امید دوباره
-
آقا من خیلی برنامه نوشتم و اونجور نشد همش ب ی چیزی ب میخردم همش برنامه خراب میشد الان باز دوباره دارم مینوسم و 43 روز مونده جز امروز برا کنکور ریاضی بیایین خیلی درسای نخونده ی عمومی و خراب خوندن تخصصی رو سرم خراب شده بیایین امید بدین ک میشه اصلا میشه؟
-
آقا من خیلی برنامه نوشتم و اونجور نشد همش ب ی چیزی ب میخردم همش برنامه خراب میشد الان باز دوباره دارم مینوسم و 43 روز مونده جز امروز برا کنکور ریاضی بیایین خیلی درسای نخونده ی عمومی و خراب خوندن تخصصی رو سرم خراب شده بیایین امید بدین ک میشه اصلا میشه؟
dani danii اره میشه
من خودم هیچی از نیم سال دوم دوازدهم نخوندم تا اردیبهشت
الان ریاضی و تموم کردم فیزیک هم امروز فردا تموم میشه -
dani danii سلام اگه همه ی درسا رو ۴۰ بزنید قبول میشید چه عمومی چه اختصاصی حتی ۳۰ هم خیلی خوبه
تو رشته ریاضی با این درصد ها زیر۲ هزار میشه رتبه تون..
شاید هم کمتر تو تخمین رتبه قلمچی بزنید کارنامه سال های پیش رو میاره
شروع کنید ۶ تا کنکور نظام جدید رو بزنید به روش سه روز یکبار برای این ۱۸ روز زمان احتیاج دارین حالا میتونید از الان بزنید یا اگر ۴۰ درصد مباحث هر درس رو نرسیدید الان اونا رو بخونید
بعد از ۱۰ روز دیگه شروع کنید کنکور زدن
هر رتبه ای که الان داشته باشید با زدن کنکور ها نصف میشه -
dani danii اره میشه
من خودم هیچی از نیم سال دوم دوازدهم نخوندم تا اردیبهشت
الان ریاضی و تموم کردم فیزیک هم امروز فردا تموم میشهMohammad Lotfi 0 شیمی رو چیکار میکنی چطوری میخونی
من 4تا درس اول ینی دهم کامل و درس 1 یازده رو خوندم چیز زیادی یادم نی با پایه 12 درس 2.3 اینا تازه خوندم برنامه هررر کاری میکنم وقتم نمیشه بشینم دوتای بافی مونده سوال حل کنم بنظرت فق برا امتحان نهایی بزارمشون یا ی جوری جاشون کنم
مشکل اصلی اینه ها وقتم نمیشه بااااز مرور کنماااا -
dani danii سلام اگه همه ی درسا رو ۴۰ بزنید قبول میشید چه عمومی چه اختصاصی حتی ۳۰ هم خیلی خوبه
تو رشته ریاضی با این درصد ها زیر۲ هزار میشه رتبه تون..
شاید هم کمتر تو تخمین رتبه قلمچی بزنید کارنامه سال های پیش رو میاره
شروع کنید ۶ تا کنکور نظام جدید رو بزنید به روش سه روز یکبار برای این ۱۸ روز زمان احتیاج دارین حالا میتونید از الان بزنید یا اگر ۴۰ درصد مباحث هر درس رو نرسیدید الان اونا رو بخونید
بعد از ۱۰ روز دیگه شروع کنید کنکور زدن
هر رتبه ای که الان داشته باشید با زدن کنکور ها نصف میشهاسما نادری تستای چن سالو با 97 دارما برا آخر کاره فعلا همبن کمک درسیا و اینا میسازم الان گفتی با این درصد استرسم کمتر شد و حساسیت
-
عین صگ تست بزنی اره میشه
-
عین صگ تست بزنی اره میشه
hasan pasavand تویی ک بنظرت شانس قبولی من بیش تره یا منچستر سال دگ جام بیاره؟
-
عین صگ تست بزنی اره میشه
hasan pasavand هندسه 3 خوندما کمیش دایره واقعا راس میگفتی کاش زودتر میرفتم سمتش
حالا اون دوتا پیام پایین تر ببین مال شیمی نوشتم بنظرت اونو چیکا کنم -
dani danii سلام امیدای واهی بهم ندین خواهشن که اعتمادبه نفس کاذب بگیرین ببین تواگرهدف داشته باشی اولین راه رسیدن بهش تلاشه بعدبرنامه ریزیه بعدمثبت اندیش بودنه اگرتلاش نکنی اعتمادبه نفس وغروروامیدواهی به خودت نده باید همراه باتلاش امیدداشته باشی وبرنامه ریزی کنی ببین برنامه ریزی سیاه کردن برگه نیست گلم مهم اینکه انگیزه پیروی کردن ازش روداشته باشی طبق خودش پیش بری وگرنه همه برنامه میریزن برگه سیاه میکنن اما بهش پیروی نمیکنن باید دوست داشته باشی وازش پیروی کنی تابشه
-
hasan pasavand تویی ک بنظرت شانس قبولی من بیش تره یا منچستر سال دگ جام بیاره؟
dani danii منچستر ک تا صد سال دیگم هیچی نمیشه xD
-
hasan pasavand هندسه 3 خوندما کمیش دایره واقعا راس میگفتی کاش زودتر میرفتم سمتش
حالا اون دوتا پیام پایین تر ببین مال شیمی نوشتم بنظرت اونو چیکا کنمdani danii من جات بودم بیخیال شیمی میشدم
ریاضیات و فیزیکتو بکش بالا -
dani danii من جات بودم بیخیال شیمی میشدم
ریاضیات و فیزیکتو بکش بالاhasan pasavand بابام منچستریه
حتی اونم این آخر بازی منچستر و نمیدید
-
dani danii سلام امیدای واهی بهم ندین خواهشن که اعتمادبه نفس کاذب بگیرین ببین تواگرهدف داشته باشی اولین راه رسیدن بهش تلاشه بعدبرنامه ریزیه بعدمثبت اندیش بودنه اگرتلاش نکنی اعتمادبه نفس وغروروامیدواهی به خودت نده باید همراه باتلاش امیدداشته باشی وبرنامه ریزی کنی ببین برنامه ریزی سیاه کردن برگه نیست گلم مهم اینکه انگیزه پیروی کردن ازش روداشته باشی طبق خودش پیش بری وگرنه همه برنامه میریزن برگه سیاه میکنن اما بهش پیروی نمیکنن باید دوست داشته باشی وازش پیروی کنی تابشه
Haniyeh Ahmadi اینی ک مینویسیم دارم روش خعیلی وقت میزارما میخوام قدم ب قدمشو انجام بدم قبلی ها ناقص بود تقریبا
-
Haniyeh Ahmadi اینی ک مینویسیم دارم روش خعیلی وقت میزارما میخوام قدم ب قدمشو انجام بدم قبلی ها ناقص بود تقریبا
dani danii اهان ان شالله بتونی انجامش بدی
-
Mohammad Lotfi 0 شیمی رو چیکار میکنی چطوری میخونی
من 4تا درس اول ینی دهم کامل و درس 1 یازده رو خوندم چیز زیادی یادم نی با پایه 12 درس 2.3 اینا تازه خوندم برنامه هررر کاری میکنم وقتم نمیشه بشینم دوتای بافی مونده سوال حل کنم بنظرت فق برا امتحان نهایی بزارمشون یا ی جوری جاشون کنم
مشکل اصلی اینه ها وقتم نمیشه بااااز مرور کنمااااdani danii دهم یازدهم و نمیدونم وقت میکنی بخونی یا نه
ولی در مورد دوازدهم میتونی اون دوتا فصل و که نخوندی جمع بندی طور بخونی یعنی مسائل و فرمول ها رو با یه جزوه جمع بندی از اینترنت یا چاپار یا آرش بخون یا ببین بعد جزوه حفظیات از اینترنت دان کن و حفظیات این دو فصل و کامل بخون بعد از اینا از هر فصل ۳۰تا۵۰ تست با تحلیل بزن همه این کارا رو تا قبل امتحان شیمی بکن
روز قبل امتحان هم سریع خود کتاب و بخون و یکی دوتا نمونه سوال نهایی حل کن
من خودم اینجوری برای هر فصل حداکثر ۳-۴ ساعت وقت گذاشتم -
dani danii دهم یازدهم و نمیدونم وقت میکنی بخونی یا نه
ولی در مورد دوازدهم میتونی اون دوتا فصل و که نخوندی جمع بندی طور بخونی یعنی مسائل و فرمول ها رو با یه جزوه جمع بندی از اینترنت یا چاپار یا آرش بخون یا ببین بعد جزوه حفظیات از اینترنت دان کن و حفظیات این دو فصل و کامل بخون بعد از اینا از هر فصل ۳۰تا۵۰ تست با تحلیل بزن همه این کارا رو تا قبل امتحان شیمی بکن
روز قبل امتحان هم سریع خود کتاب و بخون و یکی دوتا نمونه سوال نهایی حل کن
من خودم اینجوری برای هر فصل حداکثر ۳-۴ ساعت وقت گذاشتمMohammad Lotfi 0 بعد که کنکور و آزمون جامع بزنی همه اینا برات مرور میشه