برنامه هفتگی یا ماهانه
-
22ستاره اخه پارسالم رو عمومی البته به جز عربی خیلی مانور دادم خوندن ادبیات و زبان خیلی برام سادس در کنارش به زور دارم عربی میخونم
دینی رو گذاشتم بعدددددددا
ولی باید یه جوری مثل ادم برنامه داشته باشم که مطمئن باشم که میشه باهاش اختصاصی رو درستو به بقیه رسوندش
مشکل اینه ":(@mohandes در برنامه هفتگی یا ماهانه گفته است:
22ستاره اخه پارسالم رو عمومی البته به جز عربی خیلی مانور دادم خوندن ادبیات و زبان خیلی برام سادس در کنارش به زور دارم عربی میخونم
ولی باید یه جوری مثل ادم برنامه داشته باشم که مطمئن باشم که میشه باهاش اختصاصی رو درستو به بقیه رسوندش
مشکل اینه ":(رشتتون چیه //؟
-
@mohandes در برنامه هفتگی یا ماهانه گفته است:
مشکل اینه ":(رشتتون چیه //؟
-
22ستاره ریاضی
شما که تو ادبیات و زبان که خیلی میگین براتون ساده هستش و خوب خوندین مروری اگه به گذشته داشته باشید پس یادتون میاد بهتره پس با تست زدن هروز یکی از این دروس پیش برین و روزانه سه اختصاصی ویه عمومی که همون عربی باشه بیشتر بخونید چون عربی به اندازه دروس اختصاصی پر اهمیت هستش
-
22ستاره ریاضی
شما که تو ادبیات و زبان که خیلی میگین براتون ساده هستش و خوب خوندین مروری اگه به گذشته داشته باشید پس یادتون میاد بهتره پس با تست زدن هروز یکی از این دروس پیش برین و روزانه سه اختصاصی ویه عمومی که همون عربی باشه بیشتر بخونید چون عربی به اندازه دروس اختصاصی پر اهمیت هستش
22ستاره در برنامه هفتگی یا ماهانه گفته است:
صاصی پر اهمیت هستش
اره میدونم واقعا اوضاع عربیم افتضاحه درس راحتیه ولی خب من نخوندم میرم فقط معنی میزنم سر جلسه ولی باید درست بخونمش
میدونی اجی نمیدونم چرا انقدر از اختصاصی عقبم -
صاصی پر اهمیت هستش
اره میدونم واقعا اوضاع عربیم افتضاحه درس راحتیه ولی خب من نخوندم میرم فقط معنی میزنم سر جلسه ولی باید درست بخونمش
میدونی اجی نمیدونم چرا انقدر از اختصاصی عقبم@mohandes در برنامه هفتگی یا ماهانه گفته است:
صاصی پر اهمیت هستش
میدونی اجی نمیدونم چرا انقدر از اختصاصی عقبماینجوری اگه فکر کنید که عقبین خیلی بده اگه شروع درستی داشته باشید حتما میرسید به هدفتون
-
صاصی پر اهمیت هستش
میدونی اجی نمیدونم چرا انقدر از اختصاصی عقبماینجوری اگه فکر کنید که عقبین خیلی بده اگه شروع درستی داشته باشید حتما میرسید به هدفتون
-
22ستاره مشکل حل تسته این خیلی سخته برام این ریاضی حل تستش خیلی حوصله میخواد
درسته سخته ولی خب کنکورم سختیاش همینه دیگه یکی از سختیهاش اینه که باید خوب حوصله داشته باشین و تمرکز تا موفق بشین
-
22ستاره مشکل حل تسته این خیلی سخته برام این ریاضی حل تستش خیلی حوصله میخواد
درسته سخته ولی خب کنکورم سختیاش همینه دیگه یکی از سختیهاش اینه که باید خوب حوصله داشته باشین و تمرکز تا موفق بشین
-
چرا هیچ کس به این موجود کمک نکرد
-
b nazaram barname rizi shakhsie,inja harkasi yejori barname rizi mikone o pish mire,
-
b nazaram barname rizi shakhsie,inja harkasi yejori barname rizi mikone o pish mire,
@meysam_bahrami در برنامه هفتگی یا ماهانه گفته است:
اره میدونم برنامه ریزی یه چیزه اینکه اطمینان داشته باشی که به اون چیزایی که میخوای برسی میرسیم یه چیزه
و الا من بلدم از ساعت 1 دقیقه بامدادمم تا 12 شب برنامه بریزم از شنبه تا جمعه
برنامه باید اصولی باشه تا جواب بگیری
اون برنامه ا به درد امتحان نهایی و مدرسه میخوره تا اینکه 7 ماه بخوای مطالب یادت نره