-
سلام دوستان ..دوستان من آزمون گزینه دو شرکت کردم در جریانین که گزینه دو توی تابستان روی سوم تمرکز میکنه بنظر شما من این فیلم های صفر تا صد سوم رو ببینم کافیه؟و میتونم تست های ازمون ها رو بزنم؟یا باید بشینم اون کلاس کنکورو ببینم؟
چون اگه بخام کلاس کنکورو ببینم باید از اولش شروع کنم و بنظرم سردرگم میشم نظر شما چیه؟ -
کسی جزوه تعادل رو داره.
خیلی فوری!!!!!!
مرسی -
کسی جزوه تعادل رو داره.
خیلی فوری!!!!!!
مرسی -
@alireza.yousefi75yahoo.com در شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
arsalanalinejad76yahoo.com
http://s6.picofile.com/file/8249980276/جزوه_کامل_تعادل_شیمیایی.pdf.htmlداداش دمت گرم
-
اقا ما نفهمیذیم کی باید دلتا اچ واکنش دهنده هارو منهای فراورده هارو کنیم کی فراورده هارو منهای واکنش دهنده ها
توو ترمودینامیک
یکی یاری برسونه -
اقا ما نفهمیذیم کی باید دلتا اچ واکنش دهنده هارو منهای فراورده هارو کنیم کی فراورده هارو منهای واکنش دهنده ها
توو ترمودینامیک
یکی یاری برسونهkhaleghi_amirhoseinyahoo.com در شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
اقا ما نفهمیذیم کی باید دلتا اچ واکنش دهنده هارو منهای فراورده هارو کنیم کی فراورده هارو منهای واکنش دهنده ها
توو ترمودینامیک
یکی یاری برسونهآنتالپی پیوند اگ دادن: واکنش دهنده رو از فراورده کم میکنیم.
آنتالپی تشکیل(و دلتا اس یعنی آنتروپی که تو 94تجربی اومده بود) اگ دادن: فراورده رو از واکنش دهنده کم میکنیم.
-
سلام خسته نباشین ..پس قسمتای 11 و 12 اسیدوباز نمیاد دیگه؟
-
سلام بین بوتیل آمین وپروپانوئیک اسید و گلی سین کدوم دمای جوش کمتری داره و چرا؟و کدوم میتونه آمفوتر باشه؟
peke در شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
سلام بین بوتیل آمین وپروپانوئیک اسید و گلی سین کدوم دمای جوش کمتری داره و چرا؟و کدوم میتونه آمفوتر باشه؟
نقطه ذوب وجوش پروپانوئیک اسید(مایع روغنی نقطه جوش ۱۴۱درجه سانتیگراد)بیشترازبوتیل امین(فرارنقطه جوش ۷۸درجه سانتیگراد) میباشد. زیرا پیوند هیدروژنی ناشی از O-H درپروپانوئیک اسید ٬نسبت به پیوندهیدروژنی ناشی از N-Hدربوتیل امین قوی تراست.
گلی سین هم امفوتراست چون ساده ترین الفاامینواسیده پس امفوتره. -
نظر،سوال و یادداشت های شما برای درس شیمی آقای محمد رضا آقاجانی
-
اگر سوال درسی دارید، اینجا بپرسید ( سوالات منتخب هفتگی در کلاس حل خواهند شد)
-
نظر و انتقادهای سازنده ی خود در مورد تدریس، فیلم ها ( نحوه ی فیلم برداری، صدابرداری و ادیت فیلم ها) مرتبط با این درس را اینجا مطرح کنید.
-
مشکلات جزوات، و فیلم ها را اینجا مطرح بفرمایید.
جهت دانلود فیلم های این درس اینجا کلیک کنید.
-
-
peke در شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
سلام بین بوتیل آمین وپروپانوئیک اسید و گلی سین کدوم دمای جوش کمتری داره و چرا؟و کدوم میتونه آمفوتر باشه؟
نقطه ذوب وجوش پروپانوئیک اسید(مایع روغنی نقطه جوش ۱۴۱درجه سانتیگراد)بیشترازبوتیل امین(فرارنقطه جوش ۷۸درجه سانتیگراد) میباشد. زیرا پیوند هیدروژنی ناشی از O-H درپروپانوئیک اسید ٬نسبت به پیوندهیدروژنی ناشی از N-Hدربوتیل امین قوی تراست.
گلی سین هم امفوتراست چون ساده ترین الفاامینواسیده پس امفوتره. -
سلام این ناقصی درس شیمی آقای آقا جانی رو رفع کنید لطقا حداقل برای این درس در سهای دیگه بی خیال/////////
-
سلام بین بوتیل آمین وپروپانوئیک اسید و گلی سین کدوم دمای جوش کمتری داره و چرا؟و کدوم میتونه آمفوتر باشه؟
-
سلام به همه ی دوستای خوبم. ببخشید میخواستم بدونم این جلسه ها مرتبه؟ چون مثلا چند جلسه شیمی پیش دانشگاهی رو گفتن بعد چند جلسه بعدش شیمی دوم رو؟
چجوریاس؟ ترتیب جلسه ها درسته؟
ممنون -
mp در شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
کسی راهی برای تشخیص قطبیت ترکیبهای عالی نمیدونه؟مثل دی متیل اتر و...؟
سلام فک کنم دی متیل اترقطبی باشه چون مولکول نامتقارنه یعنی(اتم های اطراف اتم مرکزی یکسان هست اما دارای جفت الکترون ناپیوندیه پس قطبیه).
شما باید ۵شرط تشخیص تستی را بلد باشین:
۱- مولکول متقارن ----> ناقطبی متقارن یعنی (اتم های اطراف اتم مرکزی یکسان -اتم مرکزی فاقد جفت ناپیوندی)که هردوشرط را باید باهم داشته باشه اگرهردوشرط را نداشت قطبیه .
۲-مولکول نامتقارن --->قطبی
۳-همه ی مولکول های دواتمی جورهسته A2 (N2-F2و...) ----->ناقطبی
۴-همه مولکول های دواتمی ناجورهسته AB (NO-HIو...) ---->قطبی
۵-همه ی هیدروکربنها ---->ناقطبی
سلام علیکم ببخشید مزاحم می شوم من چند سئوال در مورد دیدن فیلم آموزشی و کلاس های سالیانه آنلاین دارم لطفاً راهنمایی ام کنید.
️ هنگامی که فیلم می بینم بهتر است خودم در دفتر خلاصه برداری انجام دهم؟ یا نه فقط جزوه ی استاد کافی است و بعد از دیدن فیلم با دقت دوباره جزوه را بخوانم و تست های جزوه را خودم دوباره حل کنم و مسائل و نکات خیلی مهم را در جزوه وارد کتاب کنم؟ ببخشید هنگامی که شما فیلم های آنلاین سالیانه نگاه می کنید چیکار می کنید آیا فقط با دقت به فیلم نگاه می کنید؟
️ و برای مرور چیکار کنم؟ خب باید در روز هر درسی را که یاد گرفتیم باید در شب هم مرور کنیم در حد 30 دقیقه آیا این درسته؟ بنظرتون من برای مرور بیام جزوه ی استاد و نکات هایلایت شده ی کتاب را بخوانم یا چیکار کنم؟ و یا فقط تست خیلی سبز حل کنم؟ خب آخه تست حل کردن زمان می بره چیکار کنم؟
️ ضمناً ببخشید شما هنگامی که فیلم های آنلاین سالیانه را میدید همان روشهایی را که استاد براتون میگفت در امتحان نهایی و در امتحانات مدرسه به کار میگرفتید؟ یا نه باید خودتان روش نهایی یاد بگیرید و استاد در کلاس آنلاین روش هایش برای نهایی جواب نمی دهد؟!
️ و آیا اول فیلم آموزشی استاد را ببینم یا اول کتاب درسی را بخوانیم؟ و ضمناً برای کتاب درسی و حل برخی مسائل سخت آن یا در آوردن سئوالات لازمه فیلم ببینیم؟ آخه بعضی از سئوالاتش خیلی سخته.
لطفاً کامل راهنمایی ام کنید.
سلام روزتون بهخیر
آیا میتونیم اسید چرب و استر سه عاملی رو به تنهایی نوعی چربی بدونیم یا باید از متن کتاب به این شکل استنباط کنیم که چربی فقط به مخلوط این دوتا گفته میشه؟
پاسخنامهی تشریحی ماز این ابهام رو توی ذهنم ایجاد کرد وقتی که به چربی بودن یک استر سه عاملی اشاره شد و از این مورد ایرادی گرفته نشد