تحلیل تست قرابت
-

سلام
لطفا تحلیل🙏
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
همیار -
M Mr. Wick marked this topic as a question on
-

سلام
لطفا تحلیل🙏
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
همیار@Mr-Wick
مفهوم صورت سؤال میگه که بر سر کودکان شاخه، به میمنت فصل بهار، کلاه شکوفه گذاشته. درواقع یعنی بهار شده و درختا شکوفه دادن🤷🏻♂️
بیت اول میگه که اینو نمیبینی که وقتی که بهار میشه، شاخه خرم و سرسبز میشه و غنچه به بار میاد؟
بیت دوم میگه که باغ زر و سیم به بهار بدهکار بود. غنچه گره رو باز کرد تا این پول رو پرداخت کنه.
بیت سوم میگه که دل خسرو صد تکه شد ولی برای من گلی در بهار تو شکفت.
بیت چهارم میگه که چشم رو باید بست و تماشای حضور شرم رو کرد. غنچه در بهار عالم ایجاد شدن ما میخنده.
احتمالا بیت اول میشه🤷🏻♂️
اگه نمیشه که بگو صحبت کنیم... -
@Mr-Wick
مفهوم صورت سؤال میگه که بر سر کودکان شاخه، به میمنت فصل بهار، کلاه شکوفه گذاشته. درواقع یعنی بهار شده و درختا شکوفه دادن🤷🏻♂️
بیت اول میگه که اینو نمیبینی که وقتی که بهار میشه، شاخه خرم و سرسبز میشه و غنچه به بار میاد؟
بیت دوم میگه که باغ زر و سیم به بهار بدهکار بود. غنچه گره رو باز کرد تا این پول رو پرداخت کنه.
بیت سوم میگه که دل خسرو صد تکه شد ولی برای من گلی در بهار تو شکفت.
بیت چهارم میگه که چشم رو باید بست و تماشای حضور شرم رو کرد. غنچه در بهار عالم ایجاد شدن ما میخنده.
احتمالا بیت اول میشه🤷🏻♂️
اگه نمیشه که بگو صحبت کنیم...@danial-hosseiny یکه ولی من رو دو قفلی زدم نمیدونم قفلیم بیجاس یا نه
-
M Mr. Wick has marked this topic as solved on
-
@Mr-Wick
چون عبارت صورت سؤال درمورد دقیقتر بودن صحبت کرده و بیت یک هم درمورد شاخه هم غنچه صحبت کرده، این دقیقتر محسوب میشه. -
@Mr-Wick
چون عبارت صورت سؤال درمورد دقیقتر بودن صحبت کرده و بیت یک هم درمورد شاخه هم غنچه صحبت کرده، این دقیقتر محسوب میشه.@danial-hosseiny خیلی ممنون🙏
-
@Mr-Wick خواهش میکنم♥