مفهوم
-
سلام...فک کنم اینجوری باشه که فرع باید از اصل خود آگاهی داشته باشه ..همنطور که شیشه با اینکه ب سامان رسیده اما از ریشه خودش که همون سنگه نا اگاه نیست ...
-
سلام
فرع را از اصل خویش آگاه باید زیستن
شیشه را سامان مستی غافل از خارا نکرد
این معنی ومفهومش چی میگه؟
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@Mr-Wick سلام
بنظرم یعنی یه چیزی تو مایه های هرچیزی جای خودش
یعنی مثلا حواست باشه کی چه کاری رو انجام بدی
فرعیات خوبه اما نباید تورو از اصل ماجرا غافل کنه -
سلام...فک کنم اینجوری باشه که فرع باید از اصل خود آگاهی داشته باشه ..همنطور که شیشه با اینکه ب سامان رسیده اما از ریشه خودش که همون سنگه نا اگاه نیست ...
haniye -y- خب اینی که شما میگین ینی اینکه فرع به اصل برمیگرده؟
-
@Mr-Wick سلام
بنظرم یعنی یه چیزی تو مایه های هرچیزی جای خودش
یعنی مثلا حواست باشه کی چه کاری رو انجام بدی
فرعیات خوبه اما نباید تورو از اصل ماجرا غافل کنه@Ali-Valicheki ینیداصل به فرع برمیگرده؟
یا اون یه چیز دیگه س؟ -
@Mr-Wick آره یه همچین چیزی داره
میگه نباید یادت بره از کجا به کجا رسیدی -
@Ali-Valicheki خب اونموقع جواب می شد که...جواب این بود که گزینه ای رو که میگه فرع به اصل برمیگرده روانتخاب کنید.
اینم توش بود یکی دیگه هم بود.
این بود
هین خموش کن به اصل راجع شو/دیده راجعون نمی خسبد جواب این بود.
من میخوام بدونم معنی اینی که نوشتم چیه ینی عنوان تاپیک منظورمه -
@Ali-Valicheki خب اونموقع جواب می شد که...جواب این بود که گزینه ای رو که میگه فرع به اصل برمیگرده روانتخاب کنید.
اینم توش بود یکی دیگه هم بود.
این بود
هین خموش کن به اصل راجع شو/دیده راجعون نمی خسبد جواب این بود.
من میخوام بدونم معنی اینی که نوشتم چیه ینی عنوان تاپیک منظورمه@Mr-Wick خب آره این بیت به اصل برگشتنه
ولی بیت تاپیک
بیشتر میگه حواست باشه از کجا اومدی و اصل و فرع و قاطی نکن -
haniye -y- خب اینی که شما میگین ینی اینکه فرع به اصل برمیگرده؟
@Mr-Wick نه فکر نکنم بازگشت به اصل باشه منظورش...:/ کلا فقط درمورد اگاه بودن و فراموش نکردن اصل اینا حرف زده ینی درکل لزوم اگاهی به اصل خود ...بازگشت رو حقیقتا نمیدونم بشه گفت اصلا..
-
@Mr-Wick خب آره این بیت به اصل برگشتنه
ولی بیت تاپیک
بیشتر میگه حواست باشه از کجا اومدی و اصل و فرع و قاطی نکن@Ali-Valicheki 😐میگم فرع به اصل برمیگرده میگی آره یه همچین چیزی آخه😐🤕
الان اینو من بگیرم که میگه فراموش نکن از کجا اومدی؟ -
@Mr-Wick نه فکر نکنم بازگشت به اصل باشه منظورش...:/ کلا فقط درمورد اگاه بودن و فراموش نکردن اصل اینا حرف زده ینی درکل لزوم اگاهی به اصل خود ...بازگشت رو حقیقتا نمیدونم بشه گفت اصلا..
haniye -y- آهان خیلی ممنون🙏🏼
-
@Ali-Valicheki 😐میگم فرع به اصل برمیگرده میگی آره یه همچین چیزی آخه😐🤕
الان اینو من بگیرم که میگه فراموش نکن از کجا اومدی؟@Mr-Wick نه فکر کردم اون سوال رو پرسیدید یعنی کتاب گفته موضوعش اینه...واسه هین فتم یه همچین چیزی
.
ولی از نظر خودم این بیت تاپیک یعنی توجه به فرعیات از اصل دورت نکنه و دچار غفلت نشیم
مصراع ۲شم بنظرم مثالیه واسه مصراع۱ -
@Mr-Wick نه فکر کردم اون سوال رو پرسیدید یعنی کتاب گفته موضوعش اینه...واسه هین فتم یه همچین چیزی
.
ولی از نظر خودم این بیت تاپیک یعنی توجه به فرعیات از اصل دورت نکنه و دچار غفلت نشیم
مصراع ۲شم بنظرم مثالیه واسه مصراع۱@Ali-Valicheki ممنون🙏🏼🌹
-
M Mr. Wick has marked this topic as solved on