-
samabaa در شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
دوستان من کتاب سوم اقای اقا جانی رو خریدم اما جواب تست موضو عیا نیست داخلش از کجا باید پیدا کنم ممنون
-
-
خیلی ممنون
-
سلام دوستان ..دوستان من آزمون گزینه دو شرکت کردم در جریانین که گزینه دو توی تابستان روی سوم تمرکز میکنه بنظر شما من این فیلم های صفر تا صد سوم رو ببینم کافیه؟و میتونم تست های ازمون ها رو بزنم؟یا باید بشینم اون کلاس کنکورو ببینم؟
چون اگه بخام کلاس کنکورو ببینم باید از اولش شروع کنم و بنظرم سردرگم میشم نظر شما چیه؟ -
کسی جزوه تعادل رو داره.
خیلی فوری!!!!!!
مرسی -
کسی جزوه تعادل رو داره.
خیلی فوری!!!!!!
مرسی -
@alireza.yousefi75yahoo.com در شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
arsalanalinejad76yahoo.com
http://s6.picofile.com/file/8249980276/جزوه_کامل_تعادل_شیمیایی.pdf.htmlداداش دمت گرم
-
اقا ما نفهمیذیم کی باید دلتا اچ واکنش دهنده هارو منهای فراورده هارو کنیم کی فراورده هارو منهای واکنش دهنده ها
توو ترمودینامیک
یکی یاری برسونه -
اقا ما نفهمیذیم کی باید دلتا اچ واکنش دهنده هارو منهای فراورده هارو کنیم کی فراورده هارو منهای واکنش دهنده ها
توو ترمودینامیک
یکی یاری برسونهkhaleghi_amirhoseinyahoo.com در شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
اقا ما نفهمیذیم کی باید دلتا اچ واکنش دهنده هارو منهای فراورده هارو کنیم کی فراورده هارو منهای واکنش دهنده ها
توو ترمودینامیک
یکی یاری برسونهآنتالپی پیوند اگ دادن: واکنش دهنده رو از فراورده کم میکنیم.
آنتالپی تشکیل(و دلتا اس یعنی آنتروپی که تو 94تجربی اومده بود) اگ دادن: فراورده رو از واکنش دهنده کم میکنیم.
-
سلام خسته نباشین ..پس قسمتای 11 و 12 اسیدوباز نمیاد دیگه؟
-
سلام بین بوتیل آمین وپروپانوئیک اسید و گلی سین کدوم دمای جوش کمتری داره و چرا؟و کدوم میتونه آمفوتر باشه؟
peke در شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
سلام بین بوتیل آمین وپروپانوئیک اسید و گلی سین کدوم دمای جوش کمتری داره و چرا؟و کدوم میتونه آمفوتر باشه؟
نقطه ذوب وجوش پروپانوئیک اسید(مایع روغنی نقطه جوش ۱۴۱درجه سانتیگراد)بیشترازبوتیل امین(فرارنقطه جوش ۷۸درجه سانتیگراد) میباشد. زیرا پیوند هیدروژنی ناشی از O-H درپروپانوئیک اسید ٬نسبت به پیوندهیدروژنی ناشی از N-Hدربوتیل امین قوی تراست.
گلی سین هم امفوتراست چون ساده ترین الفاامینواسیده پس امفوتره. -
نظر،سوال و یادداشت های شما برای درس شیمی آقای محمد رضا آقاجانی
-
اگر سوال درسی دارید، اینجا بپرسید ( سوالات منتخب هفتگی در کلاس حل خواهند شد)
-
نظر و انتقادهای سازنده ی خود در مورد تدریس، فیلم ها ( نحوه ی فیلم برداری، صدابرداری و ادیت فیلم ها) مرتبط با این درس را اینجا مطرح کنید.
-
مشکلات جزوات، و فیلم ها را اینجا مطرح بفرمایید.
جهت دانلود فیلم های این درس اینجا کلیک کنید.
-
-
peke در شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
سلام بین بوتیل آمین وپروپانوئیک اسید و گلی سین کدوم دمای جوش کمتری داره و چرا؟و کدوم میتونه آمفوتر باشه؟
نقطه ذوب وجوش پروپانوئیک اسید(مایع روغنی نقطه جوش ۱۴۱درجه سانتیگراد)بیشترازبوتیل امین(فرارنقطه جوش ۷۸درجه سانتیگراد) میباشد. زیرا پیوند هیدروژنی ناشی از O-H درپروپانوئیک اسید ٬نسبت به پیوندهیدروژنی ناشی از N-Hدربوتیل امین قوی تراست.
گلی سین هم امفوتراست چون ساده ترین الفاامینواسیده پس امفوتره. -
سلام این ناقصی درس شیمی آقای آقا جانی رو رفع کنید لطقا حداقل برای این درس در سهای دیگه بی خیال/////////
-
سلام بین بوتیل آمین وپروپانوئیک اسید و گلی سین کدوم دمای جوش کمتری داره و چرا؟و کدوم میتونه آمفوتر باشه؟
سلام بچه ها
به صورت خلاصه (نمیخواد مفصل بگین. چون وقت ندارین میدونم)
ممکنه بگین توی مقایسه های نقطه جوش و نیرو های بین مولکولی توی کل دسته بندی های موادی که میخونیم،
ترتیب مواد چجوریه؟
البته می دونم مثلا ترکیبات یونی یا جامد های کووالانسی نیروی بین مولکولی ندارن. اما لطفا جایگاهشون توی رده بندی نقطه جوش بگین. ممنون
@دوازدهم
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
سلام به روی ماهتون
فکر کنم از اسم تاپیک کاملا مشخصه که چه راهنمایی میخام
من شیمی ضعیفی دارم و میخام حداقل 30 درصد رو تو کنکور بزنم و نهاییامو خوب بدم :)ولی اصلا نمیتونم باهاش کنار بیام نظر شما چیه و به خودتون چی کمک کرده؟
من خودم تازگیا فهمیدم وقتی صبح زود میخونم راحت تر پیش میره ولی بازم طاقت فرساعه از کتابای خیلی سبز استفاده میکنم و نشر الگو...
و اینکه مثلا این سوالات بازده و تا انتها مینویسم اما هیچ وقت جواب بدست نمیاد که بتونم گزینه رو بزنم همه مراحل درسته اما جواب نهاییم بدست نمیاد
هلپ میبینی
@ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @دانشجویان-درس-خون



