Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. پرستاری
برای امتحان فردا سلامت و بهداشت
A
بچه ها یکم استرس دارم همه چی تو ذهنم قاطی پاتی شده شما از معلماتون چیزی شندید ک مثلا توی امتحان باید جمله ها عین خود کتاب باشه؟ ب زبون یکم خودمونی تر و یا متن عین کتاب نباشه اما دقیقا همون منظور باشه کافیه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
سلامت ایسکمی قلبی
Hg L 0H
سلام راستش گروه دیگه ای رو جز اینجا برای سوالات سلامتم نتونستم پیدا کنم میتونین بگین اگه تعریف ایسکمی رو بخوان از کجا تا کجا باید بنویسیم؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا
سوال مشاوره ای
هایپ و انرژی زا
Hg L 0H
سلام قهوه روی من جواب نمیده و بخوام بگم چطوری؟ اینطوری که امروز یه فنجون خوردم و بعدش خوابیدم اصلا انگار نه انگار"نیم ساعت گذشته بود و باید قهوه اثر میکرد اما نکرد" قرص کافئین خیلی خطریه تپش قلبم زیاد میشه نفس تنگی میگیرم اما هایپ و انرژی زا تا حالا امتحان نکردم چطوری بوده؟ کسی خورده؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
وای پی تی
Hg L 0H
سلام مشکلم شده این اپ چند پارت که باهاش میخونم با وجود پاز زدن مطالعه تو برنامه های انتخاب نشده که میرم منو میندازه بیرون:/ هیچ کاریم نمیتونم براش بکنم مجبور میشم گوشی رو ریستارت کنم راه حلی دارین؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
ذخیره سوابق تحصیلی
N
یه سوال داشتم اینکه آیا سوابق تحصیلی سال ۱۴۰۴ برای کنکور سال ۱۴۰۵ ذخیره میشوند؟ اگر بله چجوری میشه تراز دهی ؟یعنی ممکنه تراز کمتری نسبت به سال قبل بده؟ @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @کنکوری @مشاوره-تحصیلی
سوال مشاوره ای
کارت ورود به جلسه نهایی
wanderingW
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
زیست
E
سلام. از اونجایی که در امتحانات نهایی برای زیست نوشتن جزئی و کلمه به کلمه کتاب و به یاد آوردن دقیق مطالب اهمیت زیادی داره، حتما باید برای نهایی یک دور کتاب به صورت کامل خونده بشه و بعد بریم سراغ حل نمونه سوال یا میشه از همون اول فقط نمونه سوال حل کرد؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
هویجججه
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای
برنامه مطالعاتی
ا
سلام بچه ها کسی اینجا برنامه مطالعاتی شروع از تابستونو داره؟ من شروع از آبانم بعد الان نمیخوام کنکور بدم به دلایلی برا سال بعد میخوام بخونم ولی هر کار میکنم برنامه به شروع از تابستان برنمیگرده اگه کسی داره برنامه رو میشه برام بفرسته ممنون میشم
سوال مشاوره ای
مشاوره با متخصصان آلایی
Saki SakiS
سلام خدمت اساتید محترم من می‌خواهم برای سال ۱۴۰۵ بخونم و یک راهنمایی میخواهم که هم برای کنکور بخونم هم ترمیم معدل لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم هردو رو باهم خوب پیش ببرم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره
BasilB
سلام ریحانه هستم دیپلم فنی حرفه ای دارم. هدفم اینه کنکور ریاضی شرکت کنم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم آیا میتونم با فیلم دیدن یاد بگیرم یا اینکه باید برم کلاس؟
سوال مشاوره ای
ترمیم چجوریاست؟
wanderingW
سلام دوستان از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟ مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟ چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغ‌التحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟ من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟ شما چجوری وارد شدین؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
هویجججه
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان
سوال مشاوره ای
عنوان
مهدی سخاویم
سلام جزوه حسابان ۲ تدریس استاد ثابتی رو نمیتونیم دانلود کنیم؟
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
هویجججه
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم
سوال مشاوره ای
دوپینگ403
Hg L 0H
سلام نظرتون در مورد سوالات زیست دوپینگ 403 چیه؟ من مرور مبحثی انجام میدم میخوام محور سوالات هم آزمونی باشه هم استاندارد و ایده ی نو ممنون میشم نظرتون رو بگین @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
لطفاااا اگه اطلاع دارید جواب بدید
F ArmanF
برای نهایی من پارسال تراز دوازدهمم یه ترازی گرفته امسالم تراز نهاییم همون میمونه؟ یا چون ضرایب درسا تغییر کرده ممکنه کم و زیاد بشه؟بعد الان میشه دروس دوازدهم رو تک درس ترمیم کرد؟
سوال مشاوره ای
اختلاف
Hg L 0H
سلام من دوازدهمیم و خب حس میکنم حدودا 2 ماهی میشه که شدیدا با مامانم به اختلاف خوردم بیشتر از دو ماهه ولی این 2 ماه خیلی شدید تر شده به هیچ عنوان نمیتونم صحبتی داشته باشم و دقیقا برای همین حفظ احترام هم هست که به اتاقم پناه میارم اما خیلی جالبه انتظار تحت هر شرایطی از من قبولی پزشکیه خودمم علاقم همین رشتس و واسش تا بتونم میجنگم ولی کسی بوده سال کنکور یه همچین چیزیو تجربه کنه؟ میتونید از حالتون بهم بگین؟ واقعا دوست دارم تنها باشم از همه لحاظ دوست ندارم چیزی بشنوم اما چیزی نگم و همه چیو بریزم تو خودم... @دانشجویان-پزشکی @دوازدهم
سوال مشاوره ای

پرستاری

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
28 دیدگاه‌ها 7 کاربران 697 بازدیدها 7 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • aynaz masoumiA آفلاین
    aynaz masoumiA آفلاین
    aynaz masoumi
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط aynaz masoumi انجام شده

سلام دوستان من این مدت خیلی دست و پا شکسته خوندم مثلا دهم رو کامل خوندم یازدهم هم نصفه و دوازدهم هم از نصفش کمتر خوندم ولی هدفم پرستاریه و منطقه سه هستم.بنظرتون اگه این مباحث خونده رو دوباره مرور کنم قبول میشم؟یا بنظرتون ازمونهایی که دادم رو از دوباره تو خونه انجام بدم و تحلیلشون کنم و چیزی نخونم؟ لطفا کمکم کنید خیلی حال روحیم بده.امروز از استرس میخاستم کتابامو پاره کنم
    دانش-آموزان-آلاء @کنکوریا
    تجربی maryam111

━━─ ᴺᴱᴱᴰ ᴾᴱᴬᶜᴱ •͜• ──⇆

T Hamed.sH dani daniiD اسما نادریا Haniyeh AhmadiH 6 پاسخ آخرین پاسخ
    4
    • aynaz masoumiA aynaz masoumi

سلام دوستان من این مدت خیلی دست و پا شکسته خوندم مثلا دهم رو کامل خوندم یازدهم هم نصفه و دوازدهم هم از نصفش کمتر خوندم ولی هدفم پرستاریه و منطقه سه هستم.بنظرتون اگه این مباحث خونده رو دوباره مرور کنم قبول میشم؟یا بنظرتون ازمونهایی که دادم رو از دوباره تو خونه انجام بدم و تحلیلشون کنم و چیزی نخونم؟ لطفا کمکم کنید خیلی حال روحیم بده.امروز از استرس میخاستم کتابامو پاره کنم
      تجربی maryam111

T آفلاین
      T آفلاین
      Tragic Girl
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

aynaz masoumi سلام آیناز جان
      ببین منم مثه توعم خب؟!
      هدفمم فقد یکی انتخاب نمیکنم برا خودم
      چنتا رشته و دانشگاه
      انگار یه کاسه پر از رشته دانشگاهه من میخام از توشون انتخاب کنم😂
      خب داشتم میگفتم اینک اروم باش
      مثه تو و حتی بدتر از تو خیلی زیاده
      هنوزم دیر نشده
      هنوزم وقت هست
      تو همین حدودا 50 روز میتونی واقعا ایندتو تغییر بدی
      ببین من راستش این اواخخر دچار این شدم ک هی برنامه بریزم و هی عمل نکنم و هی دوباره برنامه و و و
      برا همین یه سری مباحث دیگ چشم بسته از بس خوندم میتونم بگم و دیگ حالم داره بهم میخوره از خوندنشون
      من خودم طول سال ک قلمچی بودم خیلی اهمیت نمیدادم ب قلمچی
      ن تحلیل میکردم و ن هیچی
      برا همین این اواخر تصمیم گرفتم
      ازمونای قلمچی ک تلنبار شده رو همو بیام اول مبحث مثلا زیست قلمچی ازمون 1 مرداد یا هر تاریخی و بخونم بعدش تستای تالیفی کتاب کارمو رندوم بزنم و برم تست ازمون زماندار بزنم
      و وقتی رفتم سراغ ازمونای قلمچی دیگ ک همون مبحثی بود ک قبلا خوندم و فق زماندار میزنم
      و اخرم تستا کنکور
      من الان دارم این کارو انجام میدم
      توعم پیشنهادم اینه فقد با ازمونا و کنکور اینا هم مرور کنی هم مباحث باقیمونده رو ببندی
      نیما ابوالحسنی نیمسال دو دوازدهمشو فقد با ازمونای جامع بست اینو خودم با گوشای خودم تو یه همایش شنیدم

aynaz masoumiA 1 پاسخ آخرین پاسخ
      3

تجربی maryam111

Hamed.sH آفلاین
        Hamed.sH آفلاین
        Hamed.s
        فارغ التحصیلان آلاء

aynaz masoumi
        سلام خسته نباشین آره چرا که نشه شما زمان باقی مانده تا کنکور رو بر فرض مثال ۴۰ روز در نظر بگیرین اگر شما تو این تایم طلایی و زمان باقی مانده بتونیم مطالب مهم رو مرور کنین و اگر هم نخوندین بخونین اونها رو می شه رتبه خیلی خوبی به دست آورد حالا من مطالب مهم هر مبحث رو می فرستم که رو اونها بیشترتمرکز کنین با عمومی های میانگین ۴۰ تا ۵۰ درصد و تخصصی های ۳۰ تا ۴۰ درصد بزنین می تونین بهترین دانشگاه برای پرستاری وحتی فرهنگیان استان خودتون در بیایین

حالا من یه چیز می گم ببینین تو این تایم طلایی باقی مانده چه کار ها که نمیشه کرد شما ۴۰ روز در نظر بگیرین اگر روزی ۱۲ ساعت مطالعه داشته باشین و هر ساعت ۲۰ تا تست کار کنین تو ۴۰ روز میشه ۱۰۰۰۰ تا تست حالا شما هر ۵۰ تستی که می زنین معادل یک تست برای کنکور باشه میشه ۲۰۰ تا سوال کنکور یعنی می تونین از هردرسی درصد بالای ۶۰ ۷۰ به دست بیارین
        پس وقت لازم برای شگفتی رو دارین فقط باید عملی کنین
        حالا این که شما هم قبلا یه مطالبی رو خوندین

من الان براتون مطالب مهمی کنکوری و درصد و کارنامه های قبولی پرستاری رو می فرستم تا این مدت هم پر انرژی بخونین و بدونین که میشه نتیجه گرفت

4
        • T Tragic Girl

aynaz masoumi سلام آیناز جان
          ببین منم مثه توعم خب؟!
          هدفمم فقد یکی انتخاب نمیکنم برا خودم
          چنتا رشته و دانشگاه
          انگار یه کاسه پر از رشته دانشگاهه من میخام از توشون انتخاب کنم😂
          خب داشتم میگفتم اینک اروم باش
          مثه تو و حتی بدتر از تو خیلی زیاده
          هنوزم دیر نشده
          هنوزم وقت هست
          تو همین حدودا 50 روز میتونی واقعا ایندتو تغییر بدی
          ببین من راستش این اواخخر دچار این شدم ک هی برنامه بریزم و هی عمل نکنم و هی دوباره برنامه و و و
          برا همین یه سری مباحث دیگ چشم بسته از بس خوندم میتونم بگم و دیگ حالم داره بهم میخوره از خوندنشون
          من خودم طول سال ک قلمچی بودم خیلی اهمیت نمیدادم ب قلمچی
          ن تحلیل میکردم و ن هیچی
          برا همین این اواخر تصمیم گرفتم
          ازمونای قلمچی ک تلنبار شده رو همو بیام اول مبحث مثلا زیست قلمچی ازمون 1 مرداد یا هر تاریخی و بخونم بعدش تستای تالیفی کتاب کارمو رندوم بزنم و برم تست ازمون زماندار بزنم
          و وقتی رفتم سراغ ازمونای قلمچی دیگ ک همون مبحثی بود ک قبلا خوندم و فق زماندار میزنم
          و اخرم تستا کنکور
          من الان دارم این کارو انجام میدم
          توعم پیشنهادم اینه فقد با ازمونا و کنکور اینا هم مرور کنی هم مباحث باقیمونده رو ببندی
          نیما ابوالحسنی نیمسال دو دوازدهمشو فقد با ازمونای جامع بست اینو خودم با گوشای خودم تو یه همایش شنیدم

aynaz masoumiA آفلاین
          aynaz masoumiA آفلاین
          aynaz masoumi

Tragic Girl مرسی
          اره دیقا منم برنامه میریزم و عمل نه😞
          اره الانم میخام همین کارو کنم
          مرسی💛

━━─ ᴺᴱᴱᴰ ᴾᴱᴬᶜᴱ •͜• ──⇆

T 1 پاسخ آخرین پاسخ
          2
          • Hamed.sH Hamed.s

aynaz masoumi
            سلام خسته نباشین آره چرا که نشه شما زمان باقی مانده تا کنکور رو بر فرض مثال ۴۰ روز در نظر بگیرین اگر شما تو این تایم طلایی و زمان باقی مانده بتونیم مطالب مهم رو مرور کنین و اگر هم نخوندین بخونین اونها رو می شه رتبه خیلی خوبی به دست آورد حالا من مطالب مهم هر مبحث رو می فرستم که رو اونها بیشترتمرکز کنین با عمومی های میانگین ۴۰ تا ۵۰ درصد و تخصصی های ۳۰ تا ۴۰ درصد بزنین می تونین بهترین دانشگاه برای پرستاری وحتی فرهنگیان استان خودتون در بیایین

حالا من یه چیز می گم ببینین تو این تایم طلایی باقی مانده چه کار ها که نمیشه کرد شما ۴۰ روز در نظر بگیرین اگر روزی ۱۲ ساعت مطالعه داشته باشین و هر ساعت ۲۰ تا تست کار کنین تو ۴۰ روز میشه ۱۰۰۰۰ تا تست حالا شما هر ۵۰ تستی که می زنین معادل یک تست برای کنکور باشه میشه ۲۰۰ تا سوال کنکور یعنی می تونین از هردرسی درصد بالای ۶۰ ۷۰ به دست بیارین
            پس وقت لازم برای شگفتی رو دارین فقط باید عملی کنین
            حالا این که شما هم قبلا یه مطالبی رو خوندین

من الان براتون مطالب مهمی کنکوری و درصد و کارنامه های قبولی پرستاری رو می فرستم تا این مدت هم پر انرژی بخونین و بدونین که میشه نتیجه گرفت

aynaz masoumiA آفلاین
            aynaz masoumiA آفلاین
            aynaz masoumi

@حامد-صباحی مرسی واقعا امیدوار شدم
            اره اگه بفرستین ک خوبه
            مرسی🌸

━━─ ᴺᴱᴱᴰ ᴾᴱᴬᶜᴱ •͜• ──⇆

Hamed.sH 1 پاسخ آخرین پاسخ
            2

تجربی maryam111

dani daniiD آفلاین
              dani daniiD آفلاین
              dani danii

aynaz masoumi همینی ک میگی تقریبا شرایط منم هست و خب ی جایی باید تصمیم بگیریم بلند شیم از اول شروع چیزایی ک حال میکنی بخون و اونایی ک میدونی بدت میاد یادت میره بزا کنار جاش ی چیز دگ... یا درس دگ

1

@حامد-صباحی مرسی واقعا امیدوار شدم
                اره اگه بفرستین ک خوبه
                مرسی🌸

Hamed.sH آفلاین
                Hamed.sH آفلاین
                Hamed.s
                فارغ التحصیلان آلاء

aynaz masoumi
                ۲۰۲۲۰۵۱۵_۰۹۳۰۲۸.jpg ۲۰۲۲۰۵۱۵_۰۹۳۲۱۱.jpg ۲۰۲۲۰۵۱۵_۰۹۳۱۵۵.jpg ۲۰۲۲۰۵۱۵_۰۹۳۱۴۰.jpg ۲۰۲۲۰۵۱۵_۰۹۳۱۲۰.jpg ۲۰۲۲۰۵۱۵_۰۹۳۱۰۵.jpg ۲۰۲۲۰۵۱۵_۰۹۳۰۵۲.jpg ۲۰۲۲۰۵۱۵_۰۹۳۰۰۸.jpg ۲۰۲۲۰۵۱۵_۰۹۲۹۴۷.jpg ۲۰۲۲۰۵۱۵_۰۹۲۹۳۱.jpg

مباحث مهم زبان
                صفت و جایگاه صفات اسامی قابل شمارش و غیرقابل شمارش افعال جداشدنی و جدانشدنی جملات معلوم و مجهول ضمایر موصولی
                واژگان کل سه سال به خصوص دوازدهم

مباحث آسان شیمی دهم: فصل‌های یک و دو.مباحث سخت شیمی دهم: فصل سوم.مباحث پر تست شیمی یازدهم: فصل یک و دو.مباحث سخت شیمی یازدهم: فصل سوم.مهمترین مباحث شیمی دوازدهم: فصل سه و چهار.مباحث سخت شیمی یازدهم: فصل یک و دو.

دستور زبان مهم ادبیات کنکور

گروه فعلی ساختار جمله انواع را وابسته‌ها

dani daniiD aynaz masoumiA 2 پاسخ آخرین پاسخ
                2
                • Hamed.sH Hamed.s

aynaz masoumi
                  ۲۰۲۲۰۵۱۵_۰۹۳۰۲۸.jpg ۲۰۲۲۰۵۱۵_۰۹۳۲۱۱.jpg ۲۰۲۲۰۵۱۵_۰۹۳۱۵۵.jpg ۲۰۲۲۰۵۱۵_۰۹۳۱۴۰.jpg ۲۰۲۲۰۵۱۵_۰۹۳۱۲۰.jpg ۲۰۲۲۰۵۱۵_۰۹۳۱۰۵.jpg ۲۰۲۲۰۵۱۵_۰۹۳۰۵۲.jpg ۲۰۲۲۰۵۱۵_۰۹۳۰۰۸.jpg ۲۰۲۲۰۵۱۵_۰۹۲۹۴۷.jpg ۲۰۲۲۰۵۱۵_۰۹۲۹۳۱.jpg

مباحث مهم زبان
                  صفت و جایگاه صفات اسامی قابل شمارش و غیرقابل شمارش افعال جداشدنی و جدانشدنی جملات معلوم و مجهول ضمایر موصولی

مباحث آسان شیمی دهم: فصل‌های یک و دو.مباحث سخت شیمی دهم: فصل سوم.مباحث پر تست شیمی یازدهم: فصل یک و دو.مباحث سخت شیمی یازدهم: فصل سوم.مهمترین مباحث شیمی دوازدهم: فصل سه و چهار.مباحث سخت شیمی یازدهم: فصل یک و دو.

dani daniiD آفلاین
                  dani daniiD آفلاین
                  dani danii

@حامد-صباحی این زده 60 درصد خب کمیش هم ترکیبی فصلای دگ میشن سوالاش مخصوصا مسائل
                  و همین طور عربی

Hamed.sH 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  1

Tragic Girl مرسی
                    اره دیقا منم برنامه میریزم و عمل نه😞
                    اره الانم میخام همین کارو کنم
                    مرسی💛

T آفلاین
                    T آفلاین
                    Tragic Girl

aynaz masoumi قربونت

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    2
                    • dani daniiD dani danii

@حامد-صباحی این زده 60 درصد خب کمیش هم ترکیبی فصلای دگ میشن سوالاش مخصوصا مسائل
                      و همین طور عربی

Hamed.sH آفلاین
                      Hamed.sH آفلاین
                      Hamed.s
                      فارغ التحصیلان آلاء

dani danii
                      این حداقل رو گذاشته همچنین من مسائل مهم کنکور رو نفرستادم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      2

تجربی maryam111

اسما نادریا آفلاین
                        اسما نادریا آفلاین
                        اسما نادری

aynaz masoumi سلام همه ی درس ها رو ۴۰ درصد بزنید میارید ولی تهران نه شهرستان میشه

1

تجربی maryam111

dani daniiD آفلاین
                          dani daniiD آفلاین
                          dani danii

aynaz masoumi حال روحیت بده میشه هیچ چیزی بنظرم جز قرآن و معنیش حالت خوب نمی کنه فک کنم من هر اکثر چیزایی ک ب ذهنم اومده انجام دادم این ی چیز دیگه است

1
                          • dani daniiD dani danii

aynaz masoumi همینی ک میگی تقریبا شرایط منم هست و خب ی جایی باید تصمیم بگیریم بلند شیم از اول شروع چیزایی ک حال میکنی بخون و اونایی ک میدونی بدت میاد یادت میره بزا کنار جاش ی چیز دگ... یا درس دگ

aynaz masoumiA آفلاین
                            aynaz masoumiA آفلاین
                            aynaz masoumi

dani danii اوکی ممنون

━━─ ᴺᴱᴱᴰ ᴾᴱᴬᶜᴱ •͜• ──⇆

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            0
                            • Hamed.sH Hamed.s

aynaz masoumi

مباحث مهم زبان

aynaz masoumiA آفلاین
                              aynaz masoumiA آفلاین
                              aynaz masoumi

@حامد-صباحی مرسی🌸

━━─ ᴺᴱᴱᴰ ᴾᴱᴬᶜᴱ •͜• ──⇆

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              1
                              • اسما نادریا اسما نادری

aynaz masoumi سلام همه ی درس ها رو ۴۰ درصد بزنید میارید ولی تهران نه شهرستان میشه

aynaz masoumiA آفلاین
                                aynaz masoumiA آفلاین
                                aynaz masoumi
                                نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط aynaz masoumi انجام شده

اسما نادری من اصن دانشگاش برام مهم نیست.
                                خب الان همین مباحثی ک خوندم و تحلیل ازمونای سال قبل جواب میده؟؟؟

━━─ ᴺᴱᴱᴰ ᴾᴱᴬᶜᴱ •͜• ──⇆

اسما نادریا 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                0
                                • dani daniiD dani danii

aynaz masoumi حال روحیت بده میشه هیچ چیزی بنظرم جز قرآن و معنیش حالت خوب نمی کنه فک کنم من هر اکثر چیزایی ک ب ذهنم اومده انجام دادم این ی چیز دیگه است

aynaz masoumiA آفلاین
                                  aynaz masoumiA آفلاین
                                  aynaz masoumi

dani danii میدونم چی میگی.
                                  من هر وقت از نمازم غافل میشم تموم زندگیم پر از ناامیدی میشه.
                                  حالاواز امروز شروع کردم مثه قبلا همشو به موقع بخونم

━━─ ᴺᴱᴱᴰ ᴾᴱᴬᶜᴱ •͜• ──⇆

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  1
                                  • A آفلاین
                                    A آفلاین
                                    arman jafari 2
                                    دانش آموزان آلاء

قبول میشی ولی دانشگاه تاپ یکم سخته
                                    مثلا زیر 2 هزار تهران پرستاری قبول میشه

3

اسما نادری من اصن دانشگاش برام مهم نیست.
                                      خب الان همین مباحثی ک خوندم و تحلیل ازمونای سال قبل جواب میده؟؟؟

اسما نادریا آفلاین
                                      اسما نادریا آفلاین
                                      اسما نادری

aynaz masoumi نمیدونم دقیق ولی شروع کن ۶ تا کنکور نظام جدید داخل و خارج رو بزن هدف گذاریت این باشه که از هر ۱۰ تا سوال ۴ تا جواب بدی بیشتر هم شد که بهتر اما حواست باشه منفی نزنی بعد تحلیل کن چه از لحاظ اینکه غلط ها و درست هات چند تاست و چه از لحاظ علمی
                                      این کنکور زدن باعث میشه هر رتبه ای که الان داری نصف بشه
                                      بچه هایی که الان صفرن میتونن از هر ۱۰ تا ۳ تا رو جواب بدن (اینا رو از یه مشاور شنیدم)
                                      تو که تقریبا نصف مباحث و خوندی... ان شاءالله میتونی و
                                      پیشرفت هم میکنی

اسما نادریا aynaz masoumiA 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                      1
                                      • اسما نادریا اسما نادری

aynaz masoumi نمیدونم دقیق ولی شروع کن ۶ تا کنکور نظام جدید داخل و خارج رو بزن هدف گذاریت این باشه که از هر ۱۰ تا سوال ۴ تا جواب بدی بیشتر هم شد که بهتر اما حواست باشه منفی نزنی بعد تحلیل کن چه از لحاظ اینکه غلط ها و درست هات چند تاست و چه از لحاظ علمی
                                        این کنکور زدن باعث میشه هر رتبه ای که الان داری نصف بشه
                                        بچه هایی که الان صفرن میتونن از هر ۱۰ تا ۳ تا رو جواب بدن (اینا رو از یه مشاور شنیدم)
                                        تو که تقریبا نصف مباحث و خوندی... ان شاءالله میتونی و
                                        پیشرفت هم میکنی

اسما نادریا آفلاین
                                        اسما نادریا آفلاین
                                        اسما نادری

اسما نادری اینو یادم رفت بگم به روش سه روز یکبار بزن کنکور ها رو

1
                                        • A arman jafari 2

قبول میشی ولی دانشگاه تاپ یکم سخته
                                          مثلا زیر 2 هزار تهران پرستاری قبول میشه

aynaz masoumiA آفلاین
                                          aynaz masoumiA آفلاین
                                          aynaz masoumi

arman jafari 2 من دانشگاه تاپ نمیخام فقط میخام پرستاری قبول شمممم

━━─ ᴺᴱᴱᴰ ᴾᴱᴬᶜᴱ •͜• ──⇆

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          1
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه