قرابت سنجش
-
Sara_R
@Mr-Wick
Matin Mousavi 1
mahdi shokry
دوست دارم تحلیل هر چهارتاتونو بخونم بعد نظرمو بگم چون به نظرم جواب خیلی واضحه...@danial-hosseiny من نوشتم همین پایینه زیر پیامت
-
Sara_R با قسمت دومش اره هرچند ناقصه.
من با فهمیدن خودم میگم...ینی اونحوری که فهمیدم...بنظرم گفته که وقتی عشق تورو به قلبم انداخت روزگار از عقل و منطق دوور شدم و ینی تقابل عقل و عشق@Mr-Wick در قرابت سنجش گفته است:
من با فهمیدن خودم میگم...ینی اونحوری که فهمیدم...بنظرم گفته که وقتی عشق تورو به قلبم انداخت روزگار از عقل و منطق دوور شدم و ینی تقابل عقل و عشقممنونم
این یعنی مذموم دور اندیشی؟ -
Sara_R
@Mr-Wick
Matin Mousavi 1
mahdi shokry
دوست دارم تحلیل هر چهارتاتونو بخونم بعد نظرمو بگم چون به نظرم جواب خیلی واضحه...@danial-hosseiny
من بیت بیت میگم مفهموم خیلی کلی خودمو که شاید اشتباه باشه😁😶
۱.میگ که عقل دوراندیشم باعث شد دیوونه بشم
۲.میگه عقل نمیفهمه که جان رو فدا کردن چه اسایشی داره یه همچین چیزایی
۳.همینکه عاشقت شدم عقلم پرید
۴.کسی که عاشقه ، عقل و فکر و رو اینا به کارش نمیادیا معنی بیتارو نمیفمم یا صورت سوالو
یا هیچکدومو😂😂
بیت اول داره میگه دوراندیشی نکن دیوونه میشی😶
یعنی مذموم دوراندیشی
اشتباه میگم؟ -
@Mr-Wick
نه. تحلیل خودت رو میخوام. قبل اینکه بدونی پاسخنامه چی گفته. -
@danial-hosseiny
من بیت بیت میگم مفهموم خیلی کلی خودمو که شاید اشتباه باشه😁😶
۱.میگ که عقل دوراندیشم باعث شد دیوونه بشم
۲.میگه عقل نمیفهمه که جان رو فدا کردن چه اسایشی داره یه همچین چیزایی
۳.همینکه عاشقت شدم عقلم پرید
۴.کسی که عاشقه ، عقل و فکر و رو اینا به کارش نمیادیا معنی بیتارو نمیفمم یا صورت سوالو
یا هیچکدومو😂😂
بیت اول داره میگه دوراندیشی نکن دیوونه میشی😶
یعنی مذموم دوراندیشی
اشتباه میگم؟Sara_R
بیت اول میگه:«عقل دوراندیش رو آزمایش کردم.(به درد نمیخوره) بعد از این دیوونه میشم.» -
Sara_R
بیت اول میگه:«عقل دوراندیش رو آزمایش کردم.(به درد نمیخوره) بعد از این دیوونه میشم.»@danial-hosseiny خو همین
این نکوهش دوراندیشی رو نمیگه؟ -
Sara_R
چرا. داره نکوهش عقل و دوراندیشی رو انجام میده. -
Sara_R
چرا. داره نکوهش عقل و دوراندیشی رو انجام میده.@danial-hosseiny اوه هی یادم میره گفته به جز😶
-
@Mr-Wick در قرابت سنجش گفته است:
من با فهمیدن خودم میگم...ینی اونحوری که فهمیدم...بنظرم گفته که وقتی عشق تورو به قلبم انداخت روزگار از عقل و منطق دوور شدم و ینی تقابل عقل و عشقممنونم
این یعنی مذموم دور اندیشی؟Sara_R در قرابت سنجش گفته است:
@Mr-Wick در قرابت سنجش گفته است:
این یعنی مذموم دور اندیشی؟@Mr-Wick
ببخشید من دوباره یادم رفت گفته به جز😁 -
سلام دوستان
به نظرتون گزینه چنده؟

فهمیدم
همگی ممنونم🌸
@danial-hosseiny
@Mr-Wick
Matin Mousavi 1
mahdi shokry -
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
فهمیدم
همگی ممنونم🌸
@danial-hosseiny
@Mr-Wick
Matin Mousavi 1
mahdi shokrySara_R خواهش میکنم♥
همیشه سؤالات رو دقیق بخونید و دور کلمات مهم صورت سؤال خط بکشید.
حتی میتونید سر جلسه مداد رنگی ببرید و دور این لغات خط رنگی بکشید... -
@danial-hosseiny من اول به اون کلمه آهر سئوال که گفت به جز دقت نکردم برا همین هرچی در مورد مذمت بود روگفتم ینی همه شو😅😂بعدش گفتم جواب چنده؟گفتن سه به صورت سئوال نگا کردم دیدم گفته همه شون بغیر از گزینه سه مذمت میکنه...
Sara_R
منظور سئوال اینه که دور اندیشی عقل رو بد ندونه...
گزینه سه میگه که من اون روزی که عاشق تو شدم عقل رو کنار گذاشتم...ینی از عقل که چیز خوبیه دور شدم...الان هر سه گزینه دیگه میگن عقل چیه اه اه تخ تخ😂😅این تفاوت عقل و عشق میگه@danial-hosseiny چون گفتی تحلیلتو بگوگفتم.
-
Sara_R خواهش میکنم♥
همیشه سؤالات رو دقیق بخونید و دور کلمات مهم صورت سؤال خط بکشید.
حتی میتونید سر جلسه مداد رنگی ببرید و دور این لغات خط رنگی بکشید...@danial-hosseiny اره همیشه همینکارو میکنم
این از دستم در رفت سر جلسه :(
ممنون -
@danial-hosseiny من اول به اون کلمه آهر سئوال که گفت به جز دقت نکردم برا همین هرچی در مورد مذمت بود روگفتم ینی همه شو😅😂بعدش گفتم جواب چنده؟گفتن سه به صورت سئوال نگا کردم دیدم گفته همه شون بغیر از گزینه سه مذمت میکنه...
Sara_R
گزینه سه میگه که من اون روزی که عاشق تو شدم عقل رو کنار گذاشتم...ینی از عقل که چیز خوبیه دور شدم...الان هر سه گزینه دیگه میگن عقل چیه اه اه تخ تخ😂😅این تفاوت عقل و عشق میگه@danial-hosseiny چون گفتی تحلیلتو بگوگفتم.
@Mr-Wick بلی بلی ممنونم🌸
-
Sara_R
@Mr-Wick
ممنون که گفتی♥
میخواستم متوجه مشکلتون بشم که احتمالا بقیه هم همین اشتباهو داشتن. حتما همیشه صورت سؤال رو دقیق مطالعه کنید... ♥ -
@Mr-Wick
ممنون که گفتی♥
میخواستم متوجه مشکلتون بشم که احتمالا بقیه هم همین اشتباهو داشتن. حتما همیشه صورت سؤال رو دقیق مطالعه کنید... ♥@danial-hosseiny خواهش میکنم.
حتما. ممنونم🙏 -
@Mr-Wick خواهش میکنم♥