لایو استاد موقاری
-
@helen-owl
جمعه هفته پیش ساعت ۶ لایو داشتن -
@helen-owl
جمعه هفته پیش ساعت ۶ لایو داشتنHaj Arian Kabir سلام کدوم پیج
امکانش هست لینک پست رو بفرستی؟ -
Haj Arian Kabir سلام کدوم پیج
امکانش هست لینک پست رو بفرستی؟Alireza a2 توی آلا خونه لینک فرستادن ممنوعه. اگه توی اینستاگرام، پیج استاد پویان نظر رو دارید ایشون استاد موقاری رو دنبال کردن. توی پیج اصلی خود استاد موقاری، فیلم های انگیزشی از خودشون هست که بچه ها میفرستن براشون و ایشون هم قرار میدن. چون پیج فیک هم به اسم ایشون هست اینو برای این گفتم که پیج اشتباهی فالو نکنید. در ضمن دو تا کلیپ هم گذاشتن که خودشون پیجشون رو معرفی میکنن و لایو هفته قبل رو هم ذخیره کردن
-
Alireza a2 توی آلا خونه لینک فرستادن ممنوعه. اگه توی اینستاگرام، پیج استاد پویان نظر رو دارید ایشون استاد موقاری رو دنبال کردن. توی پیج اصلی خود استاد موقاری، فیلم های انگیزشی از خودشون هست که بچه ها میفرستن براشون و ایشون هم قرار میدن. چون پیج فیک هم به اسم ایشون هست اینو برای این گفتم که پیج اشتباهی فالو نکنید. در ضمن دو تا کلیپ هم گذاشتن که خودشون پیجشون رو معرفی میکنن و لایو هفته قبل رو هم ذخیره کردن
این پست پاک شده! -
@Mr-Wick من اون اول که استاد موقاری پیج رو زده بودن ایشون رو فالو کردم و ایشون گفتن کسایی که میتونن پیج رو به اشتراک بزارن تا بقیه اون پیج های فیک رو دنبال نکنن و ازشون سو استفاده نشه. من حتی یه تاپیک ایجاد کردم و مخصوصا پیج ایشون رو معرفی کردم ولی متاسفانه تاپیکم رو مصدود کردن
-
@Mr-Wick من اون اول که استاد موقاری پیج رو زده بودن ایشون رو فالو کردم و ایشون گفتن کسایی که میتونن پیج رو به اشتراک بزارن تا بقیه اون پیج های فیک رو دنبال نکنن و ازشون سو استفاده نشه. من حتی یه تاپیک ایجاد کردم و مخصوصا پیج ایشون رو معرفی کردم ولی متاسفانه تاپیکم رو مصدود کردن
این پست پاک شده! -
@helen-owl
جمعه هفته پیش ساعت ۶ لایو داشتنHaj Arian Kabir اون موقع هنوز سنجش آزمون نگرفته بود که ببینیم یه مشت چرت پرت داره میگه الان نیازه ک آقای موقاری بیان لایو که این ابهامات مارو که سنجش یه چی می گه بقیه چی برطرف کنن
-
@helen-owl
جمعه هفته پیش ساعت ۶ لایو داشتنHaj Arian Kabir خوب لایو الان رو پیج الا موجوده ؟؟؟
-
Haj Arian Kabir سلام کدوم پیج
امکانش هست لینک پست رو بفرستی؟Alireza a2
لایو سیو نشده -
Alireza a2
لایو سیو نشدهHaj Arian Kabir سیو شده اما هست توی پیج خود استاد نه تو پیج آلا
-
Haj Arian Kabir سیو شده اما هست توی پیج خود استاد نه تو پیج آلا
Matin Mousavi 1
میدونم اونجا نبود -
Matin Mousavi 1
میدونم اونجا نبودHaj Arian Kabir یعنی توی پیج خودشون نیست؟ این منظورتونه؟