سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
مُردم
-
سلام بچه ها
یه اتفاق خیلی بدی برام امروز افتاده
نه میتونم بگم حالم بده نه خوب
دلم نمیخواست کسی بدونه ولی نیاز داشتم یکمی کمکم کنید کلافه ام خیلی
امتحان دینی داشتم امروز
دیشب یه سری قسمت جزئی بود که باید جمع بندی میکردم
خسته شده بودم که تصمیم گرفتم بزارم برای فردا
ساعت ۶ بلند شدم شروع کردم به خوندن
ساعت ٧ تمومش کردم
تا ساعت شروع امتحان دو ساعت وقت داشتم
رفتم بخوابم ولی برای استرسی که داشتم خواب و بیدار بودم
یعنی هم خواب بودم وهم اگر صدایی از اطرافم میفتاد میفهمیدم و درک میکردم
توی همین حالت بودم که یه خوابی دیدم
خواب دیدم دارم یه کاری انجام میدم که یهو پشتم سیاه شو یه رگه های قرمز هم ایجاد شد و یهو منو توی خودش کشید
همون موقع از ترس از ته دل خدا رو صدا زدم که از خواب پریدم
وقتی خواب بد میبینم پتو رو تا گردنم میکشم بالا
وقتی خواستم پتومو درست کنم
دستمو آوردم بالا ولی ندیدمش
حس میکردم دستم رو به رومه ولی نمیدیدمش
خیلی ترسیده بودم
پتومو چنگ کردم که پسش بزنم پتو زدم کنار ولی دستم ندیدم فهمیدم جسم دستم اونجا افتاده
یخ کرده بودم
نمیدونستم چی شده
خواستم بلند شم که یهو دیدم خودم بلند شدم ولی جسمم اونجا افتاده
از ترسم سریع برگشتم به سمت جسمم
زبونم بند اومده بود
فهمیدم مردم
از ته دل التماس به خدا میکردم که بر گردم میدونستم آماده اون دنیا نیستم
نمیدونم چی شد
که بعد از نمیدونم چه مقدار مدتی به خودم اومدم
هي اعضای بدنمو تکون میدادم دیدم تکون میخورن
متوجه شدم خدا بهم رحم کرده و برم گردونده
میدونم نمی تونید باور کنید
ولی من خواب نبودم بخدا
فهمیدم مردم
حالم یکمی بده
کلافه ام
خواهرمم میگفت حس کردم مامان اومده توی اتاق بالای سرمون نشسته منم هي یه صدای ناله مانند میکنم
فقط یه چیزی بگید از این سر درگمی در بیام
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دهم
@یازدهم
@دوازدهم
@ریاضیا -
Nafas Hadian 0 روح از بدن خارج شده فقط...
-
Nafas Hadian 0 درود. طبیعی هست. اصطلاح دینی و روانشناختی بهش میگن شبح. از لحاظ علمی هم به علت استرس و اضطراب و فعالیت های مغز هست که بعضی مواقع اون اتفاق برای آدم میفته. البته من برای خودم این اتفاق نیفتاده ولی برای اطرافیانم چرا اتفاق افتاده. بعضی مواقع حتی فرد اخساس خفگی میکنه و انگار یکی داره خفهاش میکنه و انگار داره باهاش مبارزه میکنه. این طور حالات مغز یه سری مشکلات براش به وجود میاد که رفع میشه. اگه یکی کنارتون باشه و سریعا شما رو آگاه کنه و شما رو از اون حالت در بیاره سریع خوب میشید وگرنه سختیاش رو باید تحمل کنید. در مورد خطرناک بودنش اطلاعی ندارم. بد به دلتون راه ندید
-
@yasin-sheibak
ها رو هر وقت حوصلش سر بره میاد بیرون ی دور میزنه میزنه دگ همین این چ حرفی بود اخه -
Nafas Hadian 0 اون قسمت اولش رو ی جوری گفتی یعنی چی تو خودتو میدیدی ینی اول کار ک چکار میکنی؟
-
dani danii اگر برنامه زندگی پس از زندگی رو مشاهده کرده باشی حرف منو متوجه میشی....
-
@yasin-sheibak نه بابا وقتم نمیشد کامل ببینم تیکه تیکه بود همش فقتم خانواده میومدن بیکار بودم صداشو گوش می کردم تو اتاق
-
سلام
متخصصی چیزی نیستم ولی نزدیک ترین چیز علمیی که میتونم تصور کنم برات اتفاق داده ، Sleep paralysis یا همون فلج خواب (فکر کنم تو فارسی بهش میگن بختک) هست
از لحاظ شبه علمی هم ، خیلی بیشتر شبیه luicd dreaming , خواب شفاف هست یا اینکه برون فکنی ( Astral projection ) هست. با توجه به چیزایی که میگی میخوره بهش دومی باشه
خدا رو چه دیدی ، شایدم فقط یه خواب عادی بود. خیلی بهش فکر نکن. نزدیک کنکور هر بلایی سر ادم میاد
-
@yasin-sheibak ولی خب همیچینی ساده نیست چنین اتفاقی کل زندگی تو عوووض میکنه تک تک نگاه و کارات Nafas Hadian 0 خوشبحالت از این لحاظ درکی ک تو الان داری خیلی ها ارزشو دارن
-
Nafas Hadian 0
به طور غیرارادی برون فکنی کردید
هرشب که ادم میخوابه، روح از بدن خارج میشه
برون فکنی هم یعنی خروج روح از بدن، روش هایی هم براش هست که به صورت ارادی اینکارو انجام بدن
یکیش هم همینه که ادم خودشو بزاره تو حالت خلسه، یعنی خیلی خسته باشه ولی خودشو تو همون حالت هوشیار باش خفیف نگه داره
چیزی نیست عادیه این چیزا -
Infinitie. A همهتون ی چیز میگید ک
-
dani danii
نه خیر، مطلب یکیه، فقط نوع بیان فرق داره
ایشون فقط به طور ارادی روح از بدنشون خارج شده
که حالا به این عمل برون فکنی هم میگن
همون اتفاقی که برای اکثر مخاطبین زندگی پس از زندگی افتاده
که برا بیمارا هم پیش میاد معمولن، چون تو این حس و حال قرار میگیرن -
dani danii خوب ببین دلایل زیادی داره این موضوع!
-
dani danii معنوی نگاه کنی یک دلیله علمی نگاه کنی یک دلیل
-
Nafas Hadian 0 سلام یه سری افراد میتونن این کار ها رو انجام بدن که تمرینات خاصی انجام میدن فکر نمیکنم این حالت به خاطر این باشه ..
.اگر روحتون خارج شده و میگید خواب نبودید خب این یه امر طبیعیه بلاخره ما راهی سفر به سوی خدا هستیم چه با اختیار و چه با جبر ...
مرگ خیلی به ما نزدیکه و هر لحضه ممکنه بیاد
ما ازش غافلیم خیلیامون اصلا فکرش رو هم نمیکنیم ..
تو روایات گفتن که در روز چندین بار به یاد مرگ باشید همین که آدم به یاد مرگ باشه باعث میشه خیلی رفتارهاش تغییر کنه .. -
@yasin-sheibak علمی معتبر و منطقی تره. از لحاظ معنوی میان یه چیزایی میگن که برای آدم غیر قابل باوره
-
خدا بهت نشون داد امادش نیستی
-
اما اصرار برچیزی داشتی که وقتش نبود
ببین کجا میلنگه -
من که اطلاعاتی ندارم و صحبت نمیکنم
این پایینی ها هم اطلاعات ندارید بهتره چیزی نگید -
Matin Mousavi 1
من بختک روم نیوفتاده بود