نایژه یا نایژک
-
@Mr-Wick من یه سرچم کردم واسه کنکورانگار داره😕
ولی هنوز چراش برام مجهوله😕
مگر فقط بخاطر این که یاختهی ماهیچه ای صاف داره -
@Mr-Wick من یه سرچم کردم واسه کنکورانگار داره😕
ولی هنوز چراش برام مجهوله😕
مگر فقط بخاطر این که یاختهی ماهیچه ای صاف داره@Ali-Valicheki خب چینوشته بود؟
من تستشو ندیدم😑 -
سلام

دوستان مگه نمیگفتیم فقط نایژک قابلیت تنگ و گشاد شدن داره؟
چرا اینجا نایژه هم سوخولماخ کرده؟@Mr-Wick در نایژه یا نایژک گفته است:
سلام

چرا اینجا نایژه هم سوخولماخ کرده؟تو دیواره نایژه و نایژک گیرنده مکانیکی داریم از نوع کششی که در اثر کشیدگی بیش از حد ماهیچه صاف تحریک میشه اگه شش ها بیش از حد پرشن این گیرنده ها تحریک میشن پیام عصبی بخ بصل النخاع میفرستن.هم تو دیواره نایژه و هم تو دیواره نایژک ها داریم از این گیرنده ها
-
@Mr-Wick در نایژه یا نایژک گفته است:
سلام

چرا اینجا نایژه هم سوخولماخ کرده؟تو دیواره نایژه و نایژک گیرنده مکانیکی داریم از نوع کششی که در اثر کشیدگی بیش از حد ماهیچه صاف تحریک میشه اگه شش ها بیش از حد پرشن این گیرنده ها تحریک میشن پیام عصبی بخ بصل النخاع میفرستن.هم تو دیواره نایژه و هم تو دیواره نایژک ها داریم از این گیرنده ها
sarvin Piri چرا داخل کتاب نیستش پس این موضوع؟
فقط درمورد نایژکگفته که تنگ و گشاد میشن.درمورد نایزه چیزی نیست. -
@Mr-Wick تستشو اگه دیدم میزارم
ولی جزء نکاتی که نوشتن بودن توی دو سه تا سایتی که دیدم اینکه نایژه هم کششی داره بود -
فقط درمورد نایژکگفته که تنگ و گشاد میشن.درمورد نایزه چیزی نیست.@Mr-Wick در نایژه یا نایژک گفته است:
فقط درمورد نایژکگفته که تنگ و گشاد میشن.درمورد نایزه چیزی نیست.تو متن کتابه .بخش انتهایی فصل که میشه تنظیم تنفس.متن رو بخونید نوشته
-
فقط درمورد نایژکگفته که تنگ و گشاد میشن.درمورد نایزه چیزی نیست.تو متن کتابه .بخش انتهایی فصل که میشه تنظیم تنفس.متن رو بخونید نوشته
sarvin Piri من امروز کل فصل رو خوندم
الان که گفتید رفتم چک کردم
نیست
همون قسمتی که میگفت اگه هوا بیش از حد وارد بشه کشیدگی بیش از حد ایجاد میکنه و....
حذف شده فکر کنم😕 -
sarvin Piri

متاسفانه من کوورم
نمیبینم همچین چیزیو میشه راهنماییم کنید ببینم؟ -
نیست
همون قسمتی که میگفت اگه هوا بیش از حد وارد بشه کشیدگی بیش از حد ایجاد میکنه و....
حذف شده فکر کنم😕@Ali-Valicheki در نایژه یا نایژک گفته است:
نیست
حذف شده فکر کنم😕وقتی کشیدگی بیش از حد تو نایژه و نایژک ایجاد میکنه همین جمله یعنی تو این قسمت ها گیرنده مکانیکی از نوع کششی داریم.خب این جمله رو از کجا نوشتین؟ وقتی تو کتاب نیس
-
@Ali-Valicheki در نایژه یا نایژک گفته است:
نیست
حذف شده فکر کنم😕وقتی کشیدگی بیش از حد تو نایژه و نایژک ایجاد میکنه همین جمله یعنی تو این قسمت ها گیرنده مکانیکی از نوع کششی داریم.خب این جمله رو از کجا نوشتین؟ وقتی تو کتاب نیس
sarvin Piri من پشت کنکوری ۱۴۰۰ هستم
توی چاپ۹۷بود ولی توی چاپ ۹۸ که مال کنکوره امساله نیست -
توی چاپ۹۷بود ولی توی چاپ ۹۸ که مال کنکوره امساله نیست@Ali-Valicheki در نایژه یا نایژک گفته است:
توی چاپ۹۷بود ولی توی چاپ ۹۸ که مال کنکوره امساله نیستخب شما از رو اون چاپی بخونین که بچه های دوازدهم قراره با اون کتاب امسال کنکور بدن.
-
توی چاپ۹۷بود ولی توی چاپ ۹۸ که مال کنکوره امساله نیستخب شما از رو اون چاپی بخونین که بچه های دوازدهم قراره با اون کتاب امسال کنکور بدن.
sarvin Piri خب پس نایژه ها ندارن کششی رو واسه امسال درسته؟
-
وقتی تو کتاب ننوشته پس شما هم در نظر نگیرین .من خودمم کتاب چاپ ۹۹ رو ندارم
-
وقتی تو کتاب ننوشته پس شما هم در نظر نگیرین .من خودمم کتاب چاپ ۹۹ رو ندارم
sarvin Piri 🙏🏻
-
98
امسال اونایی که کنکور میدن باید چاپ کتاب دهمشون 98 باشه -
-
سلام

چرا اینجا نایژه هم سوخولماخ کرده؟@Mr-Wick در نایژه یا نایژک گفته است:
سلام

چرا اینجا نایژه هم سوخولماخ کرده؟لطفا اگه جواب سوالتون رو گرفتین حل نشده رو به حل سده تبدیل کنین
-
سلام

چرا اینجا نایژه هم سوخولماخ کرده؟لطفا اگه جواب سوالتون رو گرفتین حل نشده رو به حل سده تبدیل کنین
sarvin Piri خیر نگرفتم😕🏌️
چون تست ازش طرح شده تو آزمون ها وهمچنین کتاب های تستی..وهمچنین خود آقای موقاری هم گفتن داره...ولی تو کتاب نیست...
الان تکلیف چیه؟ -
چون تست ازش طرح شده تو آزمون ها وهمچنین کتاب های تستی..وهمچنین خود آقای موقاری هم گفتن داره...ولی تو کتاب نیست...
الان تکلیف چیه؟@Mr-Wick در نایژه یا نایژک گفته است:
الان تکلیف چیه؟سلام .ازمون های موسسه ها ملاک نیس برای کنکور و استاندارد هم نستن .ملاکتون کتاب باشه فقط .اگه تو کتاب اشاره سده به مطلب همون رو در نظر بگیرین .
-
S sarvin Piri has marked this topic as solved on
-
M Mr. Wick marked this topic as a regular topic on