قرابت
-
سلام میشه این دو سوال رو تحلیل کنید
-
-
F Faez Fateminia marked this topic as a question on
-
Faez Fateminia
سلام.
درمورد سؤال اولت:
عبارت اول میگه که زمین از آسمان هدیه داره و آسمان از سمت زمین گرد و غبار.
عبارت دوم میگه که علم برای پرورش دادن دینه نه خوردنِ دنیوی.
عبارت سوم میگه که عالمِ بدکار، مثل کوریه که مشعل دستش گرفته باشه.
عبارت چهارم میگه که تا وقتی که میشه با پول کاریو درست کرد، اینکه جانت رو درخطر بندازی شایسته نیست.و خب عبارت اول بیشتر از همه مفهوم صورت سؤال رو داره...
درمورد سؤال دومت:
عبارت صحیح بیت اول:
باز از یادش رود توبه و انین
کاوهن الرحمن کید الکاذبین
(که عملا طراح خودش یه بیتی رو گفته برای خودش...)
میگه که باز توبه از یادش میره و اَنین (سبو) دستش میگیره. که سستترین بخشندگان، مکارترین دروغگوها هستن. (یا شاید که سست میکند خداوند، مکر دروغگویان رو)
بیت دوم میگه که چون ابوبکر صدیق از بلالِ خوش نفس و پاکنفس این حرفا رو شنید، از توبه دادنش دست شست و بیخیالش شد.
بیت سوم میگه که رها کن تا او بگه خاموش باش و توبه کن. چونکه اون دلدار خودش دوست داره به سمت توبه کاران بره.
بیت چهارم میگه که وحشی چجوری از پیاله توبه کنه؟! وقتی که به او در آغاز پیاله حواله کردن.
و خب طبیعتا بیت چهارم جواب ماست... -
Faez Fateminia سلام این سوال اولیه ضرب المثله باید معنی که این ضرب مثل توگزینه هاست روبزنی گزینه اول درسته چون معنی ضرب ومثل به صورت شعربیان کرده سوال دومتم بازم همون گزینه اول درسته چون مفهومشو میگه باید شاعرناتوان باشه برای توبه کردن اما بیت اول بهش اشاره نکرده همه درموردتوبه وناتوانی میگن اما بیت اول باتوکل به خداتوبه کرده حالا من معنی همه شونو مینویسم که متوجه بشی
-
Faez Fateminia
سلام.
درمورد سؤال اولت:
عبارت اول میگه که زمین از آسمان هدیه داره و آسمان از سمت زمین گرد و غبار.
عبارت دوم میگه که علم برای پرورش دادن دینه نه خوردنِ دنیوی.
عبارت سوم میگه که عالمِ بدکار، مثل کوریه که مشعل دستش گرفته باشه.
عبارت چهارم میگه که تا وقتی که میشه با پول کاریو درست کرد، اینکه جانت رو درخطر بندازی شایسته نیست.و خب عبارت اول بیشتر از همه مفهوم صورت سؤال رو داره...
درمورد سؤال دومت:
عبارت صحیح بیت اول:
باز از یادش رود توبه و انین
کاوهن الرحمن کید الکاذبین
(که عملا طراح خودش یه بیتی رو گفته برای خودش...)
میگه که باز توبه از یادش میره و اَنین (سبو) دستش میگیره. که سستترین بخشندگان، مکارترین دروغگوها هستن. (یا شاید که سست میکند خداوند، مکر دروغگویان رو)
بیت دوم میگه که چون ابوبکر صدیق از بلالِ خوش نفس و پاکنفس این حرفا رو شنید، از توبه دادنش دست شست و بیخیالش شد.
بیت سوم میگه که رها کن تا او بگه خاموش باش و توبه کن. چونکه اون دلدار خودش دوست داره به سمت توبه کاران بره.
بیت چهارم میگه که وحشی چجوری از پیاله توبه کنه؟! وقتی که به او در آغاز پیاله حواله کردن.
و خب طبیعتا بیت چهارم جواب ماست...Haniyeh Ahmadi
@danial-hosseiny
ممنون که وقت گذاشتید -
F Faez Fateminia has marked this topic as solved on
-
Haniyeh Ahmadi
@danial-hosseiny
ممنون که وقت گذاشتیدFaez Fateminia خواهش میکنم🥰
-
Faez Fateminia سلام این سوال اولیه ضرب المثله باید معنی که این ضرب مثل توگزینه هاست روبزنی گزینه اول درسته چون معنی ضرب ومثل به صورت شعربیان کرده سوال دومتم بازم همون گزینه اول درسته چون مفهومشو میگه باید شاعرناتوان باشه برای توبه کردن اما بیت اول بهش اشاره نکرده همه درموردتوبه وناتوانی میگن اما بیت اول باتوکل به خداتوبه کرده حالا من معنی همه شونو مینویسم که متوجه بشی
Haniyeh Ahmadi
یه سری توضیحاتی میدی معمولا که خب همه در نگاه اول میدونن..همهٔ ما میدونیم صورت سؤال تست اول ضرب المثله. تحلیل کردن چیز متفاوتی از گفتنِ این عباراته. برای مثال پیام خود من رو توی این تاپیک بخون.
و اینکه سؤالات رو هم درست بخون.
سؤال دوم گزینهای رو میخواد که شاعر توان توبه کردن نداره.
و جواب گزینهٔ چهاره. -
Haniyeh Ahmadi
@danial-hosseiny
ممنون که وقت گذاشتیدFaez Fateminia خواهش میکنم
-
Faez Fateminia خواهش میکنم
@danial-hosseiny یه زحمتی براتون داشتم البته اگه قبول کنید
-
@danial-hosseiny یه زحمتی براتون داشتم البته اگه قبول کنید
Faez Fateminia
بگو تا ببینم چه کمکی ازم برمیاد. -
Haniyeh Ahmadi
یه سری توضیحاتی میدی معمولا که خب همه در نگاه اول میدونن..همهٔ ما میدونیم صورت سؤال تست اول ضرب المثله. تحلیل کردن چیز متفاوتی از گفتنِ این عباراته. برای مثال پیام خود من رو توی این تاپیک بخون.
و اینکه سؤالات رو هم درست بخون.
سؤال دوم گزینهای رو میخواد که شاعر توان توبه کردن نداره.
و جواب گزینهٔ چهاره.@danial-hosseiny اوکی
-
@danial-hosseiny اوکی
Haniyeh Ahmadi
اوکی = باشه، بله، درسته، صحیح، متوجه شدم، فهمیدم، آهان و و و و -
Haniyeh Ahmadi
اوکی = باشه، بله، درسته، صحیح، متوجه شدم، فهمیدم، آهان و و و و@danial-hosseiny
وات ده فازمن باشمابدحرف زدم بالحن حرف میزنیدمن دعواقراربودکنم باشما که اینجوری حرف میزنید قضیه رو کش میدین
-
@danial-hosseiny
وات ده فازمن باشمابدحرف زدم بالحن حرف میزنیدمن دعواقراربودکنم باشما که اینجوری حرف میزنید قضیه رو کش میدین
Haniyeh Ahmadi
من دعوا نکردم...با لحن بد هم حرف نزدم. معادلای فارسی «اوکی» رو برات نوشتم که استفاده کنی
همچنین درمورد «وات د فاز» هم میتونیم صحبت کنیم...️
-
Faez Fateminia
بگو تا ببینم چه کمکی ازم برمیاد.@danial-hosseiny اول بخاطر دیر جواب دادنم معذرت میخوام
راستش نمیدونم پیامم رو توی تودلی دیدید یا نه حس میکنم خیلی کارا تا کنکور دارم که نکردم و خلاصه خیلی استرس گرفتم برا همین تصمیم گرفتم خیلی کمتر بیام آلا یذره بیشتر درس بخونم
از طرفیم به دوستای آلایی قول دادم که روزانه ۷تا واژه هم آوا بگذارم براشون و هنوز حدودا ۲۰ روز مونده خواستم شما لطف کنید اگه زحمتتون نیست این قول رو شما ادامه بدید یعنی من عکسای باقی مونده رو براتون بفرستم و شما روزانه ۷ تاش رو توی اون تاپیک بذارید
بازم ممنونم -
@danial-hosseiny اول بخاطر دیر جواب دادنم معذرت میخوام
راستش نمیدونم پیامم رو توی تودلی دیدید یا نه حس میکنم خیلی کارا تا کنکور دارم که نکردم و خلاصه خیلی استرس گرفتم برا همین تصمیم گرفتم خیلی کمتر بیام آلا یذره بیشتر درس بخونم
از طرفیم به دوستای آلایی قول دادم که روزانه ۷تا واژه هم آوا بگذارم براشون و هنوز حدودا ۲۰ روز مونده خواستم شما لطف کنید اگه زحمتتون نیست این قول رو شما ادامه بدید یعنی من عکسای باقی مونده رو براتون بفرستم و شما روزانه ۷ تاش رو توی اون تاپیک بذارید
بازم ممنونمFaez Fateminia در قرابت گفته است:
@danial-hosseiny اول بخاطر دیر جواب دادنم معذرت میخوام
بازم ممنونمکمکم میکنید؟
فایل عکسها رو بفرستم؟