بازم سنجش
-
@helen-owl در بازم سنجش گفته است:
@helen-owl نوشته باکتری های فتو کننده غیر اکسیژن ساز سبزینه دارن
این جمله غلطع چون باکتری اصلا اندامک نداره که سبزدیسه داشته باشه اما اگر میگفت سبزینه دارد جمله درست بود
Mahan Xodayi 2 من نگفتم کلروپلاست گفتم سنجش میگه باکتری های که باکتریوکلروفیل دارن دارا سزینه هستن
-
@helen-owl در بازم سنجش گفته است:
@helen-owl نوشته باکتری های فتو کننده غیر اکسیژن ساز سبزینه دارن
این جمله غلطع چون باکتری اصلا اندامک نداره که سبزدیسه داشته باشه اما اگر میگفت سبزینه دارد جمله درست بود
Mahan Xodayi 2 کتاب خودش میگه رنگیزه این باکتری ها باکتریوکلروفیل هستش
-
Mahan Xodayi 2 کتاب خودش میگه رنگیزه این باکتری ها باکتریوکلروفیل هستش
@helen-owl خب اینم رنگیزس دیگه مثل کلروفیل گیاهی
-
Mahan Xodayi 2 بابا سبزینه نیست هرچیه یه رنگیزه هست ولی سبزینه نیست ما در گیاه ها و باکتری ها مثل سیانو ها سبزینه داریم ابته ]غازی هم هست خود لامصب کتاب میگه اینا رنگیزشون باکتریو کلروفیله
-
Mahan Xodayi 2 بابا سبزینه نیست هرچیه یه رنگیزه هست ولی سبزینه نیست ما در گیاه ها و باکتری ها مثل سیانو ها سبزینه داریم ابته ]غازی هم هست خود لامصب کتاب میگه اینا رنگیزشون باکتریو کلروفیله
@helen-owl خب من چی میگم پس!!!!میگم اندامک ندارن ولی رنگیزه دارند اسمشم باکتریوکلروفیله مثل گیاها که کلروفیل دارن اینم داره!!!!
😶 -
Mahan Xodayi 2 منم مشکلی ندارم که رنگیزس مشکل من اینه که چرا اینو سبزینه میدونه وقتی 1000 تا تست میگه اینا سبزینه نیستن
-
@helen-owl خب من چی میگم پس!!!!میگم اندامک ندارن ولی رنگیزه دارند اسمشم باکتریوکلروفیله مثل گیاها که کلروفیل دارن اینم داره!!!!
😶Mahan Xodayi 2 دوست عزیزمشل اینه که سنجش میگه اینا سزینه هستن گرفتی
-
Mahan Xodayi 2 منم مشکلی ندارم که رنگیزس مشکل من اینه که چرا اینو سبزینه میدونه وقتی 1000 تا تست میگه اینا سبزینه نیستن
@helen-owl بله دیگه منم عرض کردم بنظرم غلط گفته چون کتاب تاکیدی حتی اسمشم گفته که این خطا رو نکنیم
-
Mahan Xodayi 2 دوست عزیزمشل اینه که سنجش میگه اینا سزینه هستن گرفتی
@helen-owl دوست عزیز منم جواب همونو گفتم شما سرسری پیام رو خوندین موضع گرفتین....جواب منو دقیق همون چیزی میدین که خودم گفتم
-
خدای وجدانن همه جای لول گوارش مگه آنزیم ترشح نمیکنه نمیگم آنزیم گوارشی میگم آنزیم مثلا لیزوزیم و باکتری های تو کننده غیر oساز سبزینه دارن ؟؟؟؟؟؟؟ خدای