چه جمله بهتون انگیزه داده؟!
-
خودم:فقط یه لظه فکر کن سال دیگه تو همین موقعیتی هستی که الان هستی..
-
Sara Parvaresh هدف.......
تمام
-
Sara Parvaresh اگه داری از وسط جهنم میگذری ،ادامه بده .چرا باید تو جهنم بایستی که ؟
-
Sara Parvaresh
اگه براش تلاش نکنم پس چیکار کنم؟ الان تنها کاری که میتونم برای بهتر شدن زندگیم و راضی بودن از خودم بکنم همینه. -
Sara Parvaresh
رویاهات رو برای آدم ها تعریف نکن، نشونشون بده! -
اشک هایی که بعد از هر شکست میریزیم
همون عرق هاییه ک برای پیروزی نریختیم -
خیییلی کم پیش میاد جمله ای بهم انگیزه بده....چون همشون حالت کلیشه ای و مسخره دارن برام.
ولی خب ترجیحا این جمله ای که الان میذارم رو دوست دارم چون تو اکثر شرایط با حال روحیم همخونی داره.
اصل اینه با حال بد بجنگی، وگرنه با حال خوب جنگیدن رو همه بلدن!! -
خیییلی کم پیش میاد جمله ای بهم انگیزه بده....چون همشون حالت کلیشه ای و مسخره دارن برام.
ولی خب ترجیحا این جمله ای که الان میذارم رو دوست دارم چون تو اکثر شرایط با حال روحیم همخونی داره.
اصل اینه با حال بد بجنگی، وگرنه با حال خوب جنگیدن رو همه بلدن!!این پست پاک شده! -
اشک هایی که بعد از هر شکست میریزیم
همون عرق هاییه ک برای پیروزی نریختیم -
Sara Parvaresh اگه داری از وسط جهنم میگذری ،ادامه بده .چرا باید تو جهنم بایستی که ؟
haniye -y- >>>>>>>>>
-
اعتقادی به جمله انگیزشی ندارم وحتی خیلی وقتا اثر معکوس میذاره
وباعث میشه آدم فک کنه همه چی آسونه ووقتی با سختی مواجهه میشه خوب بازم همه چیو ول میکنه ، دنبالش نگرد -
خیلی به جملات انگیزشی اعتقاد ندارم ولی این جمله عالی بود: خدا منتظر موفقیتته
-
Sara Parvaresh رضایت پدرومادرت ... همین
-
فکر کردن به این که 1 سال میخونی و چند سال با ارامش زندگی میکنی .............
همین..........
یه جمله بود
ولی تا تهش بریم، یه چیز میمونه ........ اونم اینه که اگه درس نخونی حوصلت سر میره ......میتونی امتحانش کنی........ تفریح چقدر؟ ..............بالاخره یه روزی از اونم زده میشی
ولی شیرینی درس.......... ارتباط علوم ............ پی بردن به عجایب....... برای شگفتی خلقت یعنی انسان هم شگفت اوره..........
پس به چند ماه بعد فکر کن که نشستی دانشگاه ایران و.............. -
فکر کردن به این که 1 سال میخونی و چند سال با ارامش زندگی میکنی .............
همین..........
یه جمله بود
ولی تا تهش بریم، یه چیز میمونه ........ اونم اینه که اگه درس نخونی حوصلت سر میره ......میتونی امتحانش کنی........ تفریح چقدر؟ ..............بالاخره یه روزی از اونم زده میشی
ولی شیرینی درس.......... ارتباط علوم ............ پی بردن به عجایب....... برای شگفتی خلقت یعنی انسان هم شگفت اوره..........
پس به چند ماه بعد فکر کن که نشستی دانشگاه ایران و..............@fazel-zakeri واووو
-
Sara Parvaresh رضایت پدرومادرت ... همین
mahdi abdollahpour این یکی رو من هیچ تاثیری نداره
-
خیلی به جملات انگیزشی اعتقاد ندارم ولی این جمله عالی بود: خدا منتظر موفقیتته
-
وباعث میشه آدم فک کنه همه چی آسونه ووقتی با سختی مواجهه میشه خوب بازم همه چیو ول میکنه ، دنبالش نگردزیبا بری 0 البته ادم به ادم فرق میکنه ولی اینم حرفی
-
وباعث میشه آدم فک کنه همه چی آسونه ووقتی با سختی مواجهه میشه خوب بازم همه چیو ول میکنه ، دنبالش نگردزیبا بری 0 البته ادم به ادم فرق میکنه
-
Sara Parvaresh
رویاهات رو برای آدم ها تعریف نکن، نشونشون بده!Mahdeh اوهههههه