تحلیل تست قرابت 2
-
تست سلیقه ای طرح شده
اصلا باب میلم نیست -
@Mr-Wick همم
موافقم
زیادی گیر داده😂 -
سلام

تحلیل لطفا
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
همیار@Mr-Wick
https://forum.alaatv.com/topic/47955/قرابت?_=1652539657878
سؤال اول این تاپیک رو مطالعه کنید. -
سلام

تحلیل لطفا
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
همیار@Mr-Wick
برام عجیبه که خودت کامنتای منو زیر این پست لایک کردی اما مطالعهش نکردی😂 -
@Mr-Wick
برام عجیبه که خودت کامنتای منو زیر این پست لایک کردی اما مطالعهش نکردی😂@danial-hosseiny حافظه من مثل حافظه ماهی میمونه تو ادبیات😁
باید زود زود یادآوری کنم تا یادم نره
ممنون قانع شدم...ولی تست بنظرتون استاندارده و تو کنکور میاد؟ -
گزینه 2 مشخصه
-
@jahad-128 باشه
-
M Mr. Wick has marked this topic as solved on
-
@Mr-Wick
😂✔️
-
@jahad-128 جواب یکه
-
@Mr-Wick
عه چه جالب پاسخش چی گفته؟ چرا😂🤓
-
@jahad-128 یکم پایین تر آقا دانیال پاسخشو گفتن...پاسخنامهخود کتاب چیزی نگفته بود
-
@Mr-Wick
اها خیلی ممنون. -
@fatemeh-Ma در تحلیل تست قرابت 2 گفته است:
فک کنم گزینه 2
چون ک
معنی بیت صورت سوال:کلش اینو میگه که عشق در حد فهم همگان نیست
حالا معنی بیت گزینه 1:کرمی که همین حالا در تنه ی یک درخت به وجود امده است فهمی از گذشته درخت ندارد.معنی بیت گزینه2:برای من کافی است که وجودم پر از عشق گل(معشوق)باشد زیرا من در طلب چیزی به جز گل(معشوق)نیستم.
معنی بیت گزینه3:بلبل میتواند نهایتاََ عاشق گلی بشود و تاب و توان سیمرغ در وجود او نیست.
معنی بیت گزینه4:پشه ای که در تابستان به دنیا می اید و در زمستان میمیرد چه درکی از باغ و سرگذشت آن میتواند داشته باشد.
پس در نتیجه:
بیت های اول،سوم و چهارم هر کدوم به نوعی به ناتوانی و محدودیتِ درک و فهم اشاره دارد اما ماجرای بیت دوم ی چیز دیگس.@fatemeh-Ma در تحلیل تست قرابت 2 گفته است:
سلام ببخشید چرا معنی بیت صورت سوال این میشه یعنی چطور بهش رسیدید؟
-
@fatemeh-Ma در تحلیل تست قرابت 2 گفته است:
سلام ببخشید چرا معنی بیت صورت سوال این میشه یعنی چطور بهش رسیدید؟
F Saeidi
من تحلیلم این بود ک
کوتاه نظر ینی کسی که درک درست و کامل نداره وجز پیش پای خود نتواند ببیند و کوته بین وکوته خرد است.
خب اینجا سرو بلند استعاره از معشوق هسدش
جامه:ینی همون لباس،تو اینجا منظورجامه ی عاشقی ودلدادگیست.
حالا معنی بیت:قامت رعنای معشوق و جاذبه ی فرح انگیز او را کسی که کوته بین وغافل است نمی تواند درک کند تنها عاشقان راستین وصادق هستندکه قادربه درک این راز هستند جامه ی عاشقی جامه ای نیست که هرکس از راه رسید آن را برتن کرده و ادعای عاشقی کند این لباس را به اندازی هرکس نبریده اند این لباس برازنده ی کسانی هسدش که طبعی لطیف و قلبی سرشار از ذوق و شوق عاشقانه دارند و عشق موهبتی الهی است که نصیب هرکسی نمیشه. -
@danial-hosseiny حافظه من مثل حافظه ماهی میمونه تو ادبیات😁
باید زود زود یادآوری کنم تا یادم نره
ممنون قانع شدم...ولی تست بنظرتون استاندارده و تو کنکور میاد؟@Mr-Wick
اگه نظر من رو میخوای تست استانداردیه.
وجه مهمش اینه که باید بدونیم این عشق گل و بلبل معمولا عشقای مجازی دنیوی رو میگن. -
@Mr-Wick
اگه نظر من رو میخوای تست استانداردیه.
وجه مهمش اینه که باید بدونیم این عشق گل و بلبل معمولا عشقای مجازی دنیوی رو میگن.@danial-hosseiny 😶 اوکی
-
F Saeidi
من تحلیلم این بود ک
کوتاه نظر ینی کسی که درک درست و کامل نداره وجز پیش پای خود نتواند ببیند و کوته بین وکوته خرد است.
خب اینجا سرو بلند استعاره از معشوق هسدش
جامه:ینی همون لباس،تو اینجا منظورجامه ی عاشقی ودلدادگیست.
حالا معنی بیت:قامت رعنای معشوق و جاذبه ی فرح انگیز او را کسی که کوته بین وغافل است نمی تواند درک کند تنها عاشقان راستین وصادق هستندکه قادربه درک این راز هستند جامه ی عاشقی جامه ای نیست که هرکس از راه رسید آن را برتن کرده و ادعای عاشقی کند این لباس را به اندازی هرکس نبریده اند این لباس برازنده ی کسانی هسدش که طبعی لطیف و قلبی سرشار از ذوق و شوق عاشقانه دارند و عشق موهبتی الهی است که نصیب هرکسی نمیشه.@fatemeh-Ma
آهان پس توی تشخیص استعاره هاش مشکل داشتم
🤔
ممنون🙏