منبع لغت و املا
-
منتظرالمهدی
دیگه بیشتر از این ولی هرجور مایلین بقیه تگ میکنم جواب بدن@dr-of-the-future اون کتاب سبزه رو مگه نمیگین؟ که درس به درسه ...
-
@dr-of-the-future اون کتاب سبزه رو مگه نمیگین؟ که درس به درسه ...
منتظرالمهدی
بله -
@dr-of-the-future فک نکنم کامل باشه :دی
پ ن : دوستان کسی نظری داشت ممنون میشم در میون بذاره : )
-
خیلی کامله خیلیا استفاده کردن
-
خیلی کامله خیلیا استفاده کردن
نه مثلا لقمه میدونم کاملتره
ولی تعریف دریافت ( استاد سبطی ) رو شنیدم فک میکنم اون باید بهتر باشه . کسی نداره اونو ؟؟؟؟@DR-Of-The-Future ممنون
-
سلام، پشتیبان من میگفت نشر الگو بهتر از لقمه هست . واقعا هم راست میگفت من نمونه فایلی که تو سایتش بود رو با همون درس تو لقمه تطابق دادم مثلا تو پیش دانشگاهی هر درس لقمه چند تا لغت رو نداشت.
-
سلام، پشتیبان من میگفت نشر الگو بهتر از لقمه هست . واقعا هم راست میگفت من نمونه فایلی که تو سایتش بود رو با همون درس تو لقمه تطابق دادم مثلا تو پیش دانشگاهی هر درس لقمه چند تا لغت رو نداشت.
mohammadhassan خب یه بحث تعداد لغاته یه بحث تعداد معانی که واسش آورده
من مقایسه کردم احساس کردم لقمه کاملتره !
راستی کتابا عوض که نشدن ؟ مثلا تاریخ ادبیات من چاپ 94 عه ، لغتم 95 . نیازی نیست کتاب جدید بخرم ؟ -
راستی کتابا عوض که نشدن ؟ مثلا تاریخ ادبیات من چاپ 94 عه ، لغتم 95 . نیازی نیست کتاب جدید بخرم ؟منتظرالمهدی در منبع لغت و املا گفته است:
راستی کتابا عوض که نشدن ؟ مثلا تاریخ ادبیات من چاپ 94 عه ، لغتم 95 . نیازی نیست کتاب جدید بخرم ؟
نه عوض نشده
-
من واسه املا مهر ماه دارم خیلی خوبه قشنگ نوشته رابطه بین کلمه ها چیه بعد درس به درسه کلا خیلی خوبه
واسه لغتم همون مهر ماه دارم، از الف کلمه ها شروع کرده رفته به ی فقط درس به درس نیست همین
ولی در کل مهر ماه کتاب خوبی برای لغت و املاس -
من واسه املا مهر ماه دارم خیلی خوبه قشنگ نوشته رابطه بین کلمه ها چیه بعد درس به درسه کلا خیلی خوبه
واسه لغتم همون مهر ماه دارم، از الف کلمه ها شروع کرده رفته به ی فقط درس به درس نیست همین
ولی در کل مهر ماه کتاب خوبی برای لغت و املاس@mohandes فهرست الفبایی تهشو میگین ؟ همه ی لغاتا توش هست ؟ ینی نیازی نیست خود کتابو بخونیم ؟
-
@mohandes فهرست الفبایی تهشو میگین ؟ همه ی لغاتا توش هست ؟ ینی نیازی نیست خود کتابو بخونیم ؟
منتظرالمهدی در منبع لغت و املا گفته است:
ی تهشو میگین ؟ همه ی لغاتا توش هست ؟ ینی نیازی نیست خود کتابو بخونیم
نه میدونید چجوریه مثلا از الف شروع کرده رفته به ی یعنی همه لغت های کتابای دوم سوم پیش رو تو همون 20 صفحه گفته بعد تموم که شده قشنگ جدا کرده مثلا ما چهار تا اسم اسب داریم کهر کرند و... اینارو جدا جدا کرده
کلا خیلی منبع خوبی برای لغته
برای املاشم خیلی خوبه رابطه بین کلمه ها معنی اون عبارت املایی رو گفته بعد اخرش جدا جدا کلمه هایی که شبیه به همه رو اورده -
ی تهشو میگین ؟ همه ی لغاتا توش هست ؟ ینی نیازی نیست خود کتابو بخونیم
نه میدونید چجوریه مثلا از الف شروع کرده رفته به ی یعنی همه لغت های کتابای دوم سوم پیش رو تو همون 20 صفحه گفته بعد تموم که شده قشنگ جدا کرده مثلا ما چهار تا اسم اسب داریم کهر کرند و... اینارو جدا جدا کرده
کلا خیلی منبع خوبی برای لغته
برای املاشم خیلی خوبه رابطه بین کلمه ها معنی اون عبارت املایی رو گفته بعد اخرش جدا جدا کلمه هایی که شبیه به همه رو اورده@mohandes لقمه دیگه ؟ جفتش یه کتابه دیگه آره ؟ لغت و املا لقمه ؟
-
@mohandes لقمه دیگه ؟ جفتش یه کتابه دیگه آره ؟ لغت و املا لقمه ؟
منتظرالمهدی من یه کتاب پنج گنج دارم لقمه نمیدونم چیه
پنج گنجو گفتم ... زبان فارسیو قرابت و ارایه و اینام توش هست تاریخ ادبیاتم داره
ولی واسه قرابت پیشنهاد میکنم الگو بگیرید واسه ارایه الگو و زبان فارسیم پنج بحث الگو ::) -
@mohandes لقمه دیگه ؟ جفتش یه کتابه دیگه آره ؟ لغت و املا لقمه ؟
منتظرالمهدی پنج گنج مهر ماه رو من گفتم یه ساعت
تا حالا لقمه ندیدم اصلا -
راستی کتابا عوض که نشدن ؟ مثلا تاریخ ادبیات من چاپ 94 عه ، لغتم 95 . نیازی نیست کتاب جدید بخرم ؟منتظرالمهدی در منبع لغت و املا گفته است:
بله درسته ولی من از این نظر بررسی نکردم. ولی قاعدتا فکرنکنم مولف بیاد و همه معانی رو نیاره.
-
کسی لقمه یا دریافت رو نداشته بچه ها ؟
-
من پارسال لقمه رو داشتم ایرادش این بود که خیلی زیاده
در کل تعریف دریافت رو خیلی شنیدم -
در کل تعریف دریافت رو خیلی شنیدم@romisa1234 در منبع لغت و املا گفته است:
در کل تعریف دریافت رو خیلی شنیدمینی برسیم کار کنیم خوبه ؟ یا در کل اضافات زیاد داره ؟
-
@romisa1234 در منبع لغت و املا گفته است:
در کل تعریف دریافت رو خیلی شنیدمینی برسیم کار کنیم خوبه ؟ یا در کل اضافات زیاد داره ؟
به نظر من که لغات اضافه زیاد داره
بقیه از نشر دریافت خیلی راضی بودن -
منتظرالمهدی الان تایم مناسبی برای خوندن لغت و املا نیست