😑😑 تست ... کسی میدونه کدوم گزینس؟
-

-
جواب سه هست؟چون گفته فعال مشکوکم بش ولی دو هم همچین درست نیست چون بسته میشوند ن اینکه بسته هستند
-
بنظرم گزینه دو...چون گفته بسته هستند غلطه باید میگفت بسته می شوند.
گزینه سه هم چون گفته فعال بنظرم ینی اینکه خون با صرف انرژی به قلب وارد می شود...این موضوع تو کتاب نیستش.نمیدونم چرا تست طرح شده...من ندیدم همچین موضوعی رو -
بنظرم گزینه دو...چون گفته بسته هستند غلطه باید میگفت بسته می شوند.
گزینه سه هم چون گفته فعال بنظرم ینی اینکه خون با صرف انرژی به قلب وارد می شود...این موضوع تو کتاب نیستش.نمیدونم چرا تست طرح شده...من ندیدم همچین موضوعی رو@Mr-Wick در مورد کدوم میگید؟ دو لختی یا سینی؟
دو لختی بله غلطه چون باید میگفت بسته میشوند
-
@Mr-Wick در مورد کدوم میگید؟ دو لختی یا سینی؟
دو لختی بله غلطه چون باید میگفت بسته میشوند
Matin Mousavi 1 گفته ابتدای انقباض میشه میترال اینا
نظرت دو غلطه فعلش
سه نظرت چیه؟؟بخاطر اون فعال غلط نیست؟ -
نظرت دو غلطه فعلش
سه نظرت چیه؟؟بخاطر اون فعال غلط نیست؟Mahan Xodayi 2 به نظرم دو فعلش غلطه چون میترال بسته میشه. وقتی میگیم بسته هست یعنی از قبل. در صورتی که ما میدونیم که میترال بسته میشه که خون دوباره نره تو دهلیز چپ
-
Mahan Xodayi 2 به نظرم دو فعلش غلطه چون میترال بسته میشه. وقتی میگیم بسته هست یعنی از قبل. در صورتی که ما میدونیم که میترال بسته میشه که خون دوباره نره تو دهلیز چپ
Matin Mousavi 1 منم میگم دو غلطه ولی سه چیه پس؟؟؟
-
نظرت دو غلطه فعلش
سه نظرت چیه؟؟بخاطر اون فعال غلط نیست؟Mahan Xodayi 2 به طور فعال نمیدونم منظورش چیه!! چی رو میخواد بگه به طور فعال.
-
Mahan Xodayi 2 به طور فعال نمیدونم منظورش چیه!! چی رو میخواد بگه به طور فعال.
Matin Mousavi 1 فعال که بنظرم منظورش مصرف انرژی باشه
-
Matin Mousavi 1 فعال که بنظرم منظورش مصرف انرژی باشه
Mahan Xodayi 2 شاید به خاطر اینکه دیواره ساهرگ ماهیچه صاف داره و ATP مصرف میکنه گفته باشه فعال
-
Mahan Xodayi 2 شاید به خاطر اینکه دیواره ساهرگ ماهیچه صاف داره و ATP مصرف میکنه گفته باشه فعال
Matin Mousavi 1 اره شاید...
-
جواب سه هست؟چون گفته فعال مشکوکم بش ولی دو هم همچین درست نیست چون بسته میشوند ن اینکه بسته هستند
Mahan Xodayi 2
همون گزینه ۳ بهتره برای انتخاب... -
عرفان حسنی 2 بهتره
-
Mahan Xodayi 2
همون گزینه ۳ بهتره برای انتخاب...سید حسین حسینی 0 ن سه رو با اغماض میشه غیرمستقیم قبول کرد اشتباه دو فاحش تره
-
سید حسین حسینی 0 ن سه رو با اغماض میشه غیرمستقیم قبول کرد اشتباه دو فاحش تره
Mahan Xodayi 2
فکر کنم منظور از ابتدا یک بازه زمانی باشه نه یک لحظه من به این خاطر گفتم سه چون گفته ابتدای انقباض بطنی احتمالا منظورش یک بازه باشه که میتونه درست باشه... حالا باید ببینیم پاسخ نامه چنده. -
Mahan Xodayi 2
فکر کنم منظور از ابتدا یک بازه زمانی باشه نه یک لحظه من به این خاطر گفتم سه چون گفته ابتدای انقباض بطنی احتمالا منظورش یک بازه باشه که میتونه درست باشه... حالا باید ببینیم پاسخ نامه چنده.سید حسین حسینی 0 خوب در همون بازه زمانی ابتداییش دریچه ها بسته میشوند نه اینکه بسته باشند
منم مثل شما اولش گفتم دو تا جواب داره سوال ولی بعدش قانع شدم بین این دوتا دو غلط تره.....
بازم بقول شما منتظر استارتر باشیم ببینیم چ میشود -
Mahan Xodayi 2
فکر کنم منظور از ابتدا یک بازه زمانی باشه نه یک لحظه من به این خاطر گفتم سه چون گفته ابتدای انقباض بطنی احتمالا منظورش یک بازه باشه که میتونه درست باشه... حالا باید ببینیم پاسخ نامه چنده.سید حسین حسینی 0 تو کنکور 1400 طراح یه قید برا قلب داشت این بود که هر زمان و هر زمان رو ثانیه ای حساب کرده بود و اگر میخواستیم هر زمان رو یک بازه درنظر بگیریم جواب تست دو گزینه درست داشت در حالی که من جواب های منابع متفاوت رو دیدم همشون مثل طراح گرفتن تست مال قسمت قلب بود میتونید برید نگاه کنید شمارشیم بود
-
ع عرفان حسنی marked this topic as a question on
-
ع عرفان حسنی has marked this topic as solved on

جواب این گزینه یک یا دو انگار تست ادبیات