نایژه یا نایژک
-
@حمید-صباحی درسته ببخشین اشتباه نوشتم نشد یه بار هم ویرایش نزنم
ببین اول نای هست که غضروف نعلی یا سی شکل c داره بعد به نایژه میرسیم که غضروف کامل داره همون اولای دو شاخه شدن نای بعد کم کم قطعه قطعه میشه یعنی هر چی به طرف نایژه های باریک میریم غضروف ها قطعه قطعه میشهحالا تو همون اولای نای که نایژه اصلی میگم بخش ماهیچه ای رو نداره اما تو ادامه که قطعه قطعه میشه یعنی نایژه های باریک بخش ماهیچه ای اش به تدریج زیاد میشه که گیرنده کششی داره که تو دم عمیق باعث هشدار میشه که میگه آقا بسه من دیگه جا ندارم
اینو کتاب نگفته اما در رابطه با نای دهانه اش ماهیچه ای هست که به سمت مری هست اون به درد این میخوره که تو لقمه ی بزرگ قورت دادی گشاد بشه خب باید تو اونجا یه گیرنده ای باشه که بگه ماهیچه شل کن لقمه ی گنده اومده و گرنه آدم خفه میشه@حمید-صباحی در نایژه یا نایژک گفته است:
ببین اول نای هست که غضروف نعلی یا سی شکل c داره بعد به نایژه میرسیم که غضروف کامل داره همون اولای دو شاخه شدن نای بعد کم کم قطعه قطعه میشه یعنی هر چی به طرف نایژه های باریک میریم غضروف ها قطعه قطعه میشهحالا تو همون اولای نایژه که نایژه اصلی میگم بخش ماهیچه ای رو نداره اما تو ادامه که قطعه قطعه میشه یعنی نایژه های باریک بخش ماهیچه ای اش به تدریج زیاد میشه که گیرنده کششی داره که تو دم عمیق باعث هشدار میشه که میگه آقا بسه من دیگه جا ندارم
اینو کتاب نگفته اما در رابطه با نای دهانه اش ماهیچه ای هست که به سمت مری هست اون به درد این میخوره که تو لقمه ی بزرگ قورت دادی گشاد بشه خب باید تو اونجا یه گیرنده ای باشه که بگه ماهیچه شل کن لقمه ی گنده اومده و گرنه آدم خفه میشه -
@حمید-صباحی نه خواهش میکنم. خب بالاخره اشتباه پیش میاد
Matin Mousavi 1 باید متن پیشگو رو غیر فعال کنم الان اونجایی که پررنگ کردم دوباره خودش نای تایپ کرده
-
Matin Mousavi 1 باید متن پیشگو رو غیر فعال کنم الان اونجایی که پررنگ کردم دوباره خودش نای تایپ کرده
@حمید-صباحی آها آره اون متن پیشگو زیاد چیز جالبی نیست
-
ببین اول نای هست که غضروف نعلی یا سی شکل c داره بعد به نایژه میرسیم که غضروف کامل داره همون اولای دو شاخه شدن نای بعد کم کم قطعه قطعه میشه یعنی هر چی به طرف نایژه های باریک میریم غضروف ها قطعه قطعه میشهحالا تو همون اولای نای که نایژه اصلی میگم بخش ماهیچه ای رو نداره اما تو ادامه که قطعه قطعه میشه یعنی نایژه های باریک بخش ماهیچه ای اش به تدریج زیاد میشه که گیرنده کششی داره که تو دم عمیق باعث هشدار میشه که میگه آقا بسه من دیگه جا ندارم
اینو کتاب نگفته اما در رابطه با نای دهانه اش ماهیچه ای هست که به سمت مری هست اون به درد این میخوره که تو لقمه ی بزرگ قورت دادی گشاد بشه خب باید تو اونجا یه گیرنده ای باشه که بگه ماهیچه شل کن لقمه ی گنده اومده و گرنه آدم خفه میشه@حمید-صباحی خب برحسب کتاب الان نایژه رو بگیریم که گیرنده کشش داره؟
-
@Mr-Wick من میدونم چجکری اینو میتونن دربیارن که کششی داره نایژه
حالا مثانه یه چیزی یا اصن خود شش بخاطر نایژک
ولی نایژه اخه😕💔 -
@Mr-Wick من میدونم چجکری اینو میتونن دربیارن که کششی داره نایژه
حالا مثانه یه چیزی یا اصن خود شش بخاطر نایژک
ولی نایژه اخه😕💔@Ali-Valicheki اهوم
منمسئوالم همینه
موقاری همتو جزوه نوشته دیگه دیدی خودت🤕 -
@Mr-Wick 😕💔
-
@Mr-Wick من یه سرچم کردم واسه کنکورانگار داره😕
ولی هنوز چراش برام مجهوله😕
مگر فقط بخاطر این که یاختهی ماهیچه ای صاف داره -
@Mr-Wick من یه سرچم کردم واسه کنکورانگار داره😕
ولی هنوز چراش برام مجهوله😕
مگر فقط بخاطر این که یاختهی ماهیچه ای صاف داره@Ali-Valicheki خب چینوشته بود؟
من تستشو ندیدم😑 -
سلام

دوستان مگه نمیگفتیم فقط نایژک قابلیت تنگ و گشاد شدن داره؟
چرا اینجا نایژه هم سوخولماخ کرده؟@Mr-Wick در نایژه یا نایژک گفته است:
سلام

چرا اینجا نایژه هم سوخولماخ کرده؟تو دیواره نایژه و نایژک گیرنده مکانیکی داریم از نوع کششی که در اثر کشیدگی بیش از حد ماهیچه صاف تحریک میشه اگه شش ها بیش از حد پرشن این گیرنده ها تحریک میشن پیام عصبی بخ بصل النخاع میفرستن.هم تو دیواره نایژه و هم تو دیواره نایژک ها داریم از این گیرنده ها
-
@Mr-Wick در نایژه یا نایژک گفته است:
سلام

چرا اینجا نایژه هم سوخولماخ کرده؟تو دیواره نایژه و نایژک گیرنده مکانیکی داریم از نوع کششی که در اثر کشیدگی بیش از حد ماهیچه صاف تحریک میشه اگه شش ها بیش از حد پرشن این گیرنده ها تحریک میشن پیام عصبی بخ بصل النخاع میفرستن.هم تو دیواره نایژه و هم تو دیواره نایژک ها داریم از این گیرنده ها
sarvin Piri چرا داخل کتاب نیستش پس این موضوع؟
فقط درمورد نایژکگفته که تنگ و گشاد میشن.درمورد نایزه چیزی نیست. -
@Mr-Wick تستشو اگه دیدم میزارم
ولی جزء نکاتی که نوشتن بودن توی دو سه تا سایتی که دیدم اینکه نایژه هم کششی داره بود -
فقط درمورد نایژکگفته که تنگ و گشاد میشن.درمورد نایزه چیزی نیست.@Mr-Wick در نایژه یا نایژک گفته است:
فقط درمورد نایژکگفته که تنگ و گشاد میشن.درمورد نایزه چیزی نیست.تو متن کتابه .بخش انتهایی فصل که میشه تنظیم تنفس.متن رو بخونید نوشته
-
فقط درمورد نایژکگفته که تنگ و گشاد میشن.درمورد نایزه چیزی نیست.تو متن کتابه .بخش انتهایی فصل که میشه تنظیم تنفس.متن رو بخونید نوشته
sarvin Piri من امروز کل فصل رو خوندم
الان که گفتید رفتم چک کردم
نیست
همون قسمتی که میگفت اگه هوا بیش از حد وارد بشه کشیدگی بیش از حد ایجاد میکنه و....
حذف شده فکر کنم😕 -
sarvin Piri

متاسفانه من کوورم
نمیبینم همچین چیزیو میشه راهنماییم کنید ببینم؟ -
نیست
همون قسمتی که میگفت اگه هوا بیش از حد وارد بشه کشیدگی بیش از حد ایجاد میکنه و....
حذف شده فکر کنم😕@Ali-Valicheki در نایژه یا نایژک گفته است:
نیست
حذف شده فکر کنم😕وقتی کشیدگی بیش از حد تو نایژه و نایژک ایجاد میکنه همین جمله یعنی تو این قسمت ها گیرنده مکانیکی از نوع کششی داریم.خب این جمله رو از کجا نوشتین؟ وقتی تو کتاب نیس
-
@Ali-Valicheki در نایژه یا نایژک گفته است:
نیست
حذف شده فکر کنم😕وقتی کشیدگی بیش از حد تو نایژه و نایژک ایجاد میکنه همین جمله یعنی تو این قسمت ها گیرنده مکانیکی از نوع کششی داریم.خب این جمله رو از کجا نوشتین؟ وقتی تو کتاب نیس
sarvin Piri من پشت کنکوری ۱۴۰۰ هستم
توی چاپ۹۷بود ولی توی چاپ ۹۸ که مال کنکوره امساله نیست -
توی چاپ۹۷بود ولی توی چاپ ۹۸ که مال کنکوره امساله نیست@Ali-Valicheki در نایژه یا نایژک گفته است:
توی چاپ۹۷بود ولی توی چاپ ۹۸ که مال کنکوره امساله نیستخب شما از رو اون چاپی بخونین که بچه های دوازدهم قراره با اون کتاب امسال کنکور بدن.
-
توی چاپ۹۷بود ولی توی چاپ ۹۸ که مال کنکوره امساله نیستخب شما از رو اون چاپی بخونین که بچه های دوازدهم قراره با اون کتاب امسال کنکور بدن.
sarvin Piri خب پس نایژه ها ندارن کششی رو واسه امسال درسته؟
-
وقتی تو کتاب ننوشته پس شما هم در نظر نگیرین .من خودمم کتاب چاپ ۹۹ رو ندارم