
این بیت به نظرتون اسلوب داره یانه؟آنچنان کز برگ گل گردید رسوا بوی گل
پرده بسیار من بی پرده کرد این راز راSara_R
تستش هم قطعا اشکال داره با این وجود دو تا سه گزینه میتونه درست باشه. -
سلام دوستان
این بیت به نظرتون اسلوب داره یانه؟آنچنان کز برگ گل گردید رسوا بوی گل
پرده بسیار من بی پرده کرد این راز راSara_R سلام یه قواعدی هست که درمعناوخوده شعراگر تشخیص داده بشه واون شعررعایتش کرده باشه اسلوب معادله میشه اسلوب معادله هم سه تاراه تشخیص داره که یکیش اگراشتباه نکنم کلمه ی همانطوردرمعنای شعربیاداون دوتاراهشو متاسفانه یادم رفته
-
Sara_R
سلام.
آنچنان که از برگ گل بوی گل رسوا گردید
پردهٔ بسیار من این راز را بیپرده کردواللا منطقی بخوای به قضیه نگاه کنی، شاعر اومده توی مصرع اول یه مثال و مصداقی رو برای مصرع دوم آورده و خودش این رو اذعان کرده.
یعنی گفته به همون شکلیه که از برگ گل بوی گل فاش شد، پرده و پوشش زیاد من این راز رو بیپرده کرد.
یعنی درواقع اون همونطوری کهای که ما قرار میدیم برای فهم اسلوب، توی خود بیته. که خب برای همین به نظر من خیلی جالب نیست اینو بخوایم اسلوب بگیریم.@danial-hosseiny
ممنونم -
Sara_R
این بیت تشبیه و تناقض نداره
ایهام تناسب داره
پرده: نوای موسیقی.... حجاب و پوشش
جواب درست احتمالا دو باشه...نیست؟؟
وقتی اسلوب داشته باشه دیگه تشبیه رو نمیتونیم اجزای متناظر باهم بگیریم.سید حسین حسینی 0 نه جواب 4 هست
تناقض که داره -
Sara_R سلام یه قواعدی هست که درمعناوخوده شعراگر تشخیص داده بشه واون شعررعایتش کرده باشه اسلوب معادله میشه اسلوب معادله هم سه تاراه تشخیص داره که یکیش اگراشتباه نکنم کلمه ی همانطوردرمعنای شعربیاداون دوتاراهشو متاسفانه یادم رفته
Haniyeh Ahmadi استاد ما میگفت اینک همانطور که بین مصراع ها بگذاریم شرط لازمه اما کافی نیست
بیتی داریم که میتونیم بین مصراع ها همانطور که بگذاریم اما لزوما اسلوب نیستممنونم
-
سید حسین حسینی 0 نه جواب 4 هست
تناقض که دارهSara_R
بی پرده کردن راز؟این احتمالاتناقض هست که از چشمم افتاد به هر حال گزینه دوهم درسته چون ایهام تناسب داره. -
Sara_R خواهش میکنم
-
Sara_R خواهش میکنم
@danial-hosseiny به نظرتون ایهام تناسب داره؟
-
Sara_R
بعید میدونم. نه «پرده» و نه «بو» رو نتونستم با چیزی تناسب درنظر بگیرم براش... -
Sara_R
بعید میدونم. نه «پرده» و نه «بو» رو نتونستم با چیزی تناسب درنظر بگیرم براش...@danial-hosseiny ممنونم
-
Sara_R خواهش میکنم