پرستاری
-
@حامد-صباحی این زده 60 درصد خب کمیش هم ترکیبی فصلای دگ میشن سوالاش مخصوصا مسائل
و همین طور عربیdani danii
این حداقل رو گذاشته همچنین من مسائل مهم کنکور رو نفرستادم -
سلام دوستان من این مدت خیلی دست و پا شکسته خوندم مثلا دهم رو کامل خوندم یازدهم هم نصفه و دوازدهم هم از نصفش کمتر خوندم ولی هدفم پرستاریه و منطقه سه هستم.بنظرتون اگه این مباحث خونده رو دوباره مرور کنم قبول میشم؟یا بنظرتون ازمونهایی که دادم رو از دوباره تو خونه انجام بدم و تحلیلشون کنم و چیزی نخونم؟ لطفا کمکم کنید خیلی حال روحیم بده.امروز از استرس میخاستم کتابامو پاره کنم
@دانش-آموزان-آلاء @کنکوریا
تجربی maryam111aynaz masoumi سلام همه ی درس ها رو ۴۰ درصد بزنید میارید ولی تهران نه شهرستان میشه
-
سلام دوستان من این مدت خیلی دست و پا شکسته خوندم مثلا دهم رو کامل خوندم یازدهم هم نصفه و دوازدهم هم از نصفش کمتر خوندم ولی هدفم پرستاریه و منطقه سه هستم.بنظرتون اگه این مباحث خونده رو دوباره مرور کنم قبول میشم؟یا بنظرتون ازمونهایی که دادم رو از دوباره تو خونه انجام بدم و تحلیلشون کنم و چیزی نخونم؟ لطفا کمکم کنید خیلی حال روحیم بده.امروز از استرس میخاستم کتابامو پاره کنم
تجربی maryam111aynaz masoumi حال روحیت بده میشه هیچ چیزی بنظرم جز قرآن و معنیش حالت خوب نمی کنه فک کنم من هر اکثر چیزایی ک ب ذهنم اومده انجام دادم این ی چیز دیگه است
-
aynaz masoumi همینی ک میگی تقریبا شرایط منم هست و خب ی جایی باید تصمیم بگیریم بلند شیم از اول شروع چیزایی ک حال میکنی بخون و اونایی ک میدونی بدت میاد یادت میره بزا کنار جاش ی چیز دگ... یا درس دگ
dani danii اوکی ممنون
-
مباحث مهم زبان
صفت و جایگاه صفات اسامی قابل شمارش و غیرقابل شمارش افعال جداشدنی و جدانشدنی جملات معلوم و مجهول ضمایر موصولی
واژگان کل سه سال به خصوص دوازدهممباحث آسان شیمی دهم: فصلهای یک و دو.مباحث سخت شیمی دهم: فصل سوم.مباحث پر تست شیمی یازدهم: فصل یک و دو.مباحث سخت شیمی یازدهم: فصل سوم.مهمترین مباحث شیمی دوازدهم: فصل سه و چهار.مباحث سخت شیمی یازدهم: فصل یک و دو.
دستور زبان مهم ادبیات کنکور
گروه فعلی ساختار جمله انواع را وابستهها
@حامد-صباحی مرسی
-
aynaz masoumi سلام همه ی درس ها رو ۴۰ درصد بزنید میارید ولی تهران نه شهرستان میشه
اسما نادری من اصن دانشگاش برام مهم نیست.
خب الان همین مباحثی ک خوندم و تحلیل ازمونای سال قبل جواب میده؟؟؟ -
aynaz masoumi حال روحیت بده میشه هیچ چیزی بنظرم جز قرآن و معنیش حالت خوب نمی کنه فک کنم من هر اکثر چیزایی ک ب ذهنم اومده انجام دادم این ی چیز دیگه است
dani danii میدونم چی میگی.
من هر وقت از نمازم غافل میشم تموم زندگیم پر از ناامیدی میشه.
حالاواز امروز شروع کردم مثه قبلا همشو به موقع بخونم -
قبول میشی ولی دانشگاه تاپ یکم سخته
مثلا زیر 2 هزار تهران پرستاری قبول میشه -
اسما نادری من اصن دانشگاش برام مهم نیست.
خب الان همین مباحثی ک خوندم و تحلیل ازمونای سال قبل جواب میده؟؟؟aynaz masoumi نمیدونم دقیق ولی شروع کن ۶ تا کنکور نظام جدید داخل و خارج رو بزن هدف گذاریت این باشه که از هر ۱۰ تا سوال ۴ تا جواب بدی بیشتر هم شد که بهتر اما حواست باشه منفی نزنی بعد تحلیل کن چه از لحاظ اینکه غلط ها و درست هات چند تاست و چه از لحاظ علمی
این کنکور زدن باعث میشه هر رتبه ای که الان داری نصف بشه
بچه هایی که الان صفرن میتونن از هر ۱۰ تا ۳ تا رو جواب بدن (اینا رو از یه مشاور شنیدم)
تو که تقریبا نصف مباحث و خوندی... ان شاءالله میتونی و
پیشرفت هم میکنی -
aynaz masoumi نمیدونم دقیق ولی شروع کن ۶ تا کنکور نظام جدید داخل و خارج رو بزن هدف گذاریت این باشه که از هر ۱۰ تا سوال ۴ تا جواب بدی بیشتر هم شد که بهتر اما حواست باشه منفی نزنی بعد تحلیل کن چه از لحاظ اینکه غلط ها و درست هات چند تاست و چه از لحاظ علمی
بچه هایی که الان صفرن میتونن از هر ۱۰ تا ۳ تا رو جواب بدن (اینا رو از یه مشاور شنیدم)
پیشرفت هم میکنیاسما نادری اینو یادم رفت بگم به روش سه روز یکبار بزن کنکور ها رو
-
قبول میشی ولی دانشگاه تاپ یکم سخته
مثلا زیر 2 هزار تهران پرستاری قبول میشهarman jafari 2 من دانشگاه تاپ نمیخام فقط میخام پرستاری قبول شمممم
-
اسما نادری اینو یادم رفت بگم به روش سه روز یکبار بزن کنکور ها رو
اسما نادری ینی چی؟؟؟
هر سه روز یکی بزنم؟؟؟ -
aynaz masoumi نمیدونم دقیق ولی شروع کن ۶ تا کنکور نظام جدید داخل و خارج رو بزن هدف گذاریت این باشه که از هر ۱۰ تا سوال ۴ تا جواب بدی بیشتر هم شد که بهتر اما حواست باشه منفی نزنی بعد تحلیل کن چه از لحاظ اینکه غلط ها و درست هات چند تاست و چه از لحاظ علمی
پیشرفت هم میکنیاسما نادری مرسی خیلی حالمو خوب کرد
مرسی عزیزم -
اسما نادری ینی چی؟؟؟
هر سه روز یکی بزنم؟؟؟aynaz masoumi سایت قلمچی کامل توضیح داده بزن گوگل میاد
-
اسما نادری مرسی خیلی حالمو خوب کرد
مرسی عزیزمaynaz masoumi کاری نکردم:)
ان شاء الله موفق باشی:) -
تجربی maryam111aynaz masoumi سلام گلم توبایدهم بخونی هم برنامه ریزی کنی هم ازمون بدی هم تحلیل کنی تابتونی کلشو جمعبندی کنی بادست وپاشکسته خوندن چیزی رو عوض نمیکنی فقط خودتو خسته واذیت میکنی برنامه ریزی کنی حتماً موفق میشی منم برنامه ریزی انجام میدم
-
aynaz masoumi سایت قلمچی کامل توضیح داده بزن گوگل میاد
اسما نادری ااوکی مرسی
-
aynaz masoumi سلام گلم توبایدهم بخونی هم برنامه ریزی کنی هم ازمون بدی هم تحلیل کنی تابتونی کلشو جمعبندی کنی بادست وپاشکسته خوندن چیزی رو عوض نمیکنی فقط خودتو خسته واذیت میکنی برنامه ریزی کنی حتماً موفق میشی منم برنامه ریزی انجام میدم
Haniyeh Ahmadi میدونم ولی تو این۴۴روز باقی مونده فقط میتونم ازمون تحلیل کنم همین
-
Haniyeh Ahmadi میدونم ولی تو این۴۴روز باقی مونده فقط میتونم ازمون تحلیل کنم همین
aynaz masoumi سلام اهان هرجوراحتی گلم